-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - SHawk

Sayfa: 1
1
-http://i.imgur.com/sq9gePU.jpg

Birlikte keyifli vakitler geçirebilmemiz için bir süredir uğraştığımız radyomuz haftaya açılacaktır!! Her Cumartesi 20:00 ile 21:00 arasında yayında olucak radyomuz da hem üyelerden gelen sorular hakkında tartışılacak hem de güzel bir müzik dinletisi de yapılacaktır. Umarım herkesin hoşuna gider ve keyifli vakit geçiririz... :)

Radyomuz ücretsiz host üzerine yapılmştır. Gerekli ilgiyi görürse ücretli hosta geçilicektir... :)

Kesintisiz ve hızlı bir şekilde radyomuzu dinlemeniz için mozilla firefox'u öneririz...


Facebooktan görüşlerinizi ya da soru sorarak bize yardımcı olabilirsiniz... :)

Facebook adresimiz;




        Reklamları kaldırmak için addblock'u indirebilirsiniz;




             Radyoya giriş yapmak için;


2
Fan Fiction / Şövalye Astaliar Destanı
« : 08 Şubat 2013, 18:52:05 »
Bayan Merby derin bir iç çekti.
— Senin için çok üzgünüm Madron. Bay Kreashuk öldürün onu.
Bay Kreashuk’un suratında bir gülümseme belirdi.
— Büyük bir zevkle.
Bu sırada salonda bir gürültü koptu.
— Enkanor!
Bay Kreashuk birden yere yığıldı. Madron bu fırsatla hemen Helsuma’ya bir büyü yaptı. Bu Madron’un öğrendiği karanlık büyülerden biriydi. Helsuma artık felç olmuştu.
Troben, Helsuma’nın yere yığıldığını hissedince hemen okunu çekti. Grimy’nin başındaki komutanı tam alnından vurmuştu.
Bayan Merby ne olduğunu anlayamadan tüm adamları ölmüştü. Bu karmaşayı başlatan Bay Spauber yemek salonuna girdi.
— Senin ve Bay Kreashuk’un bir hain olduğunu baştan beri tahmin ediyordum. Hiçbir öğrenci 1. sınıfta ejderhaları öldüremez. Bu benim gibi ejderha avcısı bir insan bile olsa.
Bayan Merby’nin sinirden yüzü kızarmıştı. Hançerini çekti ve Grimy’nin boğazına dayadı.
— Ejderhaları avlayabilirsin ama beni asla öldüremezsin. Apprashur gelecek hepinizi öldürecek. İşte o zaman bende onun sadık bir hizmetçisi olarak Karanlık Kraliçe olacağım.
Salonda bir sessizlik hâkimdi.
— Madem kimse konuşmuyor. O zaman size yaptığımız planın detaylarını anlatayım. Nasıl olsa daha zamanımız var. Yaptığınız salakları duymak belki hoşunuza gider.
Salonda hala daha çıt yoktu. Bayan Merby konuşmasına devam etti.
— İlk önce Üç Gizem’i arayışımızdan bahsedeyim. Araştırmalarımız sonucu Kaplan Ateşi Kılıcı’nın Warcarost’ta olduğunu öğrendik. Ayrıca Warcarost bir şövalyelik okulu idi ve 14 yaşındaki herkes bu seçmelere girmek zorundaydı. Tabi sende bu seçmelere girecektin. Tek eksiğimiz madalyondu. Ancak gene yaptığımız araştırmaların sonucunda yara izinin ve madalyonun asla ayrılmayacak bir ikili olduğunu öğrendik. Yani yara izinin sahibini bulmamız bize madalyonu da getirecekti. Sağolsun General Thrumbald seni bulmakta pek zorluk çekmedi. Bileğindeki yara izini görmek zaten seni kabul etmeleri için yetmişti. İşte bunun asıl sebebi buydu.
Astaliar yutkundu.
— Daha sonra Madron, Helsuma ve ben senin güvenini kazanmak için sana bir oyun oynadık. Aslında gerçek düşmanların bizlerdik. Ama oynadığımız bu riskli oyun işe yaradı. Senin gibi temiz kalpli bir çocuk üzerinde zaten işe yaramaması beklenemezdi.
Bayan Merby’nin ses tonunda aşağılar gibi bir tavır vardı.
— Daha sonra senin ilgini madalyonun üstüne çektim. Tabi Bay Spauber o geceki konuşmamızı yarıda kesti ama seni kandırmak için yeterli zamanım vardı.
Bay Spauber şaşırmıştı. Bayan Merby devam etti.
— Madron’la yakınlaştın. O da üstüne düşen görevi yaptı ve seni Karanlık Lejyon hakkında bilgilendirdi bu da sorumluluğunu öğrenmeni sağladı. Bu ağır yük sırtına ne kadar erken binerse yok olman kadar kolay olurdu bu yüzden Madron ve Helsuma senin bu bilgileri elde etmeni kolayca sağladılar. Madron’nun madalyonu neden hemen açmadığını mı düşünüyorsun? Merak etme Astaliar bu da bir oyundu. Güven oyunu…
Astaliar bu sırada öfkeyle Madron’a bakıyordu. Madron ise utancından başını aşağı doğru eğmişti.
— Daha sonra sana Kaplan Ateşi Kılıcı’nı gösterdim. Onu artık daha çok isteyeceğinden emindim. Bu da Üç Gizem’in birleşmesi anlamına geliyordu. Bay Kreashuk’ta sizin ilginizi ejderhaların üstüne çekmeyi başardı. Tabi bu sırada Madron’un yardımları da oldukça faydalıydı. Size ejderhalar hakkında boşu boşuna mı bilgi topladı zannediyorsun? Siz ejderhalar hakkında araştırma yapınca ejderhaları öldürmeniz size garip gelmeyecekti. Ee, ne de olsa onların özelliklerini biliyordunuz ve kolayca öldürebilirdiniz. Böylece Bay Kreashuk’tan şüphelenme şansınız da azalacaktı.
Bayan Merby bir an durakladı.
— Aslında benim asıl merak ettiğim konu arenaya girerken sana Kaplan Ateşi Kılıcını verdiğimde ve sende karşılaşmada büyüyü gerçekleştiğinde benden hiç mi şüphelenmedin? Oyunumuzun en açık veren tarafı buraydı. Ancak senin kadar saf biri bunu asla tahmin edemezdi. Daha sonra aynaya yazılan o yazı. Apprashur o yazıyı yazabilecek kadar yakınında olsa seni niye öldürmesin Astaliar. O yazıyı ben yazdım ve Grimy’i de ben kaçırdım gördüğün gibi. Helsuma sizi okuldan kaçmaya çok iyi ikna etti. Ona gerçekten minnettarım. Tıpkı annesi gibi görevine sadık. Ama daha sonra…
Bayan Merby derin bir iç çekti ve konuşmasına devam etti.
— Helsuma size Kara Ejderha’nın sırrını açıkladığında sende aldığın cesaretle Apprashur’a saldıracak ve orada ölecektin. Ama Madron’un iyilik yapacağı tuttu.
Astaliar Madron’un elini tuttu. Teşekkür eder gibi bir hali vardı. Bayan Merby sözlerine devam ediyordu.
— Oğlum Helsuma’da bana bu durumu bildirdi. Bu sadece benim kanımdakilerde var olan bir yetenektir Astaliar. İstediğimiz kişiyle istediğimiz yerden iletişim kurabiliriz. Aslında Madron’un bir hainlik yaptığını biliyordum. Böylece Kara Ejderha’yı geri çağırdım ve senin için tüm hazırlıklarımı yaptım. Ama Bay Spauber tüm partiyi mahvetti. Neyse ki hepiniz Apprashur sayesinde öleceksiniz. Kaçmak için çok geç kaldınız. Gene benim oyunuma geldin Astaliar.
Bayan Merby koca bir kahkaha patlattı.

3
Fan Fiction / YARIŞÇI
« : 04 Şubat 2013, 16:57:21 »
Lütfen hikayeyi okuduktan sonra iyi yada kötü yorum yapmayı esirgemeyiniz...

-http://img401.imageshack.us/img401/4330/jw9jn.jpg



BÖLÜMLER:

1.CİLT: (1-8)

(click to show/hide)

2.CİLT (9-?)

(click to show/hide)

4
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?, serisinin tartışmanısını bu konuda yapabilirsiniz...

Serinin kurgusu çok iyi. Her yaştan izleyici çekebileceği geniş bir yelpazesi olduğunu düşünüyorum. Fantastik türünü sevmeyenler bile beğenerek izleyebileceği bir seri. Şu an 2 bölüm çıkmış olmasına rağmen gayet başarılı. Ana karakter Sakamaki Izayoi hem zeki hem de güçlü bir karakter. Her ne kadar gücüne güvenen biri gibi görünse ve başına buyruk hareket etse de aslında çok güçlü bir karakter olduğunu düşünüyorum. Şu aa kadar 2 bölümü çıktı ve ilk iki bölümü de çok başarılıydı. İzlemeyenlerin başlamasını tavsiye ederim.

5
Anime Tanıtım / Elfen Lied
« : 28 Aralık 2012, 19:47:00 »
-http://2.bp.blogspot.com/-caryNgeoaOA/UA6ag9kDkdI/AAAAAAAAIUM/LufdySAiLsQ/s1600/2024f4e7.jpg


Kafasında bir maske bulunan çıplak bir kızın labaratuvar dan kaçarken önüne çıkan tüm güvenlik görevlilerinin kollarını ve kafasını kopararak kaçmaya çalışırken kafasından bir kurşun alır denize düşer.Kafasından aldığı darbe ile maskesi parçalanarak suya düşen bu kızın Adı Lucy' dir. Lucy Sahile çıktığında Kouta ve kuzeni yuka onu çıplak halde bulurlar. Sadece Nyuu kelimesinden başka birşey söylemediği için onlar ona Nyuu adını verirler ve onu koruma altına alırlar. Lucy'nin kafasında iki tane boynuz bulunmaktadır bunlara Diclonius denir. Bunların üzerinde araştırma yapan Kurama, Nana adında başka bir boynuzlu kız Lucy'yi bulması için gönderilir. Nana, Nyuu ve arkadaşlarıyla beraber yaşamaya başlar ama onları arayan kötü insanlar vardır.


-http://www.manga.gen.tr/resimler/resim/elfen-lied-4.jpg


alıntıdır...

6
Anime Tanıtım / Hellsing
« : 28 Aralık 2012, 19:44:05 »
Adı:Hellsing
Diğer İsimleri:Cehennem Şarkısı


-http://www.manga.gen.tr/resimler/resim/hellsing-5.jpg

Kan emici hortlaklar (vampirler) belirir ve insanlık için tehlike teşkil ederler. Alucard, (Hellsing) ingiliz hükümeti tarafından kurulan bir gizli örgütün içerisinde bu vampirleri yok ederek halkı korur. Kendine has usulu bulunur. Kendiside vampir olan Hellsing farklı güçleri ve kendine özel silahları vardır. Bu organizasyonda çalışmaktan hoşlanır. çaylak yardımcısı Seras, genç acemi bir polis kadındır, Alucard tarafından vampire çevrilir. yeni haline pek alışamasada oda bu organizasyonda kendini bulur



alıntıdır...

7
-http://i.imgur.com/P17WF.jpg

Konu:

Kagami Taiga yeni girdiği Seirin Lisesi'ndeki basketbol takımında oynayan Kuroko Tetsuya ile tanışır. Kuroko Tetsuya, cok guclu ve populer olan Mucize nesil adlı grubun eski 6. oyuncusudur. Fakat, karsıdan gorunen sekilde bakıldıgında Tetsuya, hic de guclu degildir. Peki, o zaman bu cocuk nasıl olurda Mucize Nesil'in 6. oyuncusu olabilmistir? Gercek gucu nedir?Bunlara cevap bulup Kagami ve Kuroko'nun, Mucize Nesil'in beş dehasına karsı mucadelelerini izleyecegiz.

İNDİRME LİNKLERİ

http://uploaded.net/folder/xh9qvi

8
Tanışma / Herkese Merhaba.
« : 19 Aralık 2012, 17:52:18 »
Ben Salih 15 yaşındayım. İlk izlediğim anime 3 yıl önce Narutoy'du. Ondan sonra yavaş yavaş diğerlerine de bakmaya başladım. Ayrıca 2 yıldır çevirmenlik yapıyorum. Umarım iyi anlaşırız.  :hi:

Sayfa: 1