-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - tsukeima

Sayfa: 1
1
Millet siteye yeni girenlerden olabilirim belki pek aktif değilim ama ingilizceme güveniyorum. Eğer belli bir grubun yada bu sitenin çevirmeni olabilirsem sevinirim.

2
Sizin Siteleriniz / Ynt: Webtoon TR
« : 29 Ekim 2013, 19:13:10 »
Biraz inceledim iyi gerçekten hoş bi şey ortaya çıkarmışsın takdir ettim  :ok: Ama bazı şeyler eksik gibi. Bide o 'undefined' yazısını halletsen iyi olur :)

3
Tanışma / Ynt: Arrivederci millet! Ben Tsukeima :)
« : 24 Ekim 2013, 22:16:35 »
Sağolun herkese :) Hangi animeleri izledim. hmmm.. Bi düşüniyimm  :? Ya bi çok anime izledim, manga da okuyorum hatta telefonumda Pdf ler var yolda giderken okumak güzel oluyo  :guc:  Ama en çok ilgimi çeken anime benim SAO (Sword Art Online) olmuştu. Sonra Fairy Tail e başladım. One Piece de başlıcaktım hatta bi 70 bölüm filan izledim. Ama bi karekter 3-5 bölüm ayırmak bildiğin işkenceydi  :uhu: Sonraaaaaaaa  :?  Heh Mirai Nikki izledim. Çok hayran kaldığım bi animeydi. Gerçi Sonları bozmuştu ama  :yk: Öyle işte   :ds:

4
Tanışma / Arrivederci millet! Ben Tsukeima :)
« : 23 Ekim 2013, 19:23:08 »
Arrivederci millet! Ben tsukeima. Kendimi bu sitenin yeni üyesi olarak ilan ediyorum. Sanırsam bir çok anime forum sitesine göre bu site çok daha iyi durumda ve gerçekten çok ilgimi çekti diye buraya geldim. 17 yaşındayım, elektro gitar çalarım,resim yaparım ve İstanbulda oturuyorum. Eğer buluşma tarzında bi şeyler yapıcaksanız sakın beni çağırmayı unutmayın. Onun dışında öylesine gezmeceler oldumuda çağırın. Öylesine olmasa bile çağırın.  :ok: Neyse çok yazdım kolay gelsin :D

Sayfa: 1