-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Dromenda

Sayfa: 1 2 3
1
Tamamlanmış Animeler / Kuroko no Basuke II
« : 14 Ocak 2014, 20:04:12 »
Bu animenin tartışma konusunun açılmamasına çok şaşırdım o.o Bundan sonra seriyi takip eden kişiler buradan güncel bölümle ilgili düşüncelerini paylaşabilir ya da geleceğe dair falan. Seri şu an 14. bölümünde.

(click to show/hide)

2
Tamamlanmış Animeler / Hajime no Ippo: Rising!
« : 16 Ekim 2013, 17:06:31 »
İkinci sezonun bitiminden beri bekliyordum bu serinin devamını :8:

İlk bölümde nasıl desem sanki hızlıca dövüşe girmek istermişcesine davranmışlar gibi olmuş o.o Maçta da zaten pek zevk alamadım nedense.. Ama sonu güzeldi, heyecanlı yerinde bıraktılar.

İkinci bölümde ise işte gerçek Hajime no Ippo dedim içimden. Çok zevkli bir bölümdü. Ippo maçı yine nakavtla kazandı, sırada salonun diğer boksörlerinin maçları var, en sonunda ise Takamura'nın ilk ünvan koruma maçı. Uzun bi' süreden sonra ilk kez izlediğim için hangisi ne maçı yapacak unuttum  :al2: Umarım zevkli bölümler bizi bekliyordur *-*

3
Üyelerden Gelen Haberler / Hajime no Ippo 3. Sezon Duyuruldu!
« : 23 Temmuz 2013, 14:17:03 »
Evet, evet! Yanlış görmediniz *-* 1998 yapımı olan Hajime no Ippo mangasının 3.sezonu duyuruldu! Animenin sonbaharda Japonya televizyonuna girmesi düşünülüyor.

-http://i.imgur.com/iae0Crz.jpg

1998'den beri devam etmekte, chapter sayısı +1000 olan "boks" temalı bu manganın 2 sezonluk anime serisinin dışında 1 OVA ve 1 TV Special'ı bulunmaktaydı.

Haberi aldığım sitede yeni çıkan sezona dair pek bilgi yoktu, belirli bir süre sonra detaylar açıklanacaktır.

4
-https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1520_633830336645903_1778698944_n.jpg

Not: Tespit benim değil bir sayfada görmüştüm.

Bu bileklik acaba bir ittifak simgesi mi, yoksa devlet adamlarına verilen ve sınırlandırmaları kaldıran bir simge mi? Mihawk ittifak kuracak bir adam olmadığı için ikinci seçenek bana daha yakın geliyor. Ne olursa olsun, bu bileklikler süse benzemiyor :blm: Eiichiro-sensei mutlaka bir ara açıklamasını yapacaktır o zamana kadar ne olabileceğini düşünelim, tartışalım.

5
Önemli bir konu olduğu için tamamen ayrı bir başlıkta tartışılması gerektiğine inanıyorum.

Eğer Luffy'nin tayfası Doflamingo'nun tuzağından kurtularak meyveyi alabilirse bence meyveyi kesinlikle ZORO yiyecek. Hatırlarsanız bir bölümde ateşli bir kılıcım olmasını çok isterim demişti :) Şimdi gelelim diğer tayfa üyelerinin neden yiyemeyeceğine.

Luffy: Mangada ben yiyemem zaten Gomu Gomu no Mi meyvesini yedim demişti. Burdan yemeyeceğini anlayabiliriz bence.

Zoro: Hatırlarsanız ateşli bir kılıcım olmasını çok isterim demişti. Burdan Oda-sensei'nin yaptığı bir gönderme var bence. Güçlü bir kılıç ustası olupta Logia türü meyve yiyen birini daha önce hiç görmedik anime sırasında. Bu meyveyi yerse sadece Haki kullanabilenler yaklaşabilecek Zoro'ya. Onları da kılıçları ile engelleyecek ve Dünya'nın en iyi kılıç ustası olma hayalı gerçekleşmeye bir adım yaklaşacak.

Sanji: Diable Jambe'ye sahip olan Sanji, meyveyi yese bile tayfaya pek yararı dokunmayacağını düşünüyorum. Zaten yüzememeyi göze alacağını da düşünmüyorum. Tüm anime bölümlerinden onu anladım yani yüzmeden olmaz Sanji için.

Nami: Kesinlikle isteyeceğini düşünmüyorum. Ki zaten uçan gökyüzü adalarının hava bilimine sahip. Bu bilim ile ateş gücü ne kadar uyuşabilir siz düşünün.

Chopper: Zaten ZOAN türü bir meyve yemiş, ikinci bir meyveyi yiyemez.

Robin: Zaten Paramecia türü bir meyveye sahip. Oda Chopper gibi ikinci bir meyveyi yiyemez.

Franky: Manga'da yüzememeyi göze alamam tarzı bi' şey demişti zaten.

Brook: Zaten Paramecia türü bir meyveya sahip. Brook'ya yiyemez.

Usopp: Sniper olduğu için ateş meyvesi hiçbir işine yaramayacaktır. Usopp yerse kafayı yerim yeminle. O kadar eminim olmayacağından o.o

Şimdi Zoro yiyecek teorimi biraz daha güçlendirmeye çalışayım. Biliyorsunuz Red Line'nın ikinci tarafı olan Shinsekai'ye geçtiler ve bence One Piece'nin bitimini çoktan kurgulamıştır Oda-sensei. Tahminimce Mugiwara no Ichimi'deki herkesin hayalleri gerçekleşmeden One Piece asla bitmez. Oda-sensei'de yavaş yavaş bunu yapmaya başlıyor. Zoro Dünya'nın en iyi kılıç ustası olunca yani ustası Mihawk'ı yenince One Piece bitmeye bir adım daha yaklaşacak. (maalesef)

Düşüncelerinizi eksik etmeyin^^ Mantık hatalarımı söylerseniz sevinirim böylece Zoro yiyecek teorimi güçlendirebilirim :haha:

6
Anime ne zaman devam edecek?

-http://i.imgur.com/oeaAEYg.jpg

“Kuroko’nun Oynadığı Basketbol” (Kuroko’nun Basketbolu) gibi müthiş bir isme sahip olan animenin 2. sezonun 1 yıl sonra devam edeceğini sizlere duyurmuştuk. Weekly Shonen Jump’ta verilen bilgiye göre Kuroko no Basuke 2. sezonu Ekim ayında başlayacak. Animenin ilk sezonu geçtiğimiz yıl Eylül ayında sona ermişti.

Kaynak: AnimeFantastica

İkinci sezonun çiziminin ilk sezona göre daha kötü olacağını düşünüyorum. Umarım öyle olmaz :/

7
Manga Download / Death Note Cilt 1 - 12 (Tüm Bölümler)
« : 01 Mayıs 2013, 12:46:05 »
-http://www.mnaki.com/resimler/deathnote/deathnote.jpg

Tür: Dedektiflik, Dram, Doğaüstü Güçler, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Shounen, Trajedi

Yayınlanan Dergi: Weekly Shonen Jump

Yayın Türü: Haftalık

Bölüm: 110 bölüm/12 + 1 cilt (Tamamlandı)

Yazan: Ohba Tsugumi

Çizen: Obata Takeshi

Konu: Ryuk, bir Shinigami’dir. Tüm Shinigamiler kendilerinin yasaması için diğer insanların yaşamını elinden alabilirler. Bunu yapmak için sadece kurbanın ismini Death Note’a yazması yeterlidir. İsmi yazdıktan sonra kurban, 40 saniye içinde hayatını kaybeder. Karışıklık olmamasi için, Shinigamiler kurbanın yüzünü tanımalılardır. Ryuk da, bir Death Note’a sahiptir, kullanma amacı ise, diğerlerinden farklıdır…

Light Yagami, Japonya’nın en zeki öğrencisidir ama dünya onun için yoktur. Ryuk’un Death Note’unu bulduğu an, kendini doğru yerde bulur. Kullanım kılavuzu birlikte olmasına ragmen, Light Yagami, Death Note’u oldukça aptalca bulur. Günlerden bir gün bir deneme yapmaya karar verir. Deneyi, televizyonda gösterilen ağır suçu olan hırsız ile yapmak ister. Light, Death Note’a ismi yazdıktan sonra, herkes kurbanın basit bir kalp krizi yüzünden öldüğünü sanacaktır. Uzun zaman geçmeden, canlı olarak televizyondan hırsızın ölüm haberini yayınlarlar. Light, ilk denemenin başarılı olduğunu görür ve o günden sonra dünyada kötülük yapan daha çok kişinin hayatına son verir. (İlk ciltte 1000′den fazla suçlu ölür.)

Tam beş gün sonra Light, Ryuk tarafından ziyaret edilir. Light’a zarar vermek için gelmemiştir, tam aksine onun yanında kalması gerekmektedir… Çünkü; bir zamanlar ona ait olan Death Note, şimdi Light’ın elindedir. Bu yüzden Shinigami, Death Note’a sahip olan kişi ile birleşmelidir. Light’a gizli kalması için özel bir isim verilir, “Kira” (=Katil). Günlerden bir gün Light’ın yaptığı şeyler bazılarının dikkatini çeker ve polis bir araştırma başlatır. Bu arastırma için tanınmamış birini görevlendirirler. Hem ismi hem de yüzünü kimse bilmemektedir. Kendisini “L” olarak tanıtır ve Light’ı adım adım takip etmeye başlar. Tabiki bu takip cok uzun sürmez ve…

Çeviriler AkumangA grubuna aittir! Benimle hiçbir alakası yoktur.


Cilt 1

-http://www.mnaki.com/resimler/deathnote/death_note_cilt_01.jpg

Cilt 01 [HF]
Death Note 001-007

Cilt 2

-http://www.mnaki.com/resimler/deathnote/death_note_cilt_02.jpg

Cilt 02 [HF]
Death Note 008-016

Cilt 3

-http://www.mnaki.com/resimler/deathnote/death_note_cilt_03.jpg

Cilt 03 [HF]
Death Note 017-025

Cilt 4

-http://www.mnaki.com/resimler/deathnote/death_note_cilt_04.jpg

Cilt 04 [HF]
Death Note 026-034

Cilt 5

-http://www.mnaki.com/resimler/deathnote/death_note_cilt_05.jpg

Cilt 05 [HF]
Death Note 035-043

Cilt 6

-http://www.mnaki.com/resimler/deathnote/death_note_cilt_06.jpg

Cilt 06 [HF]
Death Note 044-052

Devamı eklenecektir. Şimdilik bu kadarını ekledim.

8
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_sLLCFzV_DM

Mayonez!

(click to show/hide)

Edit: Videoyu bir türlü JWPlayer'e embedleyemedim pardon :/

9
Oyunun ilk videoları geldi.

Namco Bandai’nin Çinli yapımcı firma Tencent Games ile birlikte hazırladığı Naruto Online oyununun ilk videoları paylaşıldı. Tarayıcı tabanlı olarak hazırlanan oyunda savaşlar sıra tabanlı olarak gerçekleşiyor. Hikaye olarak oldukça geniş bir zaman dilimini konu olacak olan Naruto Online, sonbahar döneminde Çin’de çıkışını gerçekleştirecek.





Şahsi fikrim:

Tarayıcı + sıra tabanlı bir oyun olacağını hiç düşünmemiştim, tüm hayallerim yıkıldı :bö: Ninja Saga oynayalım daha iyi, değil mi? Ayrıca birde Avrupa'da da çıkacak mı sorusu geliyor aklımıza. Çıksa bile çok sonra çıkar tahminimce.

Kaynak: Anime Fantastica

10
Üyelerden Gelen Haberler / One Piece’e Kısa Bir Ara
« : 14 Mart 2013, 13:33:49 »
Eiichiro Oda hastalandı.

-http://i.imgur.com/HXKf3Bu.jpg

Weekly Shonen Jump, Eiichiro Oda’nın hastalanması nedeniyle önümüzdeki hafta dergide One Piece’in olmayacağını açıkladı. Mangakanın hastalığı neyse ki ciddi değil. Bu yüzden 1 haftalık aradan sonra One Piece mangası devam edecek.

Dünyanın en zengin mangakası olan Eiichiro Oda yılda yaklaşık 25 milyon dolar kazanıyor. Manga satışları dışında One Piece ile ilgili diğer telif hakları da gelirinin önemli bir bölümünü oluşturuyor.

Hastalığı ciddi olmayan Oda Sensei’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: AF.

11
FedeBankai'nin yaptığı en sevdiğim Naruto AMV'si, daha önce paylaşılmadı sanırım. Paylaşılmamasına çok şaşırdım :O

Dikkat! AMV'yi izledikten sonra içinizde Naruto izleme isteği doğabilir :D


12
Üyelerden Gelen Haberler / Fairy Tail Bitiyor!
« : 02 Mart 2013, 19:17:40 »
“Mart laneti” bu sene de kendini gösteriyor.

-http://i.imgur.com/Z5uHv4Z.jpg

Geçtiğimiz sene Mart ayında Bleach, Gintama, Beelzebub gibi çok sevilen seriler sona ermiş ve anime severler büyük üzüntüye uğramışlardı. Bu sene ilk olarak kötü haber Gintama’dan geldi. Daha önce haberini yaptığımız gibi Mart ayından sonra Gintama, TV Tokyo’nun listesinde görünmüyor. Gintama’nın biteceğine dair resmi bir açıklama henüz gelmezken bu açıklama Fairy Tail için geldi.

TV Tokyo, 30 Mart’tan itibaren Fairy Tail anime serisinin yayınına son veriyor. Son bölüm bu tarihte yayınlanacak ve ondan sonraki hafta 6 Nisan’da başlamak üzere Tanken Driland anime serisi Fairy Tail’in yerine geçecek. Bu haber serinin hayranlarını oldukça üzerken hemen ardından mangaka Hiro Mashima’dan jet hızıyla umut verici bir açıklama geldi. Mashima, hayranların sabırlı olmasını ve zamanı geldiğinde güzel bir haber verileceğini; ancak çok istese de bunu şu an söyleyemeyeceğini bildirdi.

Fairy Tail anime serisi 2009′dan bu yana devam ediyordu.

Alıntıdır = AF.

Fairy Tail hayranları için çok kötü oldu, ancak verilecek olan güzel haber belkide yeni sezondur ümidi ile yaklaşmak gerek.

13
Goku şimdi de KFC’yi mi patlatacak?

-http://i.imgur.com/4rtBEco.jpg

Kentucky Fried Chicken’ın Dragon Ball ile yaptığı anlaşmalar, ortaya renkli görüntüler çıkartıyor. İlk olarak Japonya’daki 7 Kentucky Fried Chicken restoranında Goku cosplayi yapan Colonel Sanders heykeli yapıldı. Her bir heykel bir tane Dragon Ball topunu taşıyor ve Japonya’da böylece 7 Dragon Ball topu bulunuyor.

Aynı zamanda KFC Dragon Ball TV reklamları da büyük ilgi görüyor.



Bütün bunlarla beraber bu restoranlara özel olarak Dragon Ball kart oyunu, board oyunu gibi özel ürünler satışa sunuluyor. Dragon Ball Z: Battle of Gods şimdiden en çok ses getiren anime filmi olmayı başardı.

Alıntıdır: AF

14
Sohbet-Muhabbet / Sohbet-Muhabbet Tüm Konular
« : 21 Kasım 2012, 20:03:16 »
[tlistindex]0 - 9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|İ|J|K|L|M|N|O|P|R|Q|S|T|U|V|W|Y|Z|X[/tlistindex]
[tlist=43]0|9[/tlist]
[tlist=43]A|[/tlist]
[tlist=43]B|[/tlist]
[tlist=43]C|[/tlist]
[tlist=43]D|[/tlist]
[tlist=43]E|[/tlist]
[tlist=43]F|[/tlist]
[tlist=43]G|[/tlist]
[tlist=43]H|[/tlist]
[tlist=43]I|[/tlist]
[tlist=43]İ|[/tlist]
[tlist=43]J|[/tlist]
[tlist=43]K|[/tlist]
[tlist=43]L|[/tlist]
[tlist=43]M|[/tlist]
[tlist=43]N|[/tlist]
[tlist=43]O|[/tlist]
[tlist=43]P|[/tlist]
[tlist=43]R|[/tlist]
[tlist=43]Q|[/tlist]
[tlist=43]S|[/tlist]
[tlist=43]T|[/tlist]
[tlist=43]U|[/tlist]
[tlist=43]V|[/tlist]
[tlist=43]W|[/tlist]
[tlist=43]Y|[/tlist]
[tlist=43]Z|[/tlist]
[tlist=43]X|[/tlist]

15
Hafta 45'den itibaren her hafta yayınlayacağım ^-^

#45
Naruto (Kapak Resmi, Renkli Sayfalar)
One Piece
Nisekoi
Assassination Classroom
PSI Kusuo Saiki
Medaka Box
Toriko
Kuroko no Basket
Retsu!! Date-Senpai
Bleach
Jojo's Bizzare Adventure (One Shot)
Gintama
Haikyuu!!
Cross Manage
Sket Dance
Beelzebub
Kochikame
Kurogane
Reborn!
Koisome Momiji
Takamagahara

#46
PSI Kusuo Saiki (Kapak Resmi, Renkli Sayfalar)
One Piece
Toriko
Bleach (Renkli Sayfalar)
Assassination Classroom
Naruto
Kuroko no Basket
Beelzebub
Renai Ginga Ku Ishikawasou (Renkli Sayfalar, 47 sf. One Shot)
Hq!!
Kurogane (Renkli Sayfalar, Popularity Contest Sonuçları, Birinci Yıldönümü)
Sket Dance
Nisekoi
Retsu! Date Senpai
Cross Manage
Gintama
Kochikame
Reborn!
Medaka Box
Koisome Momiji
Takamagahara

#47
One Piece (Kapak Resmi, Renkli Sayfalar)
Assassination Classroom
Toriko
Kuroko no Basket (Renkli Sayfalar)
Naruto
PSI Kusuo Saiki
Sket Dance
Nisekoi
Jugon Kitan Miyaura-san (Renkli Sayfalar, 45 sf. One Shot)
Bleach
Beelzebub (Renkli Sayfalar)
Cross Manage
Hq!!
Retsu!! Date Senpai
Kochikame
Gintama
Reborn!
Medaka Box
Kurogane
Koisome Momiji
Takamagahara

#48
Ansatsu Kyoushitsu (Kapak Resmi, Renkli Sayfalar)
Naruto
One Piece
Toriko
Saiki Kusuo no Sainan
Katekyou Hitman Reborn! (RS)
Beelzebub
Kuroko no Basket
Haikyuu!!
Bleach
Rokkou Tokka (RS, One Shot)
Nisekoi
Sket Dance
Gintama
Cross・Manage
Kochira Katsushika-ku Kameari Kouen-mae Hashutsujo
Retsu!!! Date Senpai
Medaka Box
Kurogane
Koisome Momiji
Takamagahara

49.Haftada Neler Olacak?
KR, RS: Nisekoi
RS: Medaka Box, Haikyuu!!, Mechapen Sensei Henkei Zemi (One Shot)
Naruto bir daha ki hafta yok.


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*Kısaltmalar*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
RS: Renkli Sayfalar
KR: Kapak Resmi


Okumaya başlayacağınız mangayı yerini koruyan ve genellikle renkli sayfaları olmasa bile ilk 10 içinde dolaşan mangalar olarak seçmenizde yarar olacaktır ^.^

Sayfa: 1 2 3