-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Rave

Sayfa: 1
1
Bu seri toplamda kac bolum acaba?

2
bana gore cevırınde bır sıkıntı yok. bazı kelımelerde şive kullanmıssın ınan onu bıle farketmedım desem yerıdır. 11. bolumude cevırmıssın umarım en kısa surede upload edılır , bızde ızlemeye baslarız..  Ilk serınıde tamamlamıs oldum tebrık vede tesekkur ederım. Nıce nıce serıerını ızlerız ınsallah.

3
yeni bölüm için tesekkurler. Bir sonrakı bolum cok saglam olucak galiba. Sımdıden sabırsızlıkla beklemeye basladım.
angel beats! e gelıcek olursak gercekten hosuma gıden bır anımeydı ama sonu cok duygusaldı. İzlemeyenler ıcın tavsıye ederım.

4
Biraz daha beklemem gerekiyor galiba. Cevırısı tamamlanan bolumler soyle 15- 16 ya gelsın bı :) Garıp huydur bendekıde bı anımeye basladımmı ozellkle de hosuma gıttıyse bıtırmeden kalkamıyorum .

5
Yorumları okudum baya bır kısı sevmıs bu anımeyı. EE bende ındıreyımde ızleyeyım artık :) Paylasım ısın tesekkurler.

6
Konuyu okudugumda acıkcası oyle cok eglencelı bırsey gıbı gelmedı . Ama cevırılerın zorluklarını da bılıyorum. Sız bu anımenın cevrılmeye deger olduguna karar vermıssenız ızlemekte fayda var dıyorum ve ındırmeye baslıyorum. Paylasım ıcın tesekkurler.

7
5 ve 3 hosuma gıttı benım. ozellkle 5. resım.

Sayfa: 1