-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - _HEX

Sayfa: 1 2 3 ... 5
1
Oyum Sword Art Online'a ve sanırım oylamayı da SAO kazanacak.

2
Anime Tanıtım / Ynt: Sword Art Online (S.A.O.)
« : 29 Eylül 2012, 23:43:56 »

Esasen anime izleme süresinin %90 gibi bir kısmını One Piece başında geçiren bendeniz, yakın zamanda bu seriye de başlamayı düşünüyorum. Oyun dünyasıyla yakından ilgili olduğum için merakımı uyandırdı.

Tanıtım için teşekkür ederim.

3
Manga Tanıtım / Ynt: BTOOOM!
« : 29 Eylül 2012, 23:41:07 »

Bu serinin yakın zamanda televizyonda, NHK kanalında bizzat mangakasının röportajının da yapıldığı bir tanıtımını izlemiştim ve o zamandan beri merak ediyordum. Seri hakkında bir fikrimin oluşmasını sağladın, teşekkür ederim.

4
Anime Tanıtım / Ynt: Hajime no Ippo (はじめの一歩)
« : 15 Nisan 2012, 22:49:47 »

Tanıtım gerçekten güzel olmuş. Bu kadar güzel yorumlardan sonra izlenmek için aklımda yeri oluştu.

5
Manga Tanıtım / Ynt: Tsubasa Reservoir Chronicle
« : 13 Nisan 2012, 17:09:27 »

Bende sana denk getirmişim bugün demek serileri :D

6
Manga Tanıtım / Yankee Kun & Megane Chan
« : 13 Nisan 2012, 14:46:12 »

Yankee Kun & Megane Chan

-http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/8c/Yankee-kun_to_Megane-chan_vol01_Cover.jpg/230px-Yankee-kun_to_Megane-chan_vol01_Cover.jpg


Mangaka: Yoshikawa Miki

Bölüm: 150+

Japonya’da bir lise, lisenin erkekler tuvaleti ve kabinlerden birine içinin dolu olduğunu bile bile kafasını uzatan bir kız öğrenci. Biraz garip değil mi dahası var.

Okulun en haşarı öğrencisi olan Shınagawa sigara içen, sürekli kavga eden ve derslerinde sorunlu bir öğrencidir. Sınıf temsilcisi olan Hana’nın ona bir sınıf gezisine katılmasısın sağlamak için musallat olmasıyla ikili arasında garip bir ilişki başlar. Hana örgülü saçları gözündeki gözlüğü ile ta bir inek öğrenci profili çizmektedir.  Sınıfta konuşup anlaşabileceği kimse olmadığını iddia ederek Shınagawa ile takılmaya çalışır. Shınagawa ise çalışkan olduğu düşündüğü bu kızın kendisinin yakasını bırakması için her yolu denemektedir. Fakat buna karşın ikili sürekli başlarını belaya sokarlar.

İşin garip tarafı çalışkan olduğunun düşündüğü kızın aslında hiç de öyle olmadığını öğrenir.

Seri gülmek isteyen herkese şiddetle tavsiye edilir (böylesini daha önce okumadım). Özellikle ilk bölümler harika olmuş. Hiro Mashima’nın asistanlığını yapmış bir isim tarafından çizildiğini de belirtip huzurlarınızdan ayrılıyorum.


By _HEX

7
Manga Tanıtım / Tsubasa Reservoir Chronicle
« : 13 Nisan 2012, 14:32:28 »
Tsubasa Reservoir Chronicle

-http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Tsubasa_Volume_1.jpg


Mangaka: CLAMP

Bölüm Sayısı: 200+

Clow Ülkesi, yeraltı harabeleriyle ünlü bir ülkedir. Dünyanın farklı yerlerinden arkeologlar çalışmak için bu ülkeye gelmektedir. Bunlardan biride babası ile beraber gelen Syroan’dır. Ülkede yaşadığı süre boyunca kendi yaşlarında olan prenses Sakura ile çocukluklarının beraber yaşamışlardır. Arkadaşlıklarının yanında birbirlerine karşı boş değildirler (özellikle Sakura).

Bir gün kazı alanında meydana gelen bir kazada, abisinden gizli olarak Syroan’a öğle yemeği getiren Sakura’nın anıları birer tüy şeklinde etrafa saçılır. Ülkenin rahibi anıları olmadan Sakura’nın yaşayamayacağı söylemesi üzerine Syroan Sakura’nın hayatını kurtarmak için rahipten yardım ister. Rahip onu ay ile aynı güçte olduğu söylenen Boyutlar Cadısının yanına gönderir.

Cadı kendisinden istenenleri yerine getirebilmektedir. Fakat karşılığında ödenmesi gereken bir bedel vardır. Syroan cadının yanına geldiğinde kendisi gibi dilekleri olan iki kişi daha görür. Fai adlı bir büyücü, Kurogane adlı bir Ninja. Ardından üç kişi dileklerine ulaşmak için beraber farklı dünyalarda yolculuğa çıkarlar.

Tanıtımda beceriksizliğime verin anlatamamış olabilirim fakat en az bir kere göz atılmasını düşündüğüm bir seri. Çizimler göze hoş geliyor. Karakter tasarımları basit ve anlaşılır. Ama büyük bir olay cereyan ettiğinde biraz karışıyor. İçindeki duygusallık çok yerinde kullanılmış. Tabi ki tavsiye ederim.



By _HEX

8
Anime Tanıtım / Ynt: Vampire Hunter D. Bloodlust
« : 09 Nisan 2012, 22:30:14 »

Herkese şiddetle tavsiye ederim. Özellikle vampir türünü sevenlere.

9
Manga Tanıtım / Ynt: Zombie Loan
« : 07 Nisan 2012, 15:12:23 »

Manga devam ediyor hala. Tavsiye ederim.

10
Manga Tanıtım / Ynt: Zombie Loan
« : 31 Mart 2012, 16:31:22 »

Ben manga okuyup tanıtmasını seviyorum ama bir süre yurtdışına gidince uzak kaldım.
Uzun zamandır ilk tanıtımım. Umarım birşeye benzemiştir.

11
Anime Tanıtım / Ynt: School Days
« : 31 Mart 2012, 16:26:45 »
2. ya da 3. bölümde bıraktığım nadir animelerdendir. O bölümlerde bu anime bana göre değil deyip bırakmıştım. Pek hoşuma gitmedi açıkçası ama arkadaşların dediği gibi seveni olursa bir şey diyemem.

Ben de 3.bölümde sıkılmıştım ama devam ettim izlemeye. Pek bişey kaybetmedim izlenebilir bir seri.

12
Anime Tanıtım / School Days
« : 30 Mart 2012, 21:18:44 »

SCHOOL DAYS


-http://2.bp.blogspot.com/-WO4ky6ie4sI/TcVLm9B6btI/AAAAAAAAALc/FXFZk3XNZZk/s400/school+days.jpg

12 + 2 Ova Bölüm

Tür: Okul, Dram, Ecchi, Komedi

Lise öğrencisi olan İtou Makoto kendisi ile aynı trende okula giden bir kıza ilgi duymaktadır. Kızla konuşacak cesareti bulamadığından tek yaptığı şey telefonuna çektiği resmine bakmaktan ibarettir.

Birgün sıra arkadaşı olana Saionji Sekai İtou’nun telefonundaki resmi görür ve Katsura Kotonoha adlı kıza ilgi duyduğunu anlar. İtou’ya bu konuda yardım edeceğini söyleyerek işe koyulur. İlk olarak kızla arkadaş olur ve İtou ile onları tanıştırmakla başlar. Çok geçmeden Saionji yardımıyla  İtou katsura’ya açılır. Katsura’nın kabul etmesiyle ikili çıkmaya başlar.

İlk başlar da mutlu olsalar da sürekli olarak bir şeyler de sorun çıkmaktadır. Bunun üzerine Saionji İtou’a kızları anlaması konusunda bazı dersler ve eğitimler verir. Ama eğitimeler sırasında ikili birbirlerine ilgi duymaya başlarlar. Yaklaşan okul festivali ile işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

12+2 bölm olduğu için herkesin vakit ayırabileceğini düşündüğüm bir seri. Olaylar eğlenceli başlasa da ilerledikçe rengi değişir. Kısaca herkese tavsiye ederim. Özellikle uzun serilerin takipçilerine kısa bir mola olabilir (benim gibi).



By _HEX


13
Manga Tanıtım / Zombie Loan
« : 30 Mart 2012, 21:10:00 »
ZOMBİE LOAN


-http://i.animecrazy.net/[large][AnimePaper]scans_Zombie-Loan_NekoiEchizen(0.72)__THISRES__141990_.jpg


Mangaka: Peach-Pit

Bölüm Sayısı: 83 Bölüm

İnsanlar ölecekleri zaman yaklaştığında boyunlarında halkalar belirir. Bu şinigamilerin yol gösterici izi olarak düşünülür. Halkalar renklerine göre kişinin ölüm zamanını tahmin edilebilir kılmaktadır. Eğer ki halka simsiyah bir şekilde ise kişinin ölümü çok yaklaşmış demektir.

Kita Michuru adlı lise öğrencisi genç kız bu halkaları çocukluğundan beri görebilmektedir. İçine kapanık ve sakar bir kişiliği sahip, arkadaşları tarafından pek de dostane tavı görememesine karşın aldırış etmeden yaşamaya devam etmektedir

Bir gün sınıf arkadaşlarından Shito ve Chika’da da bu siyah halkaları görür. Ama onların tahmin ettiği gibi yakın zamanda ölmemeleri Michuru’yu meraklandırır ve ne olduğunu anlamadan kendisini asla içinde olmak istemediği olaylar dizisine sürüklenmesine yol açar. Diğer taraftan kendi boynunda da gri renkte bir halka fark etmesi ile yaşadığı hayat ve ölüm arasında kendisiyle çelişkiye düşer. Hangisinin kendisi için daha iyi olacağına karar vermek zorundadır. Yaşam mı ölüm mü?

İşin içinde zombilerin olması sevmediğim yanlarından birisiydi.Konu açısından fazla bir beklentiniz olmasın.  Fakat yine de okunabilir bir seri (zaten zombileri oldum olası sevmedim). Herkese iyi okumalar.



By _HEX



14
 
Ellerine sağlık.
 
Birinci resmi düzeltme iyi olmuş daha güzel olmuş.
 
İkincisi ise ilkinden daha güzel. Daha da iyi şeyler çizmen dileğiyle.

15
 
Öncelikle eline sağlık.
Diğerlerinden daha güzel olmuş. Benim hoşuma gitti.
Yalnız, karakterler biraz donuk olmuş. Ama olsun yeni yeni çizdiğin içindir. İleri de eğer -devam edersen- daha güzel şeyler çizebilirsin.

Sayfa: 1 2 3 ... 5