Anitr Fansub - Anime ve Manga

Bleach => Bleach Manga => Bleach Tartışma => Konuyu başlatan: uzumakijutaro - 04 Kasım 2011, 18:48:52

Başlık: Bleach 471 Tartışma ve Görüş
Gönderen: uzumakijutaro - 04 Kasım 2011, 18:48:52
Öncelikle önceki Bleach konularını açamadığım için kusura bakmayın bazı çeviri sorunları oldu Bleach'te o yüzden okuyamadım Bleach'i normalmen konularıda açamadım.

Gelelim Bleach'e... Yani diyecek laf bulamıyorum bu Kubo'ya. Arkadaş neden bu kadar uzattı bu ginjou ları anlamadım gitti. Yani Aizen gibi bir arc tan sonra bu arc la neyi planlıyorsun? Şimdi bu Ginjou'lar Aizen'den güçlümü? Güçlüyse bunlardamı tanrı ve öldürülemiyorlar. Benim bildiğim tüm Shounen serilerde düşmanlar zayıftan güçlüye doğru gider. Yani böyle saçmalık görmedim resmen bizi oyalıyor. Böyle arc yapıcağına hiç yapmasa Bleach'i Aizen arctan sonra bitirse daha iyidi. Kaptanlar çıktı diye millet bir coştu. İyi hadi biraz düzeliyor dedik. Başladı o 4 tam dönüşümcünün hikayelerini anlatmaya. Gelde çıldırma. Sanki çok önemliler aşırı güçlülerde bize hikayelerini anlatıyor. Delirtecek bu Kubo beni... Mahvetti güzelim seriyi. Neyse bu haftaki yorumum budur.
Başlık: Ynt: Bleach 471 Tartışma ve Görüş
Gönderen: DarkMP - 04 Kasım 2011, 19:14:07
Neyse haftaya Byakuya'yı gösterecek, bakalım nasıl bir plan kuracak.

Teknikleri biliyor olunca tekniklerden kurtulma yollarını da biliyordur belki ama yinede savaşların hepsi bilgiyle kazanılmaz ki güçte lazım, bir senkei'in içinden çıkabilecek mi? Hem Byakuya kazanmak için kendini bile feda edebilir o güvenli bölgeyi filan kaldırır, rakibini kesebilmek için kendisini de keser.