-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - qSirzechs

Sayfa: 1
1
Tanışma / Ynt: Merhabalar! ^_^
« : 08 Temmuz 2015, 21:04:48 »
Hoş geldin! Özel isimlere gelen yapım eklerinden sonra çekim ekleri ayrılmaz, Türkçeye gibi, ve tırnak işareti r harfinin yerini tutmaz diyerek Türkçe zabıtalığı yapayım mı? :laugh:
Şaka bir yana kendini çok güzel tanıtmışsın, iyi forumlar dilerim. ^^
Hoşbuldum ben de ara sıra hata yapabilirim normal bir şeydir. :)
Ama tırnak işaretinin R'nin yerine geçmediğini biliyorum tabi bile bile yapıyorum oradaki harfi sölemediğimi ya da yuttuğumu belirtiyorum. :)

2
Tanışma / Ynt: Merhabalar! ^_^
« : 07 Temmuz 2015, 07:30:47 »
Hoşgeldin.

Çok şey yazmışsın. Okuyana kadar canım çıktı. Okumayı çok severim ama bilgisayar başındayken zor oluyor, gözlerim ağlamaya başlıyor. >w<


Yorumlarını ve paylaşımlarını eksik etme.  :uyu:

Not: Çok yazı yazmışsın diye, yanlış anlama demeden geçemeyeceğim, ne olur ne olmaz.  :kg:

Yapılan bir araştırmaya göre insan beyni monitördeki yazıları yavaş okumaya eğimliymiş. Kağıttaki yazıları çok daha hızlı okuyormuşuz. Animelerdeki altyazı hariç oWo
Forum birazcık "ölü" gibime geldi pek fazla paylaşım yapabileceğimi sanmıyorum ama uğraşırım.
Hoşgeldin
Kalıcı Olman Dileğiyle İyi Forumlar.

Hoşbuldum teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. ^-^

Gizli Not: Hahah ben de okudum ben de. :haha:
Hoşbuldum teşekkür ederim :haha:

3
Tanışma / Ynt: Merhabalar! ^_^
« : 05 Temmuz 2015, 08:38:41 »
Hoşbuldum teşekkür ederim :)

4
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Nasıl okunur bu ya?
« : 04 Temmuz 2015, 07:34:58 »
Sumimasen?  :?

Style & Speed

5
Tanışma / Merhabalar! ^_^
« : 04 Temmuz 2015, 01:53:43 »
Selam millet. Ben qSirzechs. Çoğu yerde "Zorin" olarak anılırım. Belki burada da beni tanıyanınız çıkar. Burasının gerçekten iyi bir yer olduğunu duydum. Saygı çerçevesinin dışına çıkılmıyormuş. Umarım öyledir :)
Aranıza yeni katıldım. Ş-Şey, nereden başlayacağımı bilmiyorum ama, izin verin kendimi tanıtayım.


Adım Gürkan. 15 yaşındayım. 
Günlük hayatta, burada nasıl konuşursam aynı şekilde konuşuyorum. "Yapıcam" değil "Yapacağım" gibisinden. Türkçe'ye büyük özen gösteriyorum. "Eyw tmm" gibisinden şeyler yazanları da dışlıyorum. Böyle bi' huyum var maalesef. Alışkanlık olmuş n'apalım :)

Anime izliyorum(Eh tabii başka ne bekliyordun ki anti-animeci olmamı mı?!!) fakat çok fazla bağımlı değilim(aslında öyleyim) animeye. Sadece zaman geçirmek için izliyorum. Daha çok romantizm/ecchi türündeki animeleri izlerim. Ecchi ile romantizm benim için gerçekten ön planda olan iki şeydir ki bunlar zayıf ise, o anime benim için çöptür.
HEY!! HEMEN SAPIK GÖZÜYLE BAKMAYIN BANA! Sırf ecchi izliyorum diye sapık olacağım diye bi' şey yok. Metal dinlemem için illa Satanist mi olmam lazım?
Manga okumam. Bunu da söyleyeyim.

Müzik olarak, şunu demeliyim ki; ELEKTRO VE METAL, BENİM İÇİN TANRI KADAR DEĞERLİDİR.
O kadar bağımlıyım ki şu iki şeye, "Oksijeni bilmem de, elektro ve metal şart"(aslında oksijen şart) modundayım diyebilirim. Gerçekten, onlar olmazsa olmaz. Bunlar benim hayatım. Animeyi bırakırım, bunları bırakmam. Müzik ruhun gıdasıdır. Ruhu aç bırakırsan ölür. Bunlar dışında, hard rock, j-pop gibi türlerden ilgimi çekenleri dinlerim.

Kişilik? Oh! Kişilik. Önemli bir nokta.
Birden çok kişiliğe sahibim. Duruma göre kişiliğim değişiyor. Ki bu da gerçekten çok güzel bir şey. Çoğu ortama uyum sağlayabiliyorum. Müslüman kişiliğim de var, Ateist kişiliğim de var, anti-animeci kişiliğim de var. Varsa var. Ne ararsanız var. Sanki birden çok insan benim içimde birleşmiş gibi. :)
Üçüncü şahıs olarak da konuşabiliyorum bazen.

İlgi alanlarım da var tabi. Doğaüstü güçlerle uğraşıyorum. Naruto'daki tüm tekniklerin gerçek hayattaki doğaüstü güçlerden esinlenildiğini biliyor musunuz? Rasengan, hava jutsuları, bunların hepsi gerçek hayatta mevcut. Özellikle Rasengan. Bunu yapabilmek çok kolay ve gerçekliği onaylanmıştır. Duvarların arkasını görmek(imkansıza yakın), kişinin düşüncelerini okumak, yapacağı hamleyi önceden bilmek, bunların hepsi gerçek hayatta yapılabilir.
Şu an Lüsid Rüya ile uğraşıyorum ve de giderek ustalaşıyorum. Lüsid Rüya nedir diye soracak olursanız internetten bilgi edinebilirsiniz. Belki küçük bir rehber de hazırlayabilirim. :)

Sanırım kendimi bu kadar tanıtsam yeterli olur. Zamanla beni daha iyi, daha yakından tanıyabilirsiniz. Sizden tek isteğim, "SAYGI ÇERÇEVESİNDE" tartışmak, sohbet etmek. Başka bir şey istemiyorum. Bu benim için önemli. Foruma kayıt olmadan önce biraz göz gezdirdim, üyeler gerçekten de çok seviyeli bir şekilde konuşuyor. Saçma sapan konular da yok. Bu beni gerçekten mutlu etti.
Buraya sadece arkadaş edinmek, sohbet etmek için geldim. Yoksa animeler hakkında benim pek derin bir bilgim ve düşüncem yok.

Umarım iyi geçiniriz :) Tanıştığımıza memnun oldum. Siz de kısaca kendinizi tanıtın. ^_^

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=joF0WnsIc74&amp;index=11&amp;list=WL" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/watch?v=joF0WnsIc74&amp;index=11&amp;list=WL</a>

Merak ettiğiniz bir şeyler varsa, rahatlıkla sorabilirsiniz. ^_^

Sayfa: 1