-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - _mAgy_

Sayfa: 1 2 3 ... 11
1
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu Anki Halini Smiley İle Göster
« : 17 Kasım 2014, 01:45:17 »
 :muzik:

2
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Bugün kaçta uyandınız ?
« : 25 Ağustos 2014, 13:37:43 »
Sabah 7de uyandım yürüdüm filan güzeldi.

3
Anime Genel / Ynt: Hangi tür anime?
« : 14 Ağustos 2014, 01:43:06 »
Josei, Shounen, slice of life. Josei candır ama.

4
Ai Yazawa mangalarını bir yıl araıklarla okumak lazım. Kadına çok kaptırır ve peşpeşe okursanız bileklerinizi dikine dikine kesebilirsiniz. Ayrıca her seferinde 'kalp mıncıklanması', 'gözlerin ağlamamaya çalışmaktan ağrıması' gibi yan etkiler için gerekli önlemleri alın. Mümkünse evde deneyin, böylece düşünüp düşünüp dertlenmeye ve ağlamaya daha çok vaktiniz olur. Bi de mümkün mertebe karakterlere çok bağlanmayın. Bu kadın karakterlerini öldürmüyor, süründürüyor.

5
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Üye Resimleri
« : 11 Ağustos 2014, 12:55:49 »
Kedi :8: Manevi anası olduğum kedi finikeye gitmişti tatile sahibesiyle. Döndüğünde hamileydi. Anneye babaya söylenmez mi böyle şeyler ya? Biz onun aşkına mani mi olacaktık sanki hı? Bizden habersiz siyah, yağız bi delikanlıyla birlikteymiş bi de çocuk yapmış. :( Ağlıyorum çünkü sahibesi kısırlaştırma parasını vermek istemediği için hayvanı kısırlaştırmadı ve şimdi de çocukların sorumluluğunu almaya niyeti yok nerdeyse hamile hamile atacak kediyi sokağa. :uhu: Bir kedili foto neler etti bana.

6
Anketler / Ynt: Yaoi veya Yuri?
« : 11 Ağustos 2014, 12:44:41 »
Aslında özel olarak ikisini de izlemem&okumam ve pek sevdiğim söylenemez. Bana hitab etmiyor çünkü çok gerçekçi olan bir yaoi ya da yuri henüz görmedim. Örnek verecek olursak yaoilerde illaki bir taraf çok feminen diğeri de maskülen oluyor ki homoseksüel pek çok arkadaşı olan birisi olarak bu bana pek inandırıcı gelmiyor. Bir kadın ve bir erkeğin yaşayacağı diyalogları homseksüel hikayelere koymaları bence bir hata. Yine de kadın olduğumdan mıdır nedir boşta kaldığımda seçtiğim tür yaoi oluyor. İllaki yakışıklı ve maskülen bir erkek görecek bu gözler o aşk hikayelerinde :D

7
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Kullanıcı adınızın anlamı.
« : 11 Ağustos 2014, 12:27:24 »
Lise bitince aldığım bir kullanıcı adı bu. Çizgilerin sebebini bilmiyorum (:D) ama M, A ve G o aralar çok özlediğim lisedeki en yakın arkadaşlarımın baş harfleriydi. Y de bendim. Lisede sıralara filan da yazardık magy diye ergen ergen. :D Hepsiyle hala görüşüyorum tüm lise arkadaşlarım gibi ama birisi hacettepede tıp okuduğu (Yaşadığını biliyorum o yeter) öbürü de bodrumda yaşadığı&çalıştığı için artık sadece bir tanesiyle eskisi gibi yakınım malesef.

8
Manga Genel / Ynt: Manga Tavsiyeleri
« : 11 Ağustos 2014, 12:19:28 »
Bu aralar nedense hep manhwa okuyorum, öyle denk geliyor yani ama kore draması izlediğim için hikayeler benzer&ilgi çekici geliyor olabilir tabi. (Evet kore dramaları <3 )

Şu aralar bitmiş serilerden Absolute Witchde takılıp kalmış durumdayım. Adından da anlaşılabileceği gibi supernatural bir hikaye. Cadılar, büyücüler, alchemistler vs. büyülü bir evrende geçiyor ve bu evren ortaçağ avrupası gibi bir yer olunca tadından okunmadı. Tabi cadıların op olduğu bir hikayesi olduğu için biraz daha feminen içerik söz konusu bu supernatural atmosferde. Shoujo zaten vazgeçilmezi. Ama bi Vampire Knight gibi abuk subuk değil dengeli ve güzeldi bence içindeki aşk hikayeleri. Kısaca Skyla adında bir cadının (dünyada kalan son cadı) kocasıyla buluşmak için çıktığı yolda başlayıp çok acayip ve bambaşka maceralarda son bulan bir seri. Okurken çok keyif almama rağmen sonunda bir sürü karakterin düzgün bir sona bağlanmaması sebebiyle bana eksik geldi, belki sağdan sola okumaya çalıştığım için ve gece karanlıkta gözüm görmediği için önemli noktaları kaçırmışımdır onu ben de bilemedim o yüzden tekrar okuyacağım sanırım. 7/10 verdim sırf bu havada kalma hadiselerinden ötürü. Onlarda olmasa 8/10 alırdı muhtemelen. Bu tür içeriği seven herkese tavsiye edebileceğim oldukça güzel bir manhwa.

Bir de devam edenlerden Nocturne biraz daha psikolojik yönü ağır basan, henüz benim de tam olarak çözemediğim ama karanlık aurası ve arada sırada bir cümleyle beni mahveden bir seri olması sebebiyle ilgimi çekiyor. Bunu da tavsiye ederim. Okuyun.

9
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Doğum Günü Kutlama Başlığı!
« : 10 Ağustos 2014, 14:52:08 »
Doğum günün kutlu olsun :D

(click to show/hide)

10
Sohbet-Muhabbet / Ynt: AniTR Üyeleri kaç yaşında?
« : 10 Ağustos 2014, 14:41:52 »
2012 de 23 yaşına giren magy neden hala 23 yaşındayım diyor ? En azından aralığın değişmediğinden eminim. :yk2:

11
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Yağmurda Yaptıklarınız?
« : 05 Ağustos 2014, 11:06:29 »
dışarıdaysam eğer ve ıslanmak kaçınılmazsa bütün su birikintilerine zıplayıp kendimi mümkün olduğunca çok ıslatırım. :yk: Evdeysem camları açıp kahve içmece.

12
Sohbet-Muhabbet / Ynt: En fazla kaç saat uyumadan dayandınız ?
« : 05 Ağustos 2014, 00:44:33 »
Hiç uyumadan ve sürekli bilgisayar başında projeyle uğraşarak 48 saat kadardı. Onun dışında arada 2-3 saatlik uykularla bir hafta gittiğim çok oldu.  :uyu:

13
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsun?
« : 04 Ağustos 2014, 16:34:25 »
Oh Land - Perfection

Şu aralar rüyalarımda bile mırıldandığım. Melankolik, lirik, epik ve daha niceleri.

https://www.youtube.com/watch?v=hMDOV0lck58


14
Çok güzel bu başlık. :8:

Büyümekten şikayetçiyim efendim. 17 yaşında kalamamaktan, aileye bağımlı yaşamanın insanın içini kemirmediği yaşlardan, aşkların gözükara olduğu güzel yıllarda takılıp duramamaktan şikayetçiyim. Ayrıca mesafelerden de hoşlandığım söylenemez.

15
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Pc Oyunları
« : 31 Temmuz 2014, 17:27:48 »
Önce şunu söyleyeyim. Trafikte kadın şoför görünce sıkıştıran kamyoncunun zihniyeti online oyunlardaki ergenlerin içine kaçtığı için erkekmiş gibi yapan çok kadın oyuncu gördüm. Erkeklerin sevdikleri şeyleri sadece kendilerine özgü bir yetenekmiş gibi yutturmalarına izin vermeyin sevgili hemcinslerim. Altı üstü oyun yani neden erkekler iyi oynar kadınlar beceremez gibi bir algı var çözemiyorum.  :?

Konuya dönersek...

End game içeriğine erişebildiğim tek oyun olarak neverwinter. 60 lvl, fulle yakın item bir cleric mahsun, boynu bükük kaldı okul yoğunluğu sebebiyle şimdi de eskisi kadar ilgimi çekmiyor oynamıyorum dolayısıyla.

Path of Exile... action rpgler bana biraz fazla karanlık gelse de oynarken çok keyif aldığım bir oyundu. Hala arada girip oynuyorum ama yine vakit yokluğundan çok sık oynayamadım, questlerin sürekli farklı zorluklarda tekrar edilmesi ve beceriksiz bir gamer olmam beni oyundan uzaklaştırdı diyebilirim.

WoW. En fantastik evrenli olanı olması sebebiyle çok sevdiğimi. Ama oyuna anne-baba parası yatırmak tarzım olmadığı için private serverlarda süründüm ve buglar bezdirdi. Artık oynamıyorum.

Lol. Aslında en boş olduğum döneme bu denk geldi. Mezun oldum. Günde 10 saat oynasam kimse napıyon demez ama bu sefer de birlikte oynayacak kimseyi bulamıyorum :D tek başıma da 1- zevkli olmuyor, 2- yukarıda da bahsettiğim üzere çok yeteneksiz bir oyun severim, sıfır mekanik. Oynaması epey kolay bir oyun olmasına rağmen PVPler iyi mekanik gerektiriyor, tek başıma girince beni taşıyacak ya da yardımcı olacak bir takım arkadaşım olmayınca mapte boş boş takılıyorum çoğunlukla. Bir de oyun gerçekten hayattaki tek başarısı lol oynayabilmek olan ufak erkek kardeşlerimizle dolu. Chatte dönen küfürlerin, oyunda yapılan saçmalıkların haddi hesabı yok. İzlemeyi seviyorum ama, aktif bir lol izleyicisiyim. :D

Smite oynamayı düşünüyorum. Yine Loldeki sebeplerden biraz çekiniyorum ama denicim bence.

Heartstone. Bu yaz başında başlamıştım arada oynuyorum.

Online oyunlar haricinde herkesin bilgisayarında illaki belli bir süre geçirmiş bir klasik olarak The Sims :D her yaz bir ay kadar oynar bırakırım. Şimdi the sims-4 ü bekliyorum.

Bir de need for speed var tabi. Hiçbir zaman bağımlısı olmadığım ama yıllardır bilgisayarımdan hiç eksik olmayan zaman öldürgeci.

Sayfa: 1 2 3 ... 11