Anitr Fansub - Anime ve Manga - Zaraki Kenpachi-http://www.anitr.com/anitr_manga.png
 


Zaraki Kenpachi
Önceki Resim | Sıradaki Resim
Resim Hakkında Bilgi: bleach isimli anime serisinin bolca sahne alan yan karakterlerinden.

kaba kuvvete düşkünlüğüyle nam salmış olan 11. takımın kaptanı. bir kaptanı -adil bir dövüşte- öldürerek kaptan olmuş ilk ve tek kaptan.

hayattan zevk almasını sağlayan yegâne şey dövüşmektir. dövüşten inanılmaz bir zevk alır ve bu konuda müthiş bir yeteneği var. spirit power olarak tabir edilen ve her shinigaminin kullandığı güç kendisinde o kadar yüksektir ki kontrol edemediği için kullanmaz, yalın kılıç dövüşür. "dişli bir rakip bulsam da ağız tadıyla bi dövüşsek..." diye tırım tırım aranır ama kendisini bugüne kadar yenebilen çıkmadı. psikopat, sadist veya mazohist değildir çünkü bulduğu rakibi yeneceğine inanırsa dövüşmeye gerek görmez.

kendi takımından olmayan herhangi birine yardım etmez. kendi takımındakilere de yalnızca kaptanları olduğu için yardım eder. dövüşte birine yardım ediyorsa tek amacı mutlaka rakibi yenmektir.

az konuştuğu, çokça dövüştüğü için pek öne çıkarılmasa da bilge bir yönü vardır. dövüş esnasında öyle bir laf eder ki rakip "ben kimim! neden dövüşüyorum! adam doğru söylüyo! nasıl da görememişim!" nidaları arasında apışıp kalır.
zanpaktousunun adını bilmeyen, shikai ya da bankaisi olmayan tek captaindır, zaraki soul society'nin en kötü bölgesi olan 80. bölgenin adıdır, kenpachi ise bir neslin en iyi/güçlü dövüşçüsü anlamına gelmektedir*, delidir kafasına ondüla jöleyi vurmuş ucuna çanlat takmıştır, öküz gibi boylu poslu canazzör gibi bir şeydir, tek gözüne değişik fonksiyonlu bir bant takar, üstüne de yırtık pırtık captain yeleği giyer değişik bişidir, sırtında portatif vice captainla gezer, köyün delisidir madarame ikkaku ile birlikte, eğlencelidir vesselam.
 :al:
Resim Bilgisi:
Görüntüleme: 1569
Dosya Boyutu: 238.84kB
Yükseklik: 768 Genişlik: 1024
Anahtar Kelimeler: kenpachi 
Gönderen: kdrblk at 22 Eylül 2012, 17:26:33

0 Members ve 1 Ziyaretçi resimi görüntülüyor.

Yorumlar