-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Yenilmez

Sayfa: 1
1
Bu devam filmini nedense hiç sevmedim. Bi şekilde bana saçmaladıkları gibi geldi. Tam diyecektim ki tam işte oldu diye ya da Homura hatasını anladı... Bir baktım olay tam ters köşe oldu. Son sahnelerinde resmen animeden koptum. Bence sonu çok daha farklı olabilirdi gibime geliyor...  :vada:

2
Gerçekten teşekkürler  :uc:

3
Teşekkürler ama altyazıyı yüklememişsiniz. Acaba ne zaman yüklersiniz? *-*

4
Tabi ki Wizy'i unutmamak gerek ki ona da teşekkürler ki sana teşekkür ederken aslında ona da teşekkür ettim. Ve önerin için teşekkürler. Emeği geçen her bir kimseye tek tek tekrar teşekkür ederim. :)

5
Arkadaşlar, film harika hani çevirirken ve düzenlenirken bile kendine hayran bıraktırıyor. Oldukça duygusal. Ama bir o kadar da eğlenceli, keyifli ve komedi unsurlarınıda barındırıyor.


Bu arada, sitemizde mesaj atma, teşekkür etme bilmem ne yapında linkler görünsün gibi gereksiz teferruatlar bulunmamaktadır. İstediğiniz gibi indirin, seyredin ne yaparsanız yapın. Kimseyi bir şeylere zorlamıyoruz öylesi de fazlasıyla saçma bir tutumdur. Ve tabi teşekkür edilirse ne ala, emeğimizin karşılığını alıyoruz demektir ama edilmezse de yapacak bir şey yok.

Helal sana CloudT kardeşim benim. Bu sözün tam yerinde oldu. Sana binlerce teşşekkürler ve hakikaten takip ettiğim ve bana göre kaliteli çevirmen olduğunu bu yönünle kanıtlamış oldun. Tekrar ve tekrar teşekkürler. Herşey için. Ve unutma her daim biz senin yanınızdayız.  :muck:

Ayrıca indirmeyecektim çünkü bu filmin çevirisini bende yapmak istemiştim de ondan. Senden bir kopya yapmak gibi bir amaç gütmediğim için... Neyse ancak dayanamayıp senin çevirinle izleyeceğim. Ancak eğer mahsuru yoksa zorlandığım kısımlarda senin altyazına bakabilir miyim? Bir fikir ya da ona benzer bir şey edinmek için... Hatta senden bile yardım alabilirim, ne dersin? *-*

Sayfa: 1