-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - byefkar

Sayfa: 1
1
Altyazı Dosyasınıda video ile birlikte aç kullandığın video oynatıcısındanda kaynaklana bilir ben km player kullanıyorum ve sorunsuz birşekilde altyazılar geliyor ki öyle ayarlamıştım


NOT:Arkadaşlar upload işini bıraktım onun için düzeltmeler yapamayacağım eksik bölümleri diğer arkadaşların upload larından karşılarsanız sizin için daha iyi olur iyi seyirler.

2
Teşekkürler eline sağlık  :ok:

3
6. bölüm ve 11. bölümlinkleri ölmüş bakarsan sevinitim buarada paylaşım için teşekkürler :D

4
Buseri araverdi fakat hala 142 de durdunuz yoksa dizde çevirmeyemi araverdiniz? :)

5
media free ye daha yüklemiyorum :D malesef.

6
iyi seyirler  :hi: :)

7
Malesef ben media free ye link koymayı bıraktım. çünki herzaman problemle karşılaştım ve bundan sıkıldım artık.
ve yeni sunucularada bakamıyorumbu aralar sınav olayı iyice yoğun laştırdı işlerimi.

8
Nezaman nezaman  :kg: Nezaman çıkıyor  :8:

9
Evet indirdim dediğin gibi çalışmadı uploadlarken sorun olmuş tekrar yükledim, indirdim çalışıyor. Uyardığın için teşekkür ederim
 :ok:
Asıl ben teşekkürederim güzel paylaşım  :8:

10
usta benim pc demi bi sorunvar bilmiyorum fakat indiriyorum hiçbir oynatıcıda açamadım çalışmıyor hata veriyor hepsinde diğer videolar dasorunyok acaba upload ederkenmi bozuldu bi kontrol edersen sevinirim .

11
media free linleri inmiyor doğrudur fakat rapid den indire bilirsin media free linklerinide En kısa sürede yenileyeceğim.

12
Bleach Download / Bleach 480P+MKV+60-70 mb+Türkçe Altyazılı
« : 15 Kasım 2012, 15:05:26 »
Bleach
-http://selimonder.com/wp-content/uploads/bleach36.jpg

Bleach 60-70 mb Türkçe altyazı gömülü

Anime'nin Adı: Bleach
Bölüm Sayısı: 366
Yayım Tarihi: 5/10/2004
Türkiye'de: Yayımlanmadı
Genel Puan: 8.7
Çeviri: Kazasker &  Eray.gns
Upload: Byefkar



Tanıtım
  15 yaşında ki Kurasaki Ichigo bir lise öğrencisidir. Diğer insanlardan onu ayıran fark ise hayeletleri görebilmesi ve onlarla konuşabilmesidir. Bir gün, daha önce görmediği türde bir hayalet görür. Bu hayaletlerin adı Hollowdur ve genellikle yaşam enerjisi yüksek olan ruhlara saldırırlar. Hollowlardan biri İchigonun ailesine saldırır iken yardıma Kuchiki Rukia adlı shinigami yetişir. Dövüş sırasında yaralanan Rukia, Hollowu yok edebilmek için çareyi İchiga'ya güçlerini bir kısmını vermekte görür. Ama Rukia, Ichigo'ya güçlerini verir iken birden bütün güçlerinin gittiğini fark eder. İchigo bu yüzden geçici shinigami olarak görev yapmaya başlar.

  İchigo'nun hayatında bu olay büyük değişim noktası olmuştur. Hem yaşayan dünyada hemde ruhlar dünyasında ki dertler ile boğuşur.

Bleach Alternatif Link
Rapidshare


(click to show/hide)

Bleach Upoading Link
Bleach 1-172
Bleach 173-344
Bleach 345-366


13
Anime Download / Ynt: Suzuku MKV TR altyazı gömülü
« : 06 Kasım 2012, 04:01:58 »
Uyardığınız için teşekkürler inşallah şimdiolmuştur.

14
Anime Download / Ynt: Suzuku MKV TR altyazı gömülü
« : 06 Kasım 2012, 03:40:32 »
Bu paylaşım tamamen bana ayittir. başka hiçbir yerden alıntıdeğil sadece resimler ve tanıtım alıntıdır.upload bana ayit. çevirmenini bilmiyorum amt fansub dan indirdim kendim mkv yaptım.

15
Anime Download / Suzuku MKV TR altyazı gömülü
« : 06 Kasım 2012, 03:28:00 »
-http://www.advancedanime.com/pictures/suzuka_wallpaper.jpg

Anime'nin Adı: Suzuka
Çevirmen: ademania
Kategori: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 26
Genel Puan: 7.67


Tanıtım:

Yamato Akitsuki liseye yeni başlamış 15 yaşında bir gençtir. Okulu Tokyo’da olduğundan yalnız başına bu koca şehirde yaşam savaşı vermesi gerekmektedir. Yengesinin sahip olduğu pansiyona yerleşen Yamato, yardım etmek ve kirayı ödeyebilmek adına, yengesi tarafından işletilen banyoda temizlik işlerinde çalışmaktadır. Gündüz okul, gece de temizlik işleri ile okul yaşamı başlamıştır.

Okul çıkışı, spor sahasında tek başına yüksek atlama antrenmanı yapan bir kız görür ve kıza aşık olur. Uzun uzun kızı izledikten sonra yola koyulur ancak aklında hep O kız vardır. Akşam yaşanan birkaç talihsiz kaza sonucu kız ile aynı pansiyonda ve yan yana odalarda kaldıklarını öğrenir. Asıl önemlisi de kızın adının Suzuka Asahina olduğunu öğrenmiştir. Maalesef Yamato’nun hisleri Suzuka’nınkiler ile ortak değildir. Gerçi okul daha yeni başlamıştır ve Yamato’nun önünde koca bir sene vardır.



 







Konu Anime Manga Tr den alıntıdır.

​Media free upload ları tamamen Bana aittir.

Sayfa: 1