-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - narutohalil

Sayfa: 1 2 3 4
1
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Nisemonogatari Türkçe Fansub
« : 23 Kasım 2012, 01:05:16 »
 :ds2: Beyler öğrendiğim kadarı ile 2013 yılında "Nekomonogatari" diye bir üçüncü sezonu gelecek. Birde Kizumonogatari diye filmi gelecek film yaza nete düşerse cevirmeyi düşünüyorum ama dönem için vaktim olacağını pek sanmıyorum. 3. sezonu içinde birşey diyemem çeviren biri olursa ona bırakırım kimse çevirmesse ve boş olursam el atarım büyük ihtimal.  :ok:

2
 :yk2: Arkadaşlar öncelikle seriyi yarım bıraktığım için üzgünüm bir ara bir arkadaş ben devam ettiririm dedi ondan sonra ben cekildim, fakat sonra o arkadaş kayıplara karıştı. Şu anki ingilizcem ile ceviri yaparken çok vakit kaybediyorum ve ceviri yapmak çok yorucu geliyor. İngilizcemi istediğim seviyeye getirdiğimde seri bir şekilde anime cevirmeye başlıyacağım. Şu an için anca arada bir kaç bölüm için öteki cevirmen arkadaşlara yardım edecek kadar vaktim var. Baya bir süre sitede aktif olamıya bilirim tüm arkadaşlardan bundan dolayı özür diliyorum. Üniversitede netimde çok kötü olduğundan istesemde güncel olarak giremiyorum. Siteyi yenilenme vaktinde yüz üstü bıraktığım için tüm yönetici arkadaşlardan DarkMP ve Wizy dende özür diliyorum.  :yk:

3
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Nisemonogatari Türkçe Fansub
« : 29 Temmuz 2012, 22:48:40 »
Birşey sorabilirmiyim narutoyu ünideki arkadaslar izlerken gülerdim sonra merak ettim bi başladım 2 haftada 220 naruto + 271 naruto sppuden bölüm seyrettim her haftada devam edıyorum :) Peki bu Anime naruto kadar güzelmi? tavsiye edermisiniz?

Naruto- one piece- bleach üç büyükler olarak anılır bunlar la başka animeleri kıyaslamak doğru değildir. Ama güzel bir seri fakat her kez sevebilir diyemem indirip izleyip kendin karar vermelisin fakat 1. sezonu olan bakemonogatari den başla izlemeye.

4
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Nisemonogatari Türkçe Fansub
« : 29 Temmuz 2012, 10:34:35 »
1. bölümdeki ceviri hatalarını düzelttim. En kısa sürede 2 ve 3 üde düzelteceğim. 1. bölümü tekrar indirip izlemenizi öneririm.  :ok:

5
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Nisemonogatari Türkçe Fansub
« : 16 Haziran 2012, 22:58:52 »
bakemonogatari için de nisomonagatari   (isimleri yanlış yazmış olabilerim)  içinde teşekkürler elinize emeğinize sağlık devamı işallah gelir zaten son bölümde devam edecek yazıyordu 3. sezon gelecek gibi
:hero: Bir filmi gelecek onu biliyorum ama üçüncü sezon hakkında hiç bir şey duymadım daha.

6
Saglık olsun bende bi yere not alayım 4-5 ay gibi sonra bakar tamamını izlerim artık..
3 ay içinde bitmiş olur. Yani dediğin gibi yapsanda olur sürekli cıkacakmı diye beklemek yerine hepsi cevrildikten sonra izlemen daha iyi. Bende güncel şekilde vermek isterdim ama  malesef yapamadım.

7
Sınavlarım bitti. Tatil için eve döndüm ama   :uc: üzerimde bir uyuşukluk var bir türlü cevirmeye başlıyamadım. Öyle yada böyle bu yaz sonuna bitmiş olacak da biraz geçike biliriz gibi kusura bakmayın.  :speh:

8
sanırım  anime-manga çeviri konusunda en kısır dönem bu. herkesin finalleri, yazılıları falan var   :yk2:

 :hi: Dediğin gibi hece bu ara herkezin finalleri var, ve finaller boşlamaya gelmez vizeden 100 almış olsan bile finalden 45 alamadın mı kalıyorsun. Fakat seriyi askıya almayı yada yarıda bırakmayı düşünmüyorum. Benim finallerimde bitmek üzere kısa bir süre sonra tekrar cevirmeye başlıyacağım seriyi.  :ok:

9
 :ss:  3. bölümü izledim. Çok eğlenceli güzel ve bir o kadarda konuşmalı bir bölümdü vaktim olsa cevirmek isterdim ama bu hafta hiç vaktim yok.  :speh: kusura bakmayın.

10
Narutohalil demek çevirmeyi düşündüğünden bahsettiğin seri buymuş. Konusu güzele benziyor bir bakalım bu seriye.
3. bölüm için mayısın ilk haftası uzun bir süreymiş seriyi beğenirsem bu süre baya sıkıntılı geçer gibi.
Neyse verilen bir söz, gidilecek bir yer varsa yolun açık olsun.

Son olarak bölümler için teşekkürler Wizy-NarutoHalil.
yondaime açıkcası ben bitmiş bir seri almak istiyordum her hafta ceviri geçikecek diye tasalanmam gerekmezdi boş oldukca cevirirdim. Fakat etraf cevirmen dolmuş   :ihih2: cevrilmemiş düzgün bir seri bulamadık o yüzden yeni cıkanlardan bunu seçtim.( :D daha doğrusu bunu bile zor kurtardık)

11
Nisanın ilk haftası dediğin seneye mi ?
Mayısın ilk haftası :D yanlış yazmışım.

12
 :puf: Gençler bu haftaki bölümün cevirisi bitti bitecek.  :ss2:  Fakat size kötü bir haberim var bu cuma memlekete gitmem gerekiyor ve yanımda bilgisayarı götüremiyecem gibi ordan gelincede bir arkadaşın yanına başka bir şehire gideceğim önceden verilmiş bir söz yani önümüzdeki 2 haftayı mayısın ilk haftasında cevirebilirim anca.  :yk:

13
Bu arada tmk20 paylaştığın resim çok güzelmiş 12 yaşındaki hali çok tatlı 17 yaşındaki :k: tam benlik. Ek olarak gençler bu haftaki bölüm çok güzeldi hem aksiyon hem komedi hemde bolca ecchi vardı özellikle 18:25 de ki arka fon müziği çok hoşuma gitti izledikten sonra bulan olursa bana bir link atsın. Bölümü ya yarın yada pazar ekleriz gibi görünüyor. Birde tmk20 senin şu imza yerindeki hareketli resim hangi animeye ait?


imzamdaki anime Angel Beats! güzel anime sonu biraz hüzünlü ama cok hoşuma gitti code geass sonra sonunda hüzünlendigim ikinci anime  :uhu:

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)


Angel beats'i bitirdim gerçekten güzel bir seriydi  :yk: sonunda hüzünlendim. Birtek alt yazıyı divx ten indirmiştim. İnidirdiğim alt yazı kötüydü bu animeyi keşke daha kaliteli cevirselerdi.

14
Dediğiniz grupları bir sonraki bölümde inceliyeceğim. Teşekkürler.  :ok:

15
Öncelikle "eater" teşekkürler.

Her hafta güncel vermeyi planlıyor musunuz?Horriblesubs hızlı çıkarıyor bölümleri ama altyazı kalitesi genellikle kötü oluyor,adından da anlaşılabileceği gibi :speh:,farklı bir gruptan çeviri yapabilirseniz güzel olur  :ok:,uzun zamandır beklediğim bu animeyi çevirdiğiniz için teşekkürler, yaz yaklaşıkça ecchilerde artıyor bakalım hayırlısıyla :ok:...
Horriblesubs hızlı cıkarıyor dediğin gibi ama kalitesi iyi değil benim öğrendiğim ingilizceye göre daha çok sokak ağızı ile konuşuyorlar gibi. Commie den de yardım alıp toparlamaya çalışıyorum bildiğin daha iyi bir grup varsa söyle onunda cevirsine bakayım.

Sayfa: 1 2 3 4