-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - 3Nokta

Sayfa: 1
1
Tanışma / Kısaca tanışalım.
« : 25 Haziran 2013, 19:03:24 »
Kamisama Kazoku'nun bir bölümünün arasına sıkıştırdığınız not vesilesiyle buradayım. normalde forumlardan hoşlanmam ama en azından kendi çapımda bir destek vermemin sakıncası olmayacağını düşündüm (ayrıca çevirilerde emeği geçenlere ilk teşekkürümü sunmak isterim).
Kendimi kısaca tanıtmak gerekirse adım Eylül, 18 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, aslen Ankaralıyım. Girdiğim sınavlar sonucunda büyük bir ihtimalle aşçılık okuyacağım ve büyük bir istekle aşçı olacağım. Çok fazla anime izledim fakat kız olduğum için sizin de tahmin edeceğiniz üzere romantik komediler ilk tercihimdir. Bu türün dışında izlediklerim ise klasik, herkesin izlemiş olduğu Death Note, Bleach, Naruto, Code Geass vs. vs... Sonrasında yaoi hayranıyımdır bu türde izlemediğim anime, okumadığım manga kalmamıştır diye düşünüyorum.
Favori animem ise Lovely Complex, sarar sarar izlerim.
Sıkı bir aslan burcuyum. Sözde Fenerbahçeliyim. Beşiktaş ve çArşı hayranıyım.
Maçlarda birbirini yiyen futbolcuları izlemekten büyük haz duyarım (özellikle derbilerde). En yakın tarihli örneği verecek olursam eğer Volkan-Sabri derim.
Böyle... Unutmadan en sevdiğim renk de mavi.
Umarım güzel bir ortam vardır ve kalıcı olabilirim.
Son olarak herkese merhaba.

Dip not: Somurtkan değilim fakat '' :) '' bunu hiç beğenmedim. Çok çirkin :D

Sayfa: 1