Anitr Fansub - Anime ve Manga

AniTR Anime => Anime Download => Konuyu başlatan: Shiniori - 03 Mart 2013, 10:01:03

Başlık: Ookami Kodomo no Ame to Yuki 2012 720p BluRay x264 AAC-Shiniori
Gönderen: Shiniori - 03 Mart 2013, 10:01:03
(http://b1303.hizliresim.com/17/1/km9cp.jpg)

Anime Adı: Ookami Kodomo no Ame to Yuki, The Wolf Children Ame and Yuki
Diğer Adı: Chie the Brat The Movie
Kategori: Günlük Yaşantı, Fantastik, Romantizm, Drama
Yönetmen: Mamoru HOSODA
Senaryo: Mamoru HOSODA, Satoko OKUDERA
Yapımcı: Studio Chizu, TOHO, Madhouse Studios
Yapım: 2012 Japanese (http://www.onepiece-tr.com/images/japon.gif)
Müzik: Masakatsu TAKAGI


19 yaşındaki kolej öğrencisi Hana sınıfında tanıştığı gizemli bir öğrenciye ilk görüşte aşık olur. Bir süre sonra ikili çıkmaya başlar. Bununla birlikte Hana fak edecektir ki sevgilisinin sahip olduğu gizemli çekiciliğin altında yatan asıl gerçek genç kızı masalların ötesinde bir hayatla tanıştıracak cinstendir. Genç adamın kurtadam olduğuna dair açık ettiği bu sır aşkını azaltmaz. Birlikte yaşamaya başlarlar.

Hana için mutluluk sonsuza kadar sürecek gibidir. Bir süre sonra hamile olduğunu fark eder. Ame ve Yuki adında yarı insan yarı kurt, biri kız diğeri erkek iki bebek dünyaya getirir. Çiftin hayatları artık yeni bir boyut kazanmıştır. Ancak bir süre sonra önce sevdiği erkek aniden bir kazada hayatını kaybeder. Acısını kalbine gömen Hana çocuklarını şehir hayatı içinde büyütemeyeceğini fark eder ve doğduğu kente geri dönmeye karar verir.


(http://www.onepiece-tr.com/images/torrent.jpg) [Shiniori-Raws] Ookami Kodomo no Ame to Yuki (BD 1280x720 x264 AAC).mp4 (http://www.nyaa.eu/?page=download&tid=409340)

(click to show/hide)
Başlık: Ynt: Ookami Kodomo no Ame to Yuki 2012 720p BluRay x264 AAC-Shiniori
Gönderen: CloudT - 03 Mart 2013, 13:04:15
Fansub olarak almamızı bir kenara bırakırsak, ciddi ciddi sevdiğim bir film oldu. Zaten çıkar çıkmaz izlemiştim ve iyi ki izlemişim diyorum çünkü gerçekten sevdim. Karakterler, senaryo, kurgu, seiyuu'lar, çizimlerin sıcaklığı, mekanlar, atmosfer vs vs vs aklınıza ne gelirse bir çok açıdan sevilebilecek ve izlendikten sonra iyi ki izlemişim ne filmdi be dedirtecek bir yapım.


Uğraşın için teşekkürler, Shiniori-san. Eyvallah.