-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - oqueys

Sayfa: 1 2 3 4
1
One Piece Tartışma / One Piece-Toriko-Dragon Ball
« : 13 Nisan 2013, 12:53:28 »
One piece 590. bölüm ortak bölüm olarak karar verdiler ve yayınlanan bölümü izlerken fark ettimde. Usoop hem savaş alanında hem tirbünde oturuyordu. Baya dikkatsiz bir hata olmuş. Yoksa usop şeytan meyvesi yedide istediği yere teleport mu olabiliyor  :hero:   


fark etmeyenler için.  :puf2:


-http://i.imgur.com/c476mVj.jpg

2
Amv & Opening - Ending / Bakuman 3 [Ending #2]
« : 06 Nisan 2013, 06:26:40 »
-http://i.imgur.com/g92J1Wb.jpg

    Ta-ta-ta ve  Bakuman animesi 3. sezonunun finalini yaptı. Genel olarak da FİNAL yaptı. Anlayacağınız  bitmiş oldu. Hiç sevinmedim bittiğine bu popileriteyi kazanmış bir anime daha uzun soluklu olabilirdi. Finalde; 
(click to show/hide)
Baya güzel bir animeydi. Hayallere dayalı gibi gözükse de onları gerçekleştiren oldular.

<a href="http://youtu.be/iGLxZlGJKeI" target="_blank" class="new_win">http://youtu.be/iGLxZlGJKeI</a>

Sonu da bu şarkıyla güzelce bitirip ağlamaya gidiyorum. :yk2: Nasıl biter  :yk:

3
Fan Fiction / Hayatım vs Bankalar
« : 25 Mart 2013, 08:47:31 »
    Aslında bu hikaye  başımdan geçen bir olayı anlatmak için başlamış olduğum bir şeydi. Ama sonradan dedim ben niye bunu sizlerle de paylaşmıyorum. Bir anime veya manga konusu olması imkansız ama hayat işte yaşananları konu almak gerek bazen.  :yk2:



1.Bankalar ve Ben
 
   Yıllar yıllar önce  köyün birinde(Bodrum) bir ergen yaşardı. Bu ergen o sıralar  daha "banka" adı altında  soyguncular ile tanışmamıştı. Çoğu kez önünden geçmiş olsa da içlerinde  neler olup bittiği hakkında bir fikri yoktu. Bu ergen o sıralar yaşıtlarının o yaşlarda cüzdanlarına koyduğu kredi kartlarının çok olağan dışı bir şey olduğunu düşünürdü. Süper ötesi bir şeydi onun için. Kendi kendine düşünüp oha benim kredi kartım olsaydı ne hoş olurdu. Oynadığım oyunlarda  gereksiz bir dolu ek özellik alabilirdim diye düşünüyordu. Tabi yaşının vermiş olduğu imkansızlıklar doğrultusunda  bunun gerçekleşmeyeceğinin de farkındaydı. Yaşı aslında  o kadar küçük değildi. Ergenlik yaşları işte kaç olabilir ki yaşı?  13-17 arası bir yerlerde olsa gerek. Tabi bizim ergen büyüdü artık o hali hazırda  kazanmış olduğu üniversiteye gidecek. Kazanmış dediğime de bakmayın kazanmak gibi bir evre yok aslında daha çok iteklenmiş gibiydi. Yatay geçişin vermiş olduğu nimetlerden yararlanarak sadece yatarak okumuş olduğu yat kaptanlığını bir üst seviyeye taşımak için yatarak denizciliğin bir üst seviyesine üniversitesine ayak basmıştı.

     Tabi ergen ve ailesi çoktan fark etmiş olacak ki oğullarına bir hesap kartı lazım en azından. Ailenin vermiş olduğu karar ile  ergenimize ailenin en çok kullanmış olduğu ve  rahat para transferinde bulunabilecekleri bankadan hesap kartı çıkartılır. Hesap kartı işlemlerine aile karışmaz sadece dile getirir ve ergenimiz arkadaşıyla o bankayı ziyaret edip kendine hesap kartı çıkartması için yapılması gereken işlemleri yapar. İlk tecrübe tabi biraz heyecan, biraz bilgisizlik dalar bankadan içeri. Kapıdan girince bir cihaz karşılar ergenimizi. Yanında bir silahlı adam durması aslında biraz korkutucu olsa da. Ergenimiz biraz ürkeklikle o silahlı adamın samimi yüzüne inanarak yanaşır. Ve orada güvenlik işiyle uğraştığını bildiği için ona güvenerek sorar.     -Nereden hesap açtıra bilirim? Silahlı adam yanında durduğu cihazda bir yere basarak  bir kağıt tutuşturur ergenimizin eline  üst katta hallediyorlar o işleri al bunu diyerek onu yeni bir serüvenin başlangıcına yollar. Silahlı adamı oynadığı oyundaki NPC* lere benzetip görevini alıp, üst katta çıkar. Ve hali hazırda numarasını bekler. Numarasının gelmesi ile beraber gişeye yönelir. Ergen ama çelimsiz olmayan kahramanımıza. Karşısındaki adam bilgilerini sorar bir forum doldurmasını söyler ve ondan TC kimlik cüzdanı ister. İstenen eşyaları veren ergenimiz  EXP* bekler gişede öylecene. Gişede ki adam hesap kartının evin adresine yollanacağını söyleyerek. EXP* yi gelecek zamanlarda  alabileceğini bildirir.

    Ergenimiz kartına yaklaşık 1 ay sonra kavuşur. Aile içerisinde hesap bilgileri dağıtılır. Gerektiğinde para aktarılmak üzere hazır bir şekilde cüzdanına koyar yeni İTEM* 'ini ergen.

    Anlatmaya çalıştığım hikaye tamamı böyle yaşanmamış olsa da buna yakın bir durumdu. Ve ilk banka kazığımı orada yemiştim. Denilen öğrenci misin? evet ama onlar bunu kanıtlamam için girmiş olduğum üniversiteden öğrenci belgesi istiyorlardı. Görevi başka bir görev ile birleştirmişlerdi. Ama o anki konumum(level'ım) buna elvermediğinden. Şu an için o belgeyi onlara veremeyeceğimi söylediğimde sorun değil o zaman oraya gittiğinde  oradaki şubemize öğrenci belgeni iletirsin ve böylece hesap kartına yılda 2 defa uygulanan hesap kartı ücreti kesilmez denilerek yollanmıştım bankadan.

  Tabi ben üniversiteye geldim bir süre  bunun  bir zararı olmayacağını düşünüp bankaya belgeyi vermedim. Meğersem QUEST* süreli imiş. Mecazi anlamda  süreli diyorum. Tabi ben gittim belgemi alıp bankanın burada bulunan şubesine. Bana denilen bu hesap öğrenci açılmamış sonradan böyle bir işlem yapamayız. Yeniden açmanız lazım hesabınızı  gibi bir dolu şey sayıklayarak caymamı sağladı. Sonrasından üzerimde bulunan hali hazırda faturaları eğer ki bankaya  bağlarsam bu hesap kart ücreti ödemeyeceğimi söyledi. Ben bu QUEST* 'i yarım bırakarak müşteri temsilcisinin yanından ayrıldım. Bari bankaya gelmişken gişeden internet  şifremi halledeyim dedim. Gişede ki adam sen öğrenci değil misin diye sordu. Evet diyince neden öğrenci yapmadığımı sordu. Ve gişede sözde o öğrenci yapma işlemini hemencecik yaptı. Ben bir yandan mutlu olmam ile bir yandan sinirliliğim ile müşteri hizmetlerindeki bayana pis pis bakarak bankadan ayrıldım. Herşey hal olmuştu gibi gözükse de sonradan yine karşılaştım bu hesap kartıyla.



Devamı Yakında.... Bir anda  uzun bir hikaye ile sıkmak istemedim sizleri o yüzden belli süre aralıklarıyla bu hikaye serüvenime devam edeceğim takipte kalın  :hero:




QUEST* / Oyunlarda ki görev sistemi. Zaten ingilizce çevirisi olarak "görev" .
NPC* / Oyunlarda ki hali hazırda kahramanlara Quest vermeyi bekleyen oyun içersin de ki temel karakterler.
EXP* / Kahramanlarımızın bir üst seviyeye geçmesi için gereken yeterlilik puanı. Yaratık kestikçe doluyor bunlar ..
İTEM* / şampiyonların giydikleri kuşandıkları  eşyaların tümü. İtem ingilizce anlamıyla da eşya olarak anlatıyor burada.


4
One Piece Tanıtım / Edward Newgate - WhiteBeard [spoiler]
« : 09 Mart 2013, 12:14:46 »
-http://i.imgur.com/i15DO8t.jpg

   Sen değilsin. Roger'in beklediği adam en azından kesinlikle sen değilsin. Teach! Aynı Roger'in isteğini sürdürenler olduğu gibi bir gün Ace'in isteğini de sürdürmek için  birinin ortaya çıkacağınıdan eminim.

-http://i.imgur.com/R0u8xcB.jpg

      Onun soyunu kurutsan bile,  alevlerinin sönmesi mümkün değil. Eski zamanlardan beri nesilden nesile aktarıldı.Gelecekte bir gün onlarca yılın tarihini sırtında taşıyan biri ortaya çıkacak ve dövüşmek için tüm dünyaya meydan okuyacak.
Sengoku. Siz dünya hükümetindekiler er ya da geç gelip tüm dünyayı yutacak olan o muazzam savaştan korkuyorsunuz. Ben önemsemiyorum. Ama biri o büyük hazineyi bulur bulmaz. Tüm dünya alaşağı olacak ve biri onu bulacak o gün er yada geç gelecek.
One Piece....gerçekten var!


-http://i.imgur.com/pSe1y3V.jpg

    Beni affedin evlatlarım. Bu berbat ahmaktan ben sorumluyum.Ama sayenizde istediğim her şeyi elde ettim.Sonum geldi. Çok uzun zamandır yolculuk ediyorum.Harika bir yolculuktu.Size minnettarım. Elveda evlatlarım.

-http://i.imgur.com/JU4XsME.jpg

-Hazine istemeyen bir korsan. O zaman ne istiyorsun Newgate.

Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir isteğim vardı.

-Nedir o? Söyle o zaman..

Aile. 


-http://i.imgur.com/rlJqMYx.jpg

   Beyazsakal öldü. Ölünce bile bedeni yere düşmedi. Yaralarla kaplıyken düşmanlarını deviren endamı gerçekten korkutucuydu. Bu savaşta toplam 267 kılıç yarası aldı. Vücuduna 152 mermi isabet etti.46 top mermisi tarafından vuruldu.Tüm bunlara rağmen gururlu sırtı, korsan olarak sürdüğü tüm hayatı boyunca kaçmaktan dolayı tek bir yara bile almadı!

5
Japon Kültürü / Japon Kültürünün parçası "Maneki Neko"
« : 13 Şubat 2013, 00:39:42 »
-http://i.imgur.com/w1lpCZo.jpg


     Aşağıdaki hikaye internetten bulduğum bir bilgidir. Dikkatimi çekti ilginç bir bereket sembolü olduğuna inanıyorum. Bakalım çevrede gezerken bulursam bir tanede kendime alırım. Anahtarlıkları falan satılıyor internette gezdik sıra gördüm ama siparişiyle uğraşacak durumda değilim. İlginç bir hikaye siz göz geçirin ben sizi bırakayım öyleyse..*.

Not:Sonradan nesilden nesille bu kedi figürü çeşitli anlamlar yüklenmiş her bir şekil'in ayrı bir anlam katmışlar. şans-para-aşk-sağlık vb. gibi 10 larca anlam kapsıyor.


-http://i.imgur.com/5zPuUza.png

Alıntı
Maneki Neko, Japon kültüründe çok önemli yeri olan ve özellikle tüccarların dükkânlarına bolluk ve bereket çağırdığına inandığı bir japon halk sembolüdür. Anlamı çağıran kedi olan maneki nekonun birçok farklı versyonunu halen Japonya'da birçok dükkânın kapısında ya da kasanın yanında görmek mümkündür.

Japonlar, Maneki Neko'nun uğur, şans ve iyi talih getirdiğine inanırlar. Rivayete göre 17. yüzyılda yaşayan yoksul bir Japon rahibin Tama isimli bir kedisi varmış. Bir gün zengin bir adam Tama'nın yaşadığı tapınağın yakınlarından geçerken yağmura yakalanmış ve ıslanmamak için bir ağacın altına sığınmış. O sıra ortaya çıkan Tama zengin adama sol patisini kaldırıp bir şeyler anlatmaya çalışıyormuş. Zengin adam Tama'nın kendisini çağrırdığını düşünüp kediye doğru gitmiş. İşte o sıra ağaca bir yıldırım düşmüş. Adam eğer Tama olmasa imiş o ağacın altında kalıp yıldırım çarpmasından dolayı ölecekmiş. Bunu fark eden zengin adam tapınağa yüklü bir bağış yapmış. Yine rivayete göre Tama hala Goutokouji'deki tapınakta gömülü imiş. 17. yüzyılda geçtiği rivayet olunan bu öyküye karşın Maneki Neko çok daha eski tarihlerde de bilinen bir mit. Ama Japonya'da yaygınlaşmasında Samuray döneminde başlayan Batılılaşma Hareketi'nin de önemli bir etkisi olduğu düşünülüyor. Çünkü birçok dinde olduğu gibi Japonya'da da erkeklik organı uzun yıllar bereket simgesiolarak kullanılmış. Ama Batı ahlakının da etkisi ile Japonya'da bereket simgeleri yerini hızla Maneki Neko'ya bırakmaya başlamış. Orijinalinde sol patisini kaldırmış olan Maneki Neko'ya karşı bugün sağ patisini kaldırmış olan Maneki neko'lar da oldukça yaygın. Patisinin kaldırmasının da altında ilginç bir gözlem yatıyor. Bilindiği üzere kediler havadaki değişimleri hisseden yaratıklardır. Özellikle birçok toplumda kedilerin yüzlerini yıkamaya başlamaları ile yağmur yağması arasında bir ilinti kurulur. Yine bu sebeple birçok toplumda 'Kedi yüzünü yıkıyorsa yağmurun arkası gelir' atasözü oldukça yaygındır. Japonlara göre, Maneki Neko, bereket getirecek yağmuru yüzünü temizlemek için kaldırdığı patisi ile müjdelemektedir. Maneki Neko kültürüne göre sol el, müşteriyi, insanları çağırır; sağ el ise para ve iyi talihi. Hatta Maneki Neko'lar renklerine göre de anlam kazanmış durumda, siyah olanlar kötü güçlere karşı güvenliği, sarı olanlar parayı, kırmızı olanlar hastalıklara karşı sağlığı ve pembe olanlar ise aşkı temsil ediyorlar. Japonya'da Maneki Neko'ların satıldığı yüzlerce dükkân bulmak mümkün. Maneki Neko kültürünün gerçeklerle olan bağlantısını bilemesek de dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olan Japonlar'ın bu kedi sevgisi örnek alınmaya değer. Belki siz de ihtiyacınıza göre bir Maneki Neko edinmelisiniz. Belli mi olur bakarsınız talihiniz değişir.


-http://i.imgur.com/6FJ5VRz.jpg

6
Evet Arkadaşlar ilk aşama yani tanıtım bölümün anketi bugün itibariyle bitmiştir. Sonuçlar elimde şu anda. Tanıtımı gecen arkadaşları tebrik ediyorum şimdiden. Diğer aşamaya geçen arkadaşlar en geç 1 hafta içinde tanıtmış oldukları hikayeyi bana teslim ediyorlar.

-MAX. 3 sayfa ile sınırlıdır.
-Son katılım: 13.06.2012
-Hikayeler bana yollanacaktır @oqueys  :ok:
-Tarihinde katılamayan arkadaşlar diskalifiye olacaktır!


1. DarkMP        -  Sızıntı
2. Kızıl Şaman   -  Geçmişin Savaşı
3. Wizy           -  Yarı Melek
4. blackburn     - Maria
5. panres         - Yağmur



6. NaNtokaNaru  - Savaş , Barış ve Kaçış
7. ogawa         -   Beyaz Güller
8. oqueys        - Son çağrı



7
Evet arkadaşlar Birincisini düzenlediğimiz Fanfiction yarışmamızın ilk aşaması yani TANITIM bölümü başlamıştır. Bu anketimizde herkes hikayesinin tanıtımlarını yaptı. Sizlerden istediğim tanıtımları okuyup hangisinin bir sonraki aşamada görmek istediğinize göre oylamanız. Hangi tanıtımın hikayesini görmek istiyor iseniz ona oy verin hadi bakalım  :hero:

Anket süresi 1 hafta olup. Her oy sahibi 3 adet oy verme hakkına sahiptir. Ona göre davranın  :hero:



Katılımcı 1   [Hikayenin ismi: Yarı Melek]

(click to show/hide)

Katılımcı 2 [Hikayenin İsmi: Yağmur]

(click to show/hide)

Katılımcı 3 [Hikayenin İsmi: Geçmişin Savaşı]

(click to show/hide)

Katılımcı 4 [Hikayenin İsmi: Beyaz Güller]

(click to show/hide)

Katılımcı 5 [Hikayenin İsmi: Sızıntı]

(click to show/hide)

Katılımcı 6 [Hikayenin İsmi: Son Çağrı]

(click to show/hide)

Katılımcı 7 [Hikayenin İsmi: Savaş , Barış ve Kaçış]

(click to show/hide)

Katılımcı 8 [Hikayenin İsmi: Maria ]

(click to show/hide)




Hadi bakalım herkeslere başarılar :haha:

8
  Evet evet yanlış duymadınız hikaye yarışmamız başlamıştır. Baktım herkesler bir yarışma yapıyor. Biz niye duralım dedim.  :hero:

Öncelik ile Fan Fiction nedir diyen arkadaşlarımız için;
Tıklayınız!

   Evet amacımız kısaca. Herkesler kendi hikayesini yazacak ve ankete sunup 1. hikayeyi belirleyeceğiz. Hikayeleriniz. Günümüz ile alakalı da olabilir. Hayal gücüne dayalı bir hikayede olabilir. İsterseniz bir aşk hikayesi yazın. Amacınız sadece hikayenizi belirleyerek birinci olmak.

   Yarışma 2 aşamada gerçekleşecek. 1. aşama herkes kendi hikayesini tanıtan yazı hazırlayacak. Tanıtım  çok önemli çünkü tanıtımlar oylamaya sunulup. Kazanan ilk 5  ikinci aşamaya geçebilecek. Sonradan bu ilk 5 diğer aşama için tanıtmış oldukları hikayelerin aslını bana sunarak yayınlayacağız ve oylamaya tekrardan sunacağız. Böylece fazla kalabalık olmayacak hikayeler ve katılımlar daha kaliteli olacak.

Kurallar;
1. Katılımcılar önceden Fanfiction bölümünde yayınlamış oldukları  yazılar ile katılabilir. Ama kişi kendi yayınlamış yani hikaye onunsa.
2. Yarışma 2 aşamadan olup Tanıtım ve Hikaye olmak üzere sıra ile anketlendirilecektir.
3. Yarışmanın ilk aşaması Tanıtımı geçemeyen arkadaşlar diğer aşamaya katılamayacaktır.
4. Tanıtımda  seçilmiş olan ilk 5 kişi  hikayelerini bana ileterek diğer ankete  katılmaya hak kazanacaklardır.
5. Her hangi bir eşitlik durumunda kişi sayısı göz arda edilerek bir üst aşamaya geçme hakkı doğabilir. (Örnek: Son kişi 5. olarak girecek olan aynı oya sahip 2 kişi olursa her ikisi de diğer aşamaya geçecektir.)
6. Öncelik ile Tanıtımları bana yollanacaktır. Tanıtım Anketinde başarılı olan arkadaşlar. Hikayelerini bana ileterek diğer ankete katılacaktır.
7. Hikaye uzunlukları en fazla 1-3 sayfa kadar olması tercihimdir.  (Çok detaya girmeden bir çırpıda  anlatılmak istenen anlatılmalı. Yani konuşmalar ile boğmayın yazınızı daha çok hikaye ile bilgilendirmeniz daha iyi olur.)
8. Tanıtımlar 1 satır şeklinde  en fazla yarım sayfa kadar bir şey olacaktır. ( ne kadar konu icerikli bir tanıtım  diğer aşamaya gecmeye  şans  demektir.)
9. Hikayeleriniz her hangi bir benzerlik taşıması veya karakterlerin isimlerinin başka bir animeden esinlenmiş olması cok sorun yaratmaz. Ama  sizin hikayeniz olması şart.
10. Çalıntı haramdır  :hps:
11. İkinci eleme turuna kazanan kullanıcılar. Katılımını gercekleştirmez ise diskalifiye olurlar. Ve Tanıtım anketini kazanmış kişiler hikayelerine erken teslim edilir ise anket yayınları daha erken başlar.
12. Tanıtım bölümünü kazanan kişiler hikayelerini yollarken tanıtıma uygun bir şekilde ilermek zorundadır. Farklı bir hikaye ile gelirler ise diskalifiye olacaktır.

Kurallarda  eksiğim var mı bilemedim ama şimdilik bunlar. Kurallar yazdım ama yarışmada  kurallar benim hadi kolay gelsin  :haha: 


Tanıtımı son kabul 27.05.2012
Tanıtım Anket süreci 1 haftadır.  28.05.2012  -  03.06.2012

Hikaye son kabul  10.06.2012 (Tanıtım Anket Sonuçlarından sonra ilk 5 hikayesini hazırlar)
Hikaye Anket süreci 11.06.2012  - 20.06.2012


Kurallar dışında  bir katılım olur ise katılım kabul edilmeyecektir.


Hadi bakalım herkeslere başarılar  :ok: Tanıtımlarınızı en kısa zamanda  bekliyorum.  :hero:


Süpriz ödüller var. Daha ben bile bilmiyorum  o kadar süpriz  :uc:




ÖRNEK;

- Hikayenizin başlığı

- Hikayenizin tanıtımı    ile beraberinde bana yoluyorsunuz.

Tanıtım anketini kazananlar!

- 1-3 sayfa arasından oluşan hikayelerini bana iletiyorlar. Her hangi bir konuda yazabilirsiniz hayal gücü sizin. Fazla abartılı ecchi olmamak koşuluyla bu lafım @uzumaki ye  :speh:


9
Amv & Opening - Ending / Samurai Champloo Açılış Müziği
« : 22 Nisan 2012, 02:17:14 »



Beğendiğim animenin opening'ini sizlerle paylaşıyım dedim. Herkese tavsiye ederim bu animeyi  :guc:

10
Naruto OST - Video / Naruto Shippuden: Dreamers Fight
« : 13 Mart 2012, 00:36:14 »
Çok güzel bir fan grubu çalışması olmuş. Filmi falan çekilse bu ekip çekmeli bence çok başarılı olmuş. Kesinlikle izlemelisiniz. :hero:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=OAl2DWNukbs" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/watch?v=OAl2DWNukbs</a>

11
Sizin Siteleriniz / oqueys-anime / Blogspot
« : 07 Ocak 2012, 19:10:34 »
anime hakkında actığım bloga herkesi beklerim genelde anitr de  paylaştığım ve daha fazlasını blogumda bulabilirsiniz. Şimdilik yapım aşamasında diyebiliriz ama yakın zamanda  geliştiricem.  Her hangi bir fikir önerisi olan var ise  tema hakkında  falan beklerim yorumlarınızı. Takipte kalın  :hero:


AnimeBlog'um:  http://oqueys-anime.blogspot.com/
KendimHakkındaBlog:  http://oqueys.blogspot.com/

12
Sizin Siteleriniz / oqueys / Blogspot
« : 03 Ocak 2012, 01:24:36 »
beyler bayanlar bir blog açtım belki girip bakmak istersiniz güncel tutmaya çalışıcam hakkımda yazdığım hikayeler olacak belki beğenirsiniz. Desteğinizi bekliyorum  :hero: belki aklımda  olan güzel bir anime hikayesi yazmak da var onun içinde blog açabilirim en yakın zamanda   :guc:  takibe geçin  :8:

http://oqueys.blogspot.com/

13
One Piece OST - Video / Rorona Zoro ve One Piece AMV
« : 01 Ocak 2012, 04:34:56 »

adam kral ya cok güzel bir avm olmuş one piece icin cok beğendim  :hero:

14
Bleach OST - Video / Bleach AMV / Ichigo
« : 29 Aralık 2011, 14:32:07 »


izlemediğim bir anime olsa da güzel amvler yapan FireBoyAMV (http://www.youtube.com/user/FireBoyAMV) arkadaşımızın videolarından beğendiklerimi sizlerle paylaşıyorum cidden kaliteli calısmalar yapıyor.  :ok:

15
Anime Tanıtım / Baka to Test to Shoukanjuu
« : 23 Aralık 2011, 06:15:49 »
Baka to Test to Shoukanjuu

-http://img847.imageshack.us/img847/1854/19617l.jpg

Adı:Baka to Test to Shoukanjuu
Yılı:2010
Türü:TV Serisi
Bölüm Sayısı:13
Kategoriler: Aksiyon, Komedi, Okul


HİKAYESİ

    Japonya da bir okulda ilk kez uygulanmaya başlatılan  sınav sistemini anlatıyor. Her öğrencinin cağırabileceği varlıkları var her hangi bir savaş durumunda  varlıklarıyla kapışıyorlar. Varlıkların gücleri varlığın cağrılırken hangi dersten cağrıldığına bağlı olarak ve kişinin o derse başarı puanına  göre  gücü oluyor. Varlık cağırmak isteyenler öğretmenlerinin izniyle ve o alanın öğretmeniyle varlık cağırıp duello yapıyor.  Hikayesi; bu okulda öğrenci olan ana karakter Akihisa Yoshii 'nin başından gecenler ve en alt kademe  sınıf  "f" den   sınıf  "a" yükselmek istemesi. Kademe sınıflar yükseldikce sınıf imkanları ve ders rahatlığı artığından  her sınıf en üst sınıf icin mücadele etmek zorunda. Ama ana karakterimiz sınıf atlamayı  kendi sınıfında  aşık olduğu Mizuki Himeji  icin başarmak istiyor. Böylece başından gecen komik olaylar animeyi dahada izlenir bir halle getiriyor.


Karakterler

-http://img62.imageshack.us/img62/871/818pxyoshiib.png
Akihisa Yoshii ;

Ana karakterimiz.Kendisi anime icersinde bir salak olarak gösteriliyor.Yūji ile diyologları ciddi anlamda  cok komik.Her seferinde Yūji tarafından kandırılması olayı iyicene dramatikleştiriyor. Sınıf F  öğrencisi olmasına rağmen pes etmeyip diğerleriyle carpışması.

-http://img266.imageshack.us/img266/888/mizuki.jpg
Mizuki Himeji ;

Akihisa 'yı seviyor. Cok utangac olduğundan söyleyemiyor. Her ne kadar sınıf F öğrencisi olsa da sınıf A dakilere eş değer gücte.Ölümcül derecede kötü yemek yapıyor .

-http://img36.imageshack.us/img36/1212/yujik.jpg
Yūji Sakamoto ;

Sınıf F 'in savaş taktiklerini planlıyor. Notları cok kötü olduğundan dolayı her savaşta geri planda oluyor. Shouko tarafından evlenmeye zorlanıyor. Her ne kadar sevmiyorum falan dese de oda Shoukoyu seviyor gibi :)

-http://img338.imageshack.us/img338/2156/8503.jpg
Shouko Kirishima ;

Sınıf A 'nın başkanı. Okullun en iyi notlarına  sahip öğrencilerinden biri. Sınıf F' de Olan Yūji 'e aşık ve bir psikopat gibi onu koruyor falan .

-http://img843.imageshack.us/img843/2633/kotatsuchiya.png
Kouta Tsuchiya ;

Namıdiyar röntgenci ! Elinde fotoğraf makinesiyle kızların firikiklerini yakalamaya calışıyor. İlgi alanı kızlar ve sağlık. Zayıf noktası yine kızlar. Bu arada ninja gibi her yerden cıkabiliyor. Sınıf F' de.

-http://img638.imageshack.us/img638/2083/minamishimada.jpg
Minami Shimada ;

Ana karakterimiz Akihisa seven 2. kişi . Mizuki ne kadar arkadaşı olsa da onun  kendi rakibi olduğunu biliyor. Ve aralarındaki göğüs büyüklüğü farkından dolayı cok sinirli olabiliyor. Sınıf F 'de.

-http://img442.imageshack.us/img442/1986/yuukokinoshitaprofile.jpg
Yūko Kinoshita ;

Sınıf A 'nın 2. en güclüsü diyebiliriz. Hideyoshi kız kardeşidir.

-http://img545.imageshack.us/img545/7083/hideyoshi.jpg
Hideyoshi Kinoshita ;

Yūko 'nun erkek kardeşi. Cok fazla kıza benzemesinden dolayı herkes onu animede kız olarak kabul ediyor. her ne kadar  kız olmasa da kız gibi davranıp diğerlerinin de akıllarını karıştırıyor. Sınıf F'de .

İyi Seyirler ...


Alıntı
Not: Animeyi izlemeyi gece bitirip tanıtımını sabaha karşı yaptığım icin bir kac cümle yanlış yazmış olabilirim. şimdiden afola  :uc: uyku sersemliğime verin eğer izlemek isteyen olursa animeyi bana özel mesajdan ulaşsın gerekli linkleri verebilirim sizler icin. Neyse artık ben uyumaya kacar  :uyu:

Sayfa: 1 2 3 4