-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - NeverSoft

Sayfa: 1 2
16
Bleach Tartışma / Bleach 463 Tartisma ve Gorus (+461,462)
« : 12 Eylül 2011, 17:28:52 »
tartismaya 561. bolumden basliyorum
561.  Bolumde Kurasaki’nin guclerinin Yamamoto’nun emriyle geri verildigi cikti ortaya. Seviyorum bu ihtiyari yafff .  :haha:
Vekil shinigami yasasi  Ginjo  icin yapilmismis. Bu adam Ichigoya bankai cikattirir ;D
Tsukishima da miletin beynini iyi corba etti bu arada. ;D Orihime sumuklusu de yine sinir etti beni  :al2: tipe gel yani. Allahtan Uruhara onlari saf disi birakti da goruntu kirliligi kalkti ortadan.
Neyse eskiden severdim bu uyuzu ama simdi sinir etti iyice, zamanla isinirim belki tekrar
563. Bolumde Ginjo, Ichigo’nun guclerini millete dagitti. Guc bazilarinda fena tip kaymasina neden oldu gerci(bu kiyafet stili hic hosuma gitmedi)
Bolumde Yukio’nun gucu saosun olayi teke tek savasa cevirdi. Isler boyle daha eglenceli olur kesin ;D
Dagilma sirasinda yine benzer tipler birbirini buldu . Byakuya’nun savasi dort gozle bekliyorum. Zaraki’nin savas da baslamadan bitti sayilir. Onumuzdeki bolumler super olcak
 :hero:

17
Naruto Tartışma / Naruto 554 Tartisma ve Gorus (+ 552,553)
« : 12 Eylül 2011, 15:13:43 »
Onceki iki bolumun de tartisma konusu olmadigi icin tartismaya oralardan basliyacagim.
552. Bolumde Itachi saolsun Nagato muhurlendi. Bu durumun ardina Kabuto bi kozu oldugunu belirtti ama ne oldugu belli deil henuz ki su siralar manga Naruto’nun millet indirmesine yogunlasti. Itachi edo tensei’yi sonlandiracagini soyledi ama o zaman kendisi de kaybolcak. :uhu: Dirilen herkez muhurlenip tek itachi kalsa  teknik de devam etse accaip isime gelirdi  :k:  ama imkansiz iste. Niyse ….
Naruto yine herseyin sorumlulugunu ustlenicegini soyluyordu ki itachi super bi konusma yapti. Kelimesi kelimesine dogru bi konusmaydi :guc:. Ustelik her ne kadar guclense de sonucta Naruto’nun da bi siniri var. Elbette herseyi kendisi yapamaz. Ama bu bolumde itachi bence bi hata yapti Shisui’nin gozunu etkisiz kilarak. Sasuke icin o gozun yardimina ihtiyac vardi bence. Tabi Naruto sasukeyi yenebilecek seviyede de yinede bi b plani olarak kalmaliydi. Gerci Sasuke'nin de ne kadar yol kat ettigini henuz bilmiyoruz. Yakin zamanda gorucez nasilsa  Naruto ordan ayrilip Gaaraya destek olmak icin gidiyo ordan da 3. Raikagenin savasina bla bla bla… Raikage’nin 10000 savasciyle 3 gun savasarak olmesi baya etkileyici …
553. Bolumun sonunda Sasuke yeni gozu einen no mangekyou sharinganla ortaya cikti. Umarim itachi ile karsilasirlar. Belki itachi Naruto’nun aklini basina getirdigi gibi bu dingile de bi iki cikft laf eder de neyin ne oldugunu anlar…
554. Bolum de Naruto ve 3. Raikagenin savasiyla geciyor. Adam kolay lokma deil.   Naruto’yu baya zorladi. Raikage’nin en guclu teknigi  Jigokudzuki yonhon nukite’yi gorduk. Bu da demek ki bi dahaki bolume savas biter.  Zaten bolumun sonunda naruto  bicudama  yapiyodu. Raikage olayi bitti yani ....


18
Manga Tanıtım / Swot
« : 21 Ağustos 2011, 04:35:35 »
SWOT
-http://i56.tinypic.com/102t5bt.jpg

Tur:Aksiyon, komedi, okul, shounen
Bolum sayisi:20bolum (3 cilt)
Mangaka:Sugita Naoya
Yayimlanan dergi: Weekly shounen jump


Manabizaki kyouku ulkede ilk on icinde bulunan yetenekli , kirmizi sacli, gozluklu  ve inek tipli bir ogrencidir.  Kaydoldugu okulu  basarili sansa da aslen tam bir seseri  yuvasidir. Manabizaki’nin  okula nakil edildigi ilk gun yarasa gurubundan iki uye haracli yol oldugunu one surerek Iwashida touji’den para  isterler. O sirda Mamabizaki basamaklarda ders calismaktadir . Cok ses yaptiklari ve ders calismasina engel olduklari gerekcesiyle  unlu zorbalik cetesi yarasalar dan olan o iki uyenin agzini burnunu dagitir.Iwashida onu kurtarmak icin yaptigini zanneder ama Minabizaki’nin yaptigi ders calismasina engel olanlari yok etmektir. Bunun uzerine yarasalar gurubunun 2 numarali uyesi  Hasuno nene, ona kutuphanenin onunde onu beklemesini soyler. Okula basladigi ilk gunden belayi ustune cekmistir.

KARAKTERLER


Manabizaki Kyouku
-http://i54.tinypic.com/mv2dev.jpg
Manganin ana karakteridir. Tipinden hic caktirmasa da aslinda guclu birisidir.  Onun icin dersler herseyden once gelir ve her zaman ders calismayi dusunur. Hayali bir ufo yapmaktir.
 


Hasuno Nene
-http://i54.tinypic.com/s6nl05.jpg
Okuldaki  guclulerdendir.  Yarasalar cetesinin 2 numarali uyesiydi ama ceteyi  birakti.Anaokulu ogretmeni olmayi ister ancak daha nasil ders calisildigini bile bilmez. Bu yuzden de Manabizakiden ona ders  calismayi ogretmesini ister…


Iwashida touji
-http://i51.tinypic.com/2rhqzdd.jpg
Manabizaki tarafindan  zorbalardan kurtarilir her ne kadar  Manabizakinin amaci o olmasada. Gucsuz surekli ezilen bi karakterdir. Manabizaki’yi  patron olarak gorur ve yanindan ayrilmaz.


Anitr-NeverSoft

19
NeverSoft'un Çalışmaları / Itachiii *-*
« : 31 Temmuz 2011, 01:22:07 »
gecenin bi vakti saat 1 sularinda  baslayip sabah saat 4 e kadar ugrastim bunun icin bu gun de bi o kadar yazicinin kaybettigim kablosunu bulmak icin ugratim ve sonuc... cok orantisiz ama yaff
-http://i52.tinypic.com/2il1w6r.jpg


aklima dusurdugu icin uzumakijutaro'ya tesekkurler  :speh:

20
Shoujo Anime Tanıtım / Ouran High School Host Club -Tanıtım-
« : 13 Haziran 2011, 21:09:12 »
Ouran High School  Host Club

-http://i56.tinypic.com/50fk35.jpg


Caliskan, zeki, guzel ve bir o kadar da fakir olan Haruhi babasiyla birlikte yasayan bir kizdir. Cok elit bir okul olan ouran high school´a burslu olarak baslayan Haruhi okulda ders calisabilecegi sakin bir ortam ararken 3. muzik odasina girer ancak Ouran'in Host club`i ile karsilasir ve islerin terslesmesiyle birlikte bir sergide satisa sunulcak bir vazoyu kirar. Ancak odeme icin parasi yoktur ve kulup baskani Tamaki onu kole olarak calistirmaya karar verir ve islerin rengi zamanla degisir. Sans eseri Haruhi´nin cok guzel oldugu fark edilir ve grup uyelerinin de karariyla clube alinir ve host olarak borcunu odemesine karar verilir anacak bir sorun daha var ki haruhi bir kizdir bunun fark edilmemesi artik sart olmustur.



Kulup uyeleri

Haruhi Fujioka
-http://i56.tinypic.com/2namkd4.jpg
Seiyuu:Maaya Sakamoto


Hikayenin ana karakteridir.Host club uyelerinden biridir.
Ouranda burslu okumakta . Guzel ve zeki ancak bir o kadarda umursamaz.Maddi durumlari kotu ve babasi ile birlikte yasiyor. Hayali olen annesi gibi avukat olmaktir.Kisa saclari ve bakimsiz hali ile kulup uyeleri basta onu erkek sanmasina ragmen aslen bir kizdir.

Tamaki Suoh
-http://i53.tinypic.com/23huf0z.jpg

 Seiyuu: Miyano mamoru
Annesi Fransiz babasi japondur.Cok enerjik bir karakteri vardir insanlari genelde biktircak kadar konusur ve pek dikkate alinmaz ancak herkes ona buyuk saygi besliyor. Klubun en cok ziyaret alan ve begenilen uyesidir.Kulubun baskanidir ayrica babasi da ouran okulunun sahibi.Haruhiye asiktir ama bu sevgisini kendisini haruhinin babasi olarak gordugunden kaynaklandigini zannetmektedir..
Kyouya ootori
-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/11/81731.jpg
Seiyuu:Masaya Matsukaze


Ouran Host Club'ın başkan yardımcısıdır ve genel olarak kulubun mali isleri ile ilgilenir. Cok zeki ve havali bi tipdir. Ailesinin en kucuk cocugudur. Tamakinin Japonyadaki ilk arkadasidir.Tamaki ile basta babasi buyurdugu icin gorusmeye baslamasina ragmen zamanla Tamaki ile cok iyi aradas olur.
Haninozuka Mitsukuni
-http://i55.tinypic.com/2n9dob9.jpg
Seiyuu:Ayaka Saitou

Kulubun en buyuk uyelerinden biridir.Genelde Honey-senpai olarak cagirilir. Soylu bir aileden gelme sevimli bir karakterdir.Tatli seyleri cok sever ufak goruntusu ve tatliligi ile kulubun tatli yuzudur.Yaninda surekli pelus oyuncagi Usa-chani tasir.Pek belli etmesede dovus sanatlarinda cok iyidir. Host kulubune katilmadan once okulun karate kulubunun baskaniydi.


Takashi Morinozuka
-http://i51.tinypic.com/2j3mujt.jpg
Seiyuu:Daisuke Kirii

Honey-kunun kuzenidir.Haninozuka ailesinin yardimci ailesindendir . Surekli honey senpai ile ilgilenir az konusur.Dovus sanatlarinda iyidir.Japonya kendo sampiyonudur.



Hikaru Hitachiin
-http://i55.tinypic.com/102pamh.jpg
Seiyuu:Kenichi Suzumura

Kulube katilmadan once ikizinden baskasini red eden icine kapanik bir kisiliktir. Ancak Tamaki nin ikna etmesi ile kulube katilir. Haruhiden hoslanmaktadir.Ikiz kardesine kiyasla biraz daha kaba bir mizahi vardir.



Kaoru Hitachiin
-http://i51.tinypic.com/zo6ngi.jpg
Seiyuu:Yoshinori Fujita


Hikarunun ikiz kardesi, Hikaruya kiyasla daha suskun ve naziktir. O da Hikaru ile ayni dusuncelere sahiptir.



Diger karakterler

Arai
-http://i54.tinypic.com/2elz5sw.jpg
Seiyuu:Taketani  Kazuki
Haruhi'nin ilkokul sinif arkadasidir. Gayet normal Bir kisiligi vardir. Haruhu ile yaz tatilinde tekrar karsilasirlar. O sirada Amcasinin yaninda calismaktadir.

Benio Amakusa
-http://i54.tinypic.com/2h5s5g3.jpg
Seiyuu:Saiga, Mitsuki
Zuka klubunun baskanidir. Benibara-sama adiyla hitap edilir. Zuka kulubu Lobelia okulunun en populer kulubudur. Haruhi'yi bir kiz gibi davranmasina ve klubune katilmasi icin ikna etmeye calismistir.


Ryouji Fujioka
-http://i55.tinypic.com/2nkovlw.jpg
Seiyuu: Koyasu, Takehito
Haruhinin babasidir. Haruhi ile cok ilgilenir. Haruhinin annesi oldukten sonra kadin gibi giyinmeye baslar. Bisexual oldugunu soyler ama boyle davranmasinin nedeni karisinin olumunden sonra baska bi kadini sevememesindendir.

Yasuchika Haninozuka
-http://i54.tinypic.com/2ij4ymo.jpg
Seiyuu:Watanabe  Kei
Honey-senpainin kucuk kardesidir. Honey onu Chika adiya seslenir. Abisinin sevimli davrannislarini ve tatli seylerden hoslanmasini cok rahatsiz edici bulur. Honey okulun Karate kulubunden ayrilinca kulubun yeni baskani  Yasuchika olur.


Renge Houshakuji
-http://i51.tinypic.com/2jdieq9.jpg
Seiyuu:Yoshizumi, Kozue
Onceden Fransa da yasamaktaydi. Tesadufen Kyouya'nin resmini gorunce babasina ben onunla evlenicem diyerekten Japonyaya gelir ve kulubu birbirine katar. Kyouya'ya olan ilgisi Kyouya'nin hayrani oldugu bir oyun karakterine cok benzemesidir. ancak bi zaman sonra Kyouya'nin bi oyun karakteri olmadigi kafasina dank eder.


Ritsu Kasanoda
-http://i54.tinypic.com/1zxbg1t.jpg
Seiyuu:Hatano Wataru
Ritsu Kasanoda cok guclu bir yakuza grubu olan Kasanoda-gumi 'nin 3. kusak yoneticisidir. Sert bir kisiligi olmasina ragmen haruhi'ye karsi utangactir. Haruhi'nin bir kiz oldugunu bilmeden ona asik olmustur. Baslangicta bu duygulari yuzunden kendisi ile cok ic catismalar yasamistir ancak sonra haruhinin bir kiz oldugunu ogrenince aslinda duygularinin normal oldugunu anlamistir.

Umehito Nekozawa
-http://i55.tinypic.com/vhry1s.jpg
Seiyuu:Ueda, Yuji
Yaninda surekli kedi gornumlu, lanetli Beelzenef bebekleri tasir. Tamaki bi kersinde Umehito'nun onu bu bebekle lanetledigini ve tum gununun aksiliklerle gectigini soylemistir. Ama aslen hicbirinin lanetle alakasi yoktur. Nekozawa kara buyu kulubunun baskanidir. Isiktan korkar ve hep karanlik bi kapidan birden beliriverir. Surekli  kapusonlu siyah bir cubbe giyinir. Dis gorunusu gibi karamsar bi kisilige sahiptir.

Fuyumi Ootori
-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/6/54336.jpg
Seiyuu:Inoue, Kikuko
Kyouya'nin ablasidir. Nazik ve dusunceli bi kisiligi vardir.Aile isleri ile alakali degildir. Kyouya'ya yardimci olmak icin dolaplarini duzenlerken odayi ayak basilmaz hale getirir.

Yoshio Ootori
-http://i53.tinypic.com/rs7g9h.jpg
seiyuu:Tachiki, Fumihiko
Ootori ailesinin basi ve Kyouya'nin babasidir. Her zaman icin Kyouya'ya karsi sert bi tutum sergilemistir. Abileri zaten basarili oldugu ve en buyuk abisinin ailenin yeni varisi olacagi belli oldugu icin Kyouya'dan basarili olmaktan daha fazlasini beklemektedir.Yani uyuzun tekidir.

Yuzuru Suoh
-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/10/54337.jpg
Seiyuu:Inoue, Kazuhiko
Suoh ailesinin basi be Tamakinin babasidir.Karakter olarak Tamaki ile benzemektedirler.


Shirou Taokaouji
-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/12/54751.jpg
seiyuu:Takeuchi, Junko
6. Bolumde ortaya cikan bi karakterdir.Renge onu Kulubun yaramaz karakteri olmasi icin klube dahil etmistir. Aslen kizlari mutlu  edebilmeyi ogrenebilmek icin gruba katilmistir. Ama aslinda mutlu etmek istedigi sadec bir kiz vardir.  Amacina ulasinca kulupten ayrilir.

Eclair Tonnerre
-http://i51.tinypic.com/mvjbec.jpg
Seiyuu:Tamura, Yukari
Fransada yasamaktadir. Tamaki'nin annesi ona hizmet etmektedir. Grand Tonnerre Group'un genc ve guzel, yasal varisidir. Tamaki'nin annesinden Tamaki hakkinda bir cok  sey duymustur.Tamaki ile evlenmek istedigi icin Japonya'ya gider. Tamaki'yi onunla evlenmesi ve Host kulubu birakmasi icin ikna etmeye calisir ve karsiliginda Tamaki'ye annesi ile de gorusebilecegini soyler.




gifler
(click to show/hide)


Animeden komik buldugum kareler
(click to show/hide)

Yuksek kalite duvar kagitlari
(click to show/hide)

Anitr-NeverSoft

21
-http://img245.imageshack.us/img245/9857/bleach20096.jpg
Video formatlari mkv (bi kac tanesi mp4-avi olabilir)
boyutlari : 768x576 | 720x480 | 1280x720 | 720x400

acilislar:
1-5 arasi
6-10 arasi
10-13 arasi
14

Ekran goruntuleri
(click to show/hide)

kapanislar:
1-5 arasi
6-10 arasi
11-15 arasi
16-20 arasi
21-24 arasi
25-27 arasi

Ekran goruntuleri
(click to show/hide)

-http://img136.imageshack.us/img136/2135/bleachlogo831280x960719.jpg


NeverSoft

22
Shoujo Manga Tanıtım / Dengeki Daisy
« : 07 Mayıs 2011, 15:39:22 »
-http://i53.tinypic.com/29bhlbr.jpg
tur: shoujo, romantik, komedi
mangaka: Motomi Kyousuke
yil:2007
Dergi:Betsucomi

Teru Kurebayashi'nin abisi olmeden once Teru'ya bir telefon verir. Bu telefonla Daisy isimli kisiye bagli oldugunu ne zaman kendini yanliz hissetse, yardima ihtiyaci oldugunu dusunse onunla iletisime gecmesini , onun cok nazik birisi oldugunu ve her zaman Teru'nun yaninda olacagini soyler.Abisinin olumunden sonra Teru'nun en buyuk destegi Daisy olmustur. Ancak Teru her sorununu Daisy'e aciklamaz. Okulda ogrenci kurulu tarafindan zorbalik gormektedir ve bir defasinda zorbalik gordugu sirada kimden geldigini bilmedigi bir tenis topunu geri atarken okulun camini kirar. Sinifina dondugunde okulun hademesi bunlari bekler ve cami kiranin kim oldugunu sorar. Teru tum durustlugu ile cami kiranin kendisi oldugunu anca parasi olmadigi icin odeyemiyecegini soyler ve ozur diler. Ancak gelen cevap pek de bekledigi gibi olmaz. Parasi yoksa bedeni ile odemesini ister. Tabi yaninda temizlik isleri yaptirarak. Boylece Teru' bir de hic tanimadigi bir sapiga kirdigi cam karsiligi  kole olur ...


Karakterler
-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/14/183947.jpg
Teru Kurebayashi
yas:16
kan grubu:0
boy:156
Yoksul yasamina ragmen olumlu ve renkli bir kisilige sahiptir.Guclu ve cesur bir kizdir.Kucuk yasta abisini kaybeder. Abisinin olumunden sonra en deger verdigi insan Daisy olmustur. Ancak Daisy sadece abisinin ona vermis oldugu telefonla iletisime gecebildigi birisidir. Su anda ise bir hademeye kirdigi camin borcunu odemek icin hizmetcilik yapmaktadir.

-http://i55.tinypic.com/2d1a6wn.jpg
Tasuku Kurosaki
yas:24
kan grubu: AB
boy: 181
Kurosaki okulda hademelik yapmaktadir ancak aslen bir hackerdir .Eskiden Souichirou ile birlikte calismaktaydi.
Son derece sapik tehlikeli ve acimasiz bir kisiligi vardir. Surekli sigara icer ve Teru'yu kole gibi calistirir.Teruya karsi sert davranmasina ragmen aslinda onunla ilgilenir ve korur.Teru'ya karsi olan ilgisini belli etse de Teru onu bir sapik gibi gorur.


-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/4/153759.jpg
Souichirou Kurebayashi
Teru'nun olen abisidir. Saygi duyulan cok yetenekli bir bilgisayar muhendisidir.Cok onemli bir bilgisayar yazilimi yaptiktan  sonra olur ve yazilimin yeri bilinmemektedir.Kardesini her zaman sevindirmeye, guldurmeye calisir.


-http://i54.tinypic.com/103zo1w.jpg
 Riko Onizuka
yas:30
Souichirou'nun takiminin bir uyesiydi ve ayni zamanda Souichirou'nun kiz arkadasiydi.Kurosaki'nin arkadasi ve  komsusudur, surekli birbirlerine satasirlar hatta bazen kaba kuvvet uygularlar.Teru'nun okulunda danismandir.Teru'yu kiz kardesi gibi gorur.

-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/6/102241.jpg
 Masuda
Masuda, Ohanabataka'nın idarecisidir. Kurosaki'nin ve diger karakterlerin akil danistigi birisidir. Genellikle uzerinde  bir onluk ve basinda bir ortu vardir.

-http://i55.tinypic.com/fu7t6u.jpg
Kazumasa Andou
Okulun yonetim kurulu baskanidir.Souichirou ve Daisy'nin eski meslektasidir.Ciddi bir kisilige sahiptir. Takma adi Andy'dir. Bu ismi ona Souichirou vermistir.


-http://i51.tinypic.com/vhgw3m.jpg
 Kiyoshi Hasegawa
Teru'nun en iyi arkadasidir ve ayni siniftadirlar.Burslu okumaktadir. Manganin ilerlerinde Kurosakinin yaninda 2. hizmetci olarak calismaya baslar.

-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/14/101280.jpg
Rena Ichinose
Ogrenci kurulunun baskanidir. Teru ve arkadasi Kiyoshi'ye zorbalik yapar. Uygunsuz insanlar ile arkadaslik kurar. Ancak Teru onun gozunun acilmasina yardim eder. Aslinda itiraf etmese de Teru onun ilk arkadasidir.



Anitr-NeverSoft

23
Fairy Tail OST - Video / Fairy Tail acilis ve kapanislari...
« : 07 Mayıs 2011, 02:54:10 »
-http://i52.tinypic.com/2429xqw.jpg
fairy tail acilis ve kapanisleri
format:mkv
boyutlar:720x480 | 864x480


acilislar1-7 arasi (194.69 MB )


kapanislar1-7 arasi (216.39 MB)

ekran goruntuleri
acilis
(click to show/hide)


kapanis
(click to show/hide)


NeverSoft

24
NeverSoft'un Çalışmaları / Bunlar da benden ^^
« : 06 Mayıs 2011, 01:28:56 »
evvet  bunlar da benim ciziktirmelerim
ilk once resim dersi calismalarimi koyacagim  :zip:

ismimizin simertisini cizip harfleri guzel guzel yazcaktik ben de hepsinin uzerine bi tane kiz oturttum:D En zoru benimki olmustu  fazla vaktim de olmadigi ve 0 almak istemedigim icin  bi de isim uzun olunca hizli yaptim ortaya cikan da budur  :zip:
Bu arada iclerinden en cok i ve g harfini seviyorum  pisheh
(click to show/hide)

bu da bir baska resim dersi calismasi
konu resmi iki zit konuyu fermuarla bolerek cizmek. Tabi ben yine manga stili murekkeple daldim olaya.  Biliyorum cok sacma ama bizim hocadan zaten mantik beklenemez ki   :puf2:
(click to show/hide)

bunu da baktim tarih defterimin onu cok bos, gozumun icine icine bakiyo ben de doldurayim dedim. Gerci bu anime manga ile pek alakali degil ama olsun cizim iste 
(click to show/hide)

bu da ilk defa murekkep kulllanarak yaptigim bisiydi. Canim sIkilinca fazla ozenmeden yaptim ozelliklede saclari olmadi ama guzel oldu gibi ^^
(click to show/hide)

bu da baska bi cizimim ^^
(click to show/hide)
bu da chibisi ^^
(click to show/hide)
koreli manyagi bi arkadasim kendisini cizmemi istedi ben de ilk defa ciddi ciddi murekkeple biseyle cizmistim ^^Siz nasil bulursunuz bilmem ama onun cok  hosuna gitmisti
(click to show/hide)

diger karakterlerim ^^
(click to show/hide)

bu da bir yunan mitolojisi karakteri Kendi yorumuma gore cizdim dogal olarak  :sigara: ^^
(click to show/hide)


iste bunlar da benim tayfalar yani, yorumlarinizi alalim millet  :zip:



25
Manga Genel / Takip ettiginiz ve okudugunuz mangalar....
« : 06 Nisan 2011, 01:48:19 »
takip ettigimiz ve okudugumuz mangalari listeliyoruz  :zip:
ilk defa okuduklarimin listesini yapicam  ;D

okuduklarim:
atashi wa bambi
all 1
aoi kiseki
beast master
bitter virgin
hakuouki junrenka
hamlet
kan akrabalari serisi
nemunoki no geshukusou
purikyuu
rust blaster
romeo ve juliet
okuldaki sir
warcraft

takip ettiklerim (okumaya devam ettiklerim)
ao no exorcist
bakuman
beelzebub
bleach
claymore
code breaker
d gray-man
death note
dengeki daisy
defense devil
dogs
fairy tail
high school of the dead
liar game
khr
kuroshitsuji
koukou debut
naruto
princess ai
rave master
returners
sekirei
shoukoku no altair
strobe edge
until death do us part

bu kadar mangayi ayni anda takip etmek fazla bana cogunu unutup her seferinde bi kac bolum oncesinden okumaya basliyorum, bi ara bi kacini bitirmeye odaklanmaliyim :bnn:
kisa hikayeleri yazmiyorum, ayrica adini unuttuklarim da var.


eveeeeeeeeet simdi siz siralayin millet  :zip:

26
Tanışma / NeverSoft
« : 29 Mart 2011, 23:39:04 »
Adım:

Yaşım: 18

Nereden: Amsterdam

Takip Ettiğim Animeler: bleach , naruto, khr, fairy tail, beelzebub, kimi ni todoke 2,
guncel olanlar bunlar ama biten serilerden takip ettiklerim daha fazla ki onlar saymak biraz zahmetli is :D

Takip Ettiğim Mangalar: bleach, naruto, fairy tail, bakuman, until dead do us part , beelzebub, returners, sekirei, code breaker, kuroshitsuji, dengeki daisy, air gear, liar game,
 daha var ama onlarin isimlerini tam olarak hatirlamiyorum tek tek gruplari kontrol etmem gerekir ...:D

Kendim Hakkında: cok eskiden de animekolikte yine NeverSoft olarak uyeydim ama o zaman da pek fazla konuskan degildim
bi kac yildir biraz mesguldum sitenin yenilendigini bile daha yeni fark ettim :D

Sayfa: 1 2