-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - bdkocan

Sayfa: 1 2
1
Üyelerden Gelen Haberler / 2012 Yaz Sezonu Animeleri
« : 02 Temmuz 2012, 15:04:31 »
-http://i.minus.com/inSdEqn5Yb7i9.jpg
http://i.minus.com/inSdEqn5Yb7i9.jpg
ilki resim diğeri de link ne olur ne olmaz diye... :)

2
Naruto Tartışma / Naruto 780-590 Görüş ve Tartışma
« : 21 Haziran 2012, 22:46:24 »
http://www.turkcraft.com/Naruto
Buradan 589 a kadar bakabilirsiniz. Çekirdek çeviri grubu 590 ı yayınladı ve çok sürmez siteye yüklenir. Ama sabredemeyenler için Çekirdek çevirinin Facebook sayfasından son bölüme ulaşabilirsiniz.
Not: 590 son sayfayı defalarca okuyun :)

3
-http://i.minus.com/iOCcq9qV9mXPP.jpg
Büyütüp bakabilirsiniz... Türkçedir... Alıntıdır.
Kişisel Not: Gayet güzel seriler var takip edeceğim seriler gelmeye başlıyor...  :ds:

Bazen büyümüyor o yüzden
http://i.minus.com/iOCcq9qV9mXPP.jpg

4
Naruto Tartışma / Naruto 576-575 Tartışma ve Görüş
« : 01 Mart 2012, 14:43:02 »
http://www.turkcraft.com/Naruto/575 ve http://www.turkcraft.com/Naruto/576 yı buradan okuyabilirsiniz... Sasuke taraftarı olarak sonunda ortaya çıkmasına çok sevindim... İtachiyi görmeyi beklemiyordum ama kesinlikle iyi oldu... Neyse fazla uzatmak istemiyorum... İyi okumalar :) :ok:

5
Bleach Tartışma / Bleach 481-482 Görüş/Yorum
« : 26 Şubat 2012, 20:29:55 »
http://www.turkcraft.com/Bleach/481 ve http://www.turkcraft.com/Bleach/482 den okuyabilirsiniz...
Neden başlık açmadığımı bilmiyorum unutmusum pardon :)
Yine saçma bi giriş yaptılar hiç final archın başına benzemiyordu...Mübarek elini kolunu sallayan İchigoyu buluyor falan yeni karakterler çok saf belki biraz komedi için iyi olabilir artık sıkmaya başladı zaten bitirebilirler artık :) izin veriyorum :)
Rinkushichi' nin yapıtğı 482 yide buraya ekliyorum...[indirme linkidir] : http://www.mediafire.com/?w7qo3r85anjyes7

6
Bleach Tartışma / Bleach 480 Tartışma/Görüş
« : 12 Şubat 2012, 13:06:37 »

Buradan 480 i okuyabilirsiniz... Yorum yapmayacağım çünkü daha okumadım... İyi eğlenceler :)
EDİT: okudum ve yorumu falan boşverin son arc sezonun dimi ha dimi ?

7
Bleach Tartışma / Bleach 479 Tartışma ve Görüş
« : 13 Ocak 2012, 19:36:39 »

Buradan 479 u okuyabilirsiniz :)
Yorumum :
Yeni kaptanlar serideki boşluğu doldurmuş :) Bu bölüm çok güzeldi hemen okuyun ve yorumlarınızı yazın  :)

8
Bleach Tanıtım / Kurosaki İchigo
« : 03 Ocak 2012, 17:27:47 »
-http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/e/ed/Ichigo_Kurosaki.jpg/230px-Ichigo_Kurosaki.jpg
Kurosaki Ichigo anime ve manga serisi Bleach'in ana karakteridir. Şinigami güçlerini, bir dizi tesadüfi olay sonucu Karakura Kenti'nden sorumlu olan şinigami Rukia Kuchiki'den almıştır. Ichigo'ya gelen güçler Rukia'nın kendi güçleri olduğu için Ichigo, Rukia'nın yerine, insanları, hollow denilen şeytani ruhlardan korumayı ve diğer ruhları, plusları, Ruh Cemiyeti’ne (Soul Society) göndermeyi kabul eder. Shonen Jump dergisinin en sevilen karakter anketlerine göre Ichigo, Bleach’teki en popüler karakterdir.

Yaş:  15
Cinsiyet:  Erkek
Tür:  İnsan, Şinigami, Vizard
Doğum tarihi:  15 Temmuz
Meslek:  Lise öğrencisi, Şinigami
Bilinen akrabaları:  Isshin Kurosaki,Yuzu Kurosaki,Karin Kurosaki
Kan grubu: AO
Şahsi yorumum: Beklenildiği gibi ana karakter havasını veriyor işte güzel adamdır İchigo :)
Not: Çok merak ediyorum o kadar karakter tanıtılmış neden ana karakterler yok ? ;D

9
Anime Genel / Naruto-İlluminati
« : 02 Ocak 2012, 21:00:02 »
Oturdum videolara gülüyorum şu an sizde bakın :D



Sıkı durun part 2 si var :)


10
Bleach Tartışma / Bleach 478 Tartışma ve Görüş
« : 02 Ocak 2012, 19:15:20 »
http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/478
Buradan 478 i Türkçe okuyabilirsiniz :)

Tamamen duygulara oynanmış bir bölümdü...Şahsen hızlıca okuyup geçtim...Ama o kadar abarta abarta bitiremedikleri adamlar çok "fos" çıktı o kötü oldu... Umarım bir sonraki arc daha mantıklı olur :)

11
Fan Fiction / FanFiction Nedir?
« : 28 Aralık 2011, 22:08:55 »
Bu foruma [FANFİCTİON] yazan kişi sayısı az ve şükür ki herkes doğru yere açmış  :haha: Yeni yazacak olan arkadaşımız varsa bunu bunu okumalarını tavsiye ederim.
Not: Detaylı bilgidir...
Fanfiction, veya fan-fiction, veya kısaca fanfic, Türkçeleştirilmiş haliyle Hayran Kurgu, hayranların, bir dizi, bir film veya bir kitap gibi, hakları kendilerine ait olmayan orijinal eserler/karakterler üzerinde, herhangi bir kazanç beklentisi olmadan, eğlence amaçlı yazdıkları kurgu hikayelerdir. Bu kurgu hikayeler, tıpatıp orijinal yaratıcılarının kurdukları dünyalar üzerinde de gidebildikleri gibi, tamamen bambaşka dünyalar da yaratabilirler.

Fanfiction'un tarihçesi 17.yüzyıla kadar uzanır, Don Kişot'un resmi olmayan devam hikayeleri veya 19.yüzyılda Lewis Carroll'un Alice Harikalar Diyarında'sının Frances Hodgson Burnett ve E. Nesbit gibi yazarlar tarafından yeniden yazımlarının yapılması gibi, Sherlock Holmes'un birden fazla hayran-yazarlar tarafından yazılmış hikayeleri de vardır. 1920'ler ve 1930'lara gelindiğinde ise Jane Austen hayranlarının, onun kitaplarındaki karakterlere dayanarak fanzinler bastıklarını görüyoruz.

Fanfiction, esas ününü 1960'larda, Star Trek hayran kitlesi sayesinde kazanmıştır, ilk Star Trek fanzini, Spockanalia, 1967'de basılmış ve daha sonra, Star Trek dizisi yayından kaldırıldığında bile içeriğinde hayran hikayeleri barındırmıştır.

Kısaca özet geçersem buraya yazacak arkadaşlar bir animenin konusundan yola çıkıp kendi konularını yazabilir (bkz: Gözlüklü Samuray)  yada tamamen baştan yazabilirler...(Bkz: Üç Kapı )  :ok:
Bu arada sanırım doğru yazımı Fanfiction'dur

12
Fan Art / Fan Art Nedir ?
« : 28 Aralık 2011, 22:00:17 »
Foruma baktığımda bazı konuların ne olduğu pek bilinmiyor...olabilir (benimde hatalarım olabilir)Fan Art kısmında bazı konuların Fan Artta olmaması gerektiğine inanıyorum...Bu nedenle bu soruyu cevaplayayım...
Fan Art Nedir?
Fan Art, anime severlerin el veya bilgisayar yolu ile çizdikleri resimlere denir.Amaç sevdikleri karakterleri çizebilmektir.En yaygın kullanım biçimi el ile çizim yöntemidir.Ancak bilgisayarlı çizim yöntemi de oldukça fazla kullanılır. Amatör sanatçılar tarafından yapılırlar.Genellikle beğendikleri karakterleri çizerler ve bu çizimler topluluğuna da fan art denir.Kimi zaman bir karakteri,kimi zaman bir mekanı,kimi zaman ise beğendikleri bir sahneyi çizerler

En yaygın olarak Star Wars serisi çizimleri ve Hanasaka Jijii gibi oldukça eski Anime serilerine özenen hayranlar tarafından ortaya atılmış bir terimdir. Anime ve marvel katogorisindeki süper kahraman filimleri ve oyunlar arttıkça Fan art çizimleri de artmış, büyük bir kategori oluşturmuştur.

Fan Art çizimleri oyunlar, filimler,çizgi roman karakterleri,mangalar ve animeler de ki karakterler konu alınarak yapılır.

Ancak zorunlu olarak bir karaktere bağlı kalma koşulu yoktur.Amatör çizerler kendi karakterlerini çizip bunu da fan art olarak paylaşabilir.


13
Anime Tanıtım / Shaman King Tanıtım
« : 27 Aralık 2011, 23:00:30 »
-http://www.cocukfilmleri.net/resimler/shaman.jpg
Adı: Shaman King
Türü: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 64
Kategori: Aksiyon, Macera, Komedi, Büyü, Shounen,
Yılı: 2000
Yapımcı: XEBEC, Nippon Animation, Shueisha,

Shaman King bir zamanlar "Shonen Jump" da yayınlanan bir çizgi romandır. Yazarı Hiroyuki Takei'dir. Daha sonra XEBEC stüdyolarında animesi yapılmıştır. Shaman King'in 32 bölüm çizgi romanı, 64 bölüm çizgi filmi vardır.

GENEL KONUSU

Shaman King, 2000 yılında geçmektedir. Bir Shaman olan Yoh Asakura'nın, 500 yılda bir düzenlenen " Shaman Kral Turnuvası"na katılmasını ve bu turnuvadan önce ve sonra olan olayları konu alır. Animede arkadaşlık ilişkileri, dostların önemi, iyilik, pozitif düşünce gibi konular, oldukça etkileyici bir biçimde anlatılmıştır. Yoh, hikâye boyunca yeni arkadaşlar edinir, şaman savaşları yapar ve hayalini gerçekleştirmeye çalışır,"Sakin ve huzurlu bir hayat sürmek.".Bu hayalide şaman kral olarak gerçekleştirmeye çalışır. Fakat geçmişten bir tehdit, Yoh’un hedefini değiştirecektir,"Hao Zeke Asakura".

14
Diğer Fansub Grupları / Anime Ou Fansub
« : 27 Aralık 2011, 21:37:23 »
-http://www.ressimyukle.com/images/642_oulogotransparent.png
Gördüğüm en samimi fansublardan biridir... Bazı büyük serilerde büyük emekleri var...Forumunda çok ailevi bir ortam var...
site: www.animeou.net

15
Anime Tanıtım / Sakugan No Shana Tanıtım
« : 26 Aralık 2011, 20:33:50 »
-http://www.manga.gen.tr/resimler/anime/shakugan-no-shana.jpg
Adı:Shakugan no Shana
Diğer İsimleri:Shana of the Burning Eyes
Yılı:2005
Türü:TV Serisi
Bölüm Sayısı:24
Kategoriler:Fantezi, Romantik, Süper Güç
"Sonsuz zaman kalp atışını durdurur, ve insanlar ateşlerini sessizce tüketir. Yalnız ruhlar haberdar değildir Dünyanın alt üst olduğuna ve koyu kırmızı ülkenin alevlerinde yokolur."
Alastor

Yuji Sakai normal bir lise öğrencisi iken okuldan evine dönerken birden bire hayatı değişir. Alttaki zeminde birden bire bir simge meydana gelir ve o simgenin içindeki insanlar birden bire durur ve artık zaman durmuştur. Birden bire Yuji dev bir canavar ile oyuncak bebek kafalarından oluşmuş bir canavar görür etrafındaki insanlar mavi bir aleve dönüp dev canavarın içine girmektedir. Yuji şaşkınlık içinde olayları izlerken Yuji'yi canavar görür ve onun "Mystes" olduğunu söyler ve onu yiyeceği sırada kırmızı saçlı alev saçan bir kız elindeki kılıcıyla ortaya çıkarak canavarları öldürür, Yuji etrafındaki olaylara bakınırken arkadan gelen bir kadın Yuji'ye saldırır tüm bu olan bitenden sonra, kız herşeyi geri getirir. Yuji etrafına baktığında hiç bir şeyin değişmediğini görür fakat o yutulan insanların içlerinde mavi bir meşale görür ve alev saçan kıza sorduğunda onların aslında ölü olduğuna ve içindeki alevin söndüğünde yok olacaklarını söyler, Yuji'nin içinde de bu mavi alev vardır. Kız mavi aleve "Torch" der. Alev saçan kızın adı Shana'dır. "Flame Haze" olarak "Guze no Tomogara" adlı canavarlarla dövüşür. Yuji'nin içinde "Hougu" adında bir hazine vardır özel yetenekleri ile Shana yardım edecektir.
Alıntıdır...
Seri hakkındaki görüşüm : Ben seriyi izlemeye karar verdiğimde çok uzak davranıyordum ama sonunda güzel bir seri olduğunu anladım...Bilmeyenlere söyleyeyim 3 sezonu var 3.sünün 7.bölümü bugün çıktı...Çeviriyi Animeou fansub yapıyor...İlk sezonda sıkılsanız bile devam edin diğer sezonları çok ilginçleşiyor...Ben ilk sezonunu toradoraya benzetmiştim (ama pek bir alakası yok :P )

Sayfa: 1 2