-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ay Tavşanı

Sayfa: 1
1
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Alttaki üyeye soru sormaca
« : 08 Mayıs 2013, 21:37:29 »
Kardeşim Jin'in Ramen'i ama bu yemeği yapması uzun sürüyor  :uhu: olsun sonuçta yiyebiliyorum  :8:


Alttaki en sevdiğin müzik türü, grubu, şarkıcı?

2
Manga Download / Ynt: Hajimete Ageru - Oneshot
« : 08 Mayıs 2013, 21:15:42 »
Bir shojo sever olarak Arigatou-Gozaimas!  :8:

3
Ayumi-san'ın Çalışmaları / Ynt: Lanetli Kanyon 2
« : 05 Mayıs 2013, 21:11:17 »
:krt:  korktum.  bu kız nasıl yakalanacak  :al:

Ben arkasından gider kafasına taş atarım diyeceğim ama kızın içinder geçer ben ölürüm, sonra kardeşim dener o da ölür, sonra sonra derken dünyadaki insanlar ölür ve kız da öldüremeyince sıkılır atlar  :speh:

4
Geçenlerde kardeşimin arkadaşları nuraya üye oldular ama hiç bir şey yapamadılar ve gelip "Çok Karışııık" gibi şeyler mız mızlandılar kardeşim onları bize çağırı elli kişi tek internetle Anitr'deydi ve internetin cıvkı çıktı :) Şimdi misafirlikte bilgisayarı açtım uzun süredir hasretini çektiğim "hzılı internet"e kavuştum çok mutluyum  :8:

5
Tanışma / Ynt: Ohayoouu!
« : 05 Mayıs 2013, 21:00:37 »
İlk anime olduğunu bilerek izlediğin hangi seriydi acaba merak ettim şimdi :D

Sanırım One Piece ama başka'da olabilir çünkü o sıralar Tv anime doluydu bazıları onları "Çizgi Film" sanırdı ama ben araştırdım :)

6
Ayumi-san'ın Çalışmaları / Ynt: Lanetli Kanyon 2
« : 05 Mayıs 2013, 20:46:15 »
İlk'ini de okudum az önce ve ikiside çok güzel ve ürkütücü bir an anime izler gibi oldum ama Hellsing falan devamını getirirsen çok güzel olur Ayumi-san

7
Tanışma / Ynt: Ohayoouu!
« : 05 Mayıs 2013, 20:38:49 »
Hepinize hoşbulduk...


Buraya şimdiden ısınım :) Umarım siz de beni sevmişsinizdir :) Bu arada 15 yaşındayım ve 5 yaşımdan beri anime izlerim (Jin-Tan'ı animelere başlatan kişilik :) )

8
Tanışma / Ohayoouu!
« : 05 Mayıs 2013, 11:54:35 »
Merhaba arkadaşlar ben Asya, burada kş Jin-Tan'ın ablasıyım. Uzun süredir bir anime sitesine üye olmayı planlıyordum ve kardeşimin her zaman bahsetti AniTr'yi merak ettim. Kardeşim bu kadar övüyorsa güzeldir dedim ve üye oldum ^^ Umarım beni de onun kadar seversiniz.

Şimddilik Sailor Moon,One Piece, Magikal Do Re Mİ, Toradora! ve Studio Ghibli'in hemen hemen tüm animelerini izledim ve buraya dahaçok anime izlemeye geldim. Tabii lise'de olduğum için çok sık giremeyebilirim ama kardeşim kadar seversem (ki sevecek gibiyim :) ) buralardan uzaklaşmam.

Sayfa: 1