-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - OtakuMan

Sayfa: 1
1
SİZİ SEVİYORUM ANİTR! SİZİ SEVİYORUM ANİTR! SİZİ SEVİYORUM ANİTR!!!!! İNDİ LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!  :salla: :ds: :ss: :vada: :guc: :muzik:

2
Fan Fiction / DragonXD
« : 30 Ocak 2012, 15:23:32 »
Evet arkadaşlar yeni kendi yapımım bir shounen tarzında bir hikaye var... Naklen aktarıyorum:
"Ryuuji Akanai gece rüyasında bir yaratıkla dövüştüğünü görür ve yaratığı yendiği zaman çıkan sesten irkilir ve kan ter içinde uyanır.
Ryuuji okula giderken korkunç bir yaratık görür ve yaratık ona saldırıyordur ancak Chouji Yaranaika (Savaş Nefesini kullanıyor) koca bir balyoz yaratarak yaratığı etkisiz hale getirip yok eder. Ryuuji korkmuştur. Tam kaçacakken ayağı kayar ve düşer. Chouji, Ryuuji'yi elinden tutup yerden kaldırır ve bu yaratıkları gördüğüne göre onunda bir nefes kullanıcısı (burada nefes büyü yerinde kullanılıyor) olduğunu anlatır.
Dünya aslında iki bölümden oluşmuştur. Birincisi normal nefes kullanmayan insanların yaşadığı alt dünya, ikincisi bulutlardan da yukarıda olan üst dünyadır ve üst dünyada yaşayan insanlar nefes kullanıcılarıdır.
Üst Dünya'da Alghatra adlı bir okul vardır ve bu okulun amacı nefes kullanabilen gençlerin güçlerini kontrol etmelerini sağlamaları için dersler vermektir.
Ancak üst dünya'da şöyle bir olay daha vardır. 4 büyük ejder (ateş, su, toprak, rüzgar) her nesil kendi güçlerini verebileceği bir varis aramaktadır ve bu varisler orta yaşlı ve üst dünyada yaşamalıdır.
Okulda her yeni doğan bebeğin (ve alt dünya dan helen bazı nefes kullanıcılarının) güçlerini belirlemek için bir cihaz vardır ve Ryuuji bu cihaza bağlanır.
Sonuç çok dehşete düşürücüdür; Ryuuji ateş ejderinin varisidir, alt dünyadandır ve daha 17 yaşındadır.
Ryuuji bir öğrenci olarak okula kabul edilir ve okulda arkadaşlarıyla yaşadığı olaylar anlatılır..."

Karakterler:

Ryuuji Akanai: Ateş Ejderi varisi (Türü yok)
Asura Waruseize: Buz nefesi kullanıcısı (Saldırı)
Chouji Yaranaika: Savaş nefesi kullanıcısı (Dönüşüm)
Yui Charok: Sakura nefesi kullanıcısı (Canlandırıcı)

Üç tür büyü türü vardır. Bunlar:
Saldırı: Vücut enerjisi direkt olarak sadece buna dönüşür. Dönüşüm sınıfı olarak sayanlar da vardır ama teknik olarak sadece tek bir maddeye dönüşebilir. Üst dünya'da en çok bulunan büyü türüdür.
Dönüşüm: Vücut enerjisini bir tema üzerinde daha geniş olarak dönüştürebilir ancak hem uzmanlaşması çok zordur, hem de çok vücut enerjisi harcar. Ayrıca dönüşüm büyüleri, saldırı büyüleri gibi vücuttan bağımsız kullanılamaz, dönüşen büyünün gücü nefes kullanıcısına bağlı olduğundan dönüşen nesnenin gücü büyü sahibinin teması kesildiği anda çözülür. O yüzden dövüş anlarında sadece yakın dövüş türüyle kullanabilir.
Ayrıca ikinci bir dönüşüm türüde nefes kullanıcısının nefesinin izin verdiği şeye dönüşmesini sağlamaktır (One Piece'deki Zoan türü güçler gibi).
Canlandrıcı: Çok büyük vücut enerjisine sahip ve kullanılan büyü güçlerini hemen yerine koyabilecek türde nefes kullanıcılarıdırlar. Ancak saldırı güçleri hiç olmadığından yaratıcılar bu tür nefes kullanıcılarına birer silah bahşetmiştir. Bu tür nefesleri kullananlar türüne göre ikiye ayrılır:
1. Emir Tipi: Vücudun izin verdiği yaratıkları çağırabilir (Fairy Tail'deki Lucy gibi)
2. Hayat Tipi: Canlandırıcı denilince ilk akla gelenlerdir. Kendi vücut enerjilerini kullanıp başkalarını iyileştirebilirler...
----------------------------------------
Aklıma gelenler bu kadardı yakında ana karakterlerin hayat hikayelerini de anlatacağım. Lütfen fikirlerinizi belirtin.

Sayfa: 1