-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - vgrkaya

Sayfa: 1 2
1
Ellerinize sağlık minnaaaa  :ok:

2
İşte bu ya  :guc:  :hps:  :al2: kırdın zincirlerini desene  :hero:  :ok: ellerine sağlık

3
Ah ah şu zaman sıkıntısı en berbat şeylerden biri. Ama yeni bölümlerde bayağı özletti kendini be kerem91   :ds:

4
Harika bir seri daha bitti devamı da olursa komedi tam gaz demektir. Yarım kalan diğer serilere de başladınızmı oyoyoyoyoyoyoy  :kt:

5
İşte komedi tekrardan raya girdi  :hero: :ok: , ellerinize sağlık arkidişler

6
Böyle güzel bir seri kesin bitmeli , komada kalmayı asla haketmiyor bu seri. Doktooooor, doktoooooooor  :ok:

7
Arkadaşlar speciallerden 5 - 6 indirme kısmında görünmüyooooooorrr... :blm:

8
Zaten benim en sinir olduğum noktada orası, sanki başkası çevirmek istiyorda sen vermiyorsun gibi konuşup başka çevirmen ortaya atıyorlar hemen. Aklıma geldikçe yine sinir oluyorum, şunlardan bir kaçını alacan 10 kişinin arasına tekme tokat dalacan sonrada çayıra salacan. Koyundan farkısz bu tü insanlar hakkatende , ne laftan anlıyor nede insanlıktan. Bak şuraya yahu konuştukça sinirlerim fıttırıyor resmen.

9
Yeni bölüm gelmiş   :puf: bir an vazgeçiceksin diye korkmaya başlamıştım açıkçası. O tür insanlar zaten her yerde olur. Neyse ya, ne desem o insanlar için değişen bişey olmayacak. Yapılacak en iyi şey, onları hiç kale almadan devam etmek. Diğer türlü insanda ne sinir kalır nede başka bişey.  :al2:

10
Kerem91 bırakmadın dimi çeviriyi  :8:

11
Ah ah şu ters durumlar zaten hayatın resmen tuzu biberi oldu artık  :yk:. Üni açılmadan bitirebilmen harika olur. Fazlada kalmadı zaten açılmasına  :hero:. Bu arada Seitokai no Ichizon Lv.2 adlı 10 bölümlük 2. sezonu hakkında da bir şeyler yapmayı düşünüyormusun?  :ok:

12
Ellerine sağlık kerem harikasın. Birde bittimi süper olacak :D Umarım sorunsuz ve hızlı bir şekilde bitirebilirsin. Takipteyiz

13
Sıra 6. bölümde beklemedeyiz kerem , listem biraz daha büyüyecek sayende :)

14
Ooooooooo süper ya direk indirigandi yapabiliceğiz artık. İkinci sezonuda çevirirseniz tadından yenmez olur artık.

15
Ellerine sağlık kerem91, umarım en kısa zamanda bitirebilirsin. Birde 5. ve 6. linkler silinmiş yeniden yükleyebilirmisin o bölümleri.

Sayfa: 1 2