Anitr Fansub - Anime ve Manga

AniTR Anime => Anime & Manga Haberleri => Konuyu başlatan: panres - 08 Mart 2013, 16:51:51

Başlık: Kotonoha no Niwa
Gönderen: panres - 08 Mart 2013, 16:51:51
(http://img252.imageshack.us/img252/1772/kotonohanoniwa.jpg)

Resmi sitesine göre, Shinkai Makoto'nın yeni filmi "Kotonoha no Niwa" nın 31 Mayıs 2013 tarihinde gösterime gireceği duyuruldu. Yönetmen Shinkai bu filminin aşk üzerine ilk yapımı olduğunu belirtti. Yönetmenin diğer yapımlarında bu duygu hissettirilsede son olarak karşımıza çıkmıyor. Örnek olarak; Byousoku 5 Centimeter, Hoshi no Koe, Hoshi wo Ou Kodomo, Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho verilebilir. Yönetmenin yapımları görsellik olarak bir sanat eseri derecesinde iyi özelliklede gökyüzü çizimleri görmeye değer. Trailerı izleyince bununda aşağı kalır yanı olmadığını göreceksiniz. Yalnız bu film adamı ayak fetişi yapabilir uyarayım şimdiden.


Konu:
Karşılaşabilmek için ileriye doğru yürüyoruz.
Ayakkabı tasarımcısı olmak isteyen Takao(Lise son sınıf), okulu asıp eski japon tarzı bir bahçede ayakkabı çizimleri yapmaktadır. Bir gün kendinden yaşca büyük, Yukino(27 Yaş) adlı gizemli bir kadınla tanışır. İkilinin yolları daha sonra sık sık kesişmeye başlar. Yalnız bu karşılaşmalar hep yağmurlu günlerde olmaktadır. Onlar ilişkilerini derinleştirip bir birlerine açılmaya çalışmaktadır. Ama yamur mevsimi sona ermek üzeredir...

Seiyu Kadrosu:
Irino Miyu
Hanazawa Kana

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=udDIkl6z8X0 (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=udDIkl6z8X0)


Resmi Sitesi:
Kotonoha no Niwa official website

Kaynak:
http://myanimelist.net/forum/?topicid=535734 (http://myanimelist.net/forum/?topicid=535734)

Kaynak:animemangatr
Haber:CHOBiTS