-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Kandata

Sayfa: 1
1
Türkiye'de Bir İlk! Feridun Ünsal'dan Anime Seslendirme Çalışmaları!
Merhabalar herkese,ben Feridun Ünsal!
21 yaşındayım ve özel bir şirkettetopluluk yönetimi ve sosyal medya alanında çalışıyorum.
Yaklaşık olarak 7 yıldır anime izliyorum,ve seslendirme olayına ilk olarak Orochimaru (Naruto) ile başlamıştım,başladım derken evde kendi imkanlarımla taklit etmeye çalışıyordum.İlk olarak izlediğim anime ise Basilisk idi. Bol kan ve dövüş sahnelerinin olduğu bu anime ilk izleyişimde üzerimde inanılmaz bir etki bıraktı,gel gelelim daha sonra her bulduğum animeyi izledim!
Affetmek yok!
En sevdiğim seriye gelecek olursak, hiç şüphesiz Aoi Bungaku derim! Zaten takma ismim (Kandata) o animeden geliyor. Cani,acımasız fakat bir o kadar eğlenceli bir karakter. Gülüşü ve gözlerini gördüğümde “hah işte bu adam benim favorim!” dedim. Yaklaşık 2 yıl önceydi tabi bu ve o seriden sonra hiçbir seri gözümde Aoi Bungaku kadar değerli olamadı.
Neden Seiyu olmak istediğime gelecek olursak,bir amatör olarak sesimin ve yeteneğimin buna yeterli olduğunu düşünüyorum (Ne kadar egoist birisi! Dediğinizi duyar gibiyim >.< ) Fakat lütfen önyargılara kapılmayın,insanların yorumlarından yola çıkarak bu şekilde bir sonuca varıyorum. Ayrıca ilk fırsatımda japonyaya taşınıp orada yaşamaya başlayacağım, şuan para biriktirme evresindeyim! Japonca öğrenip,orada ses eğitimi aldıktan sonra bu işin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. Tabi ki orada çok fazla Seiyu var ya da olmak isteyen insan fakat,bir düşünsenize Türkiyeden Japonyaya gidip orada Seiyu olduğumu.
Ülkem ve benim için ne kadar büyük bir gurur! Umuyorum birgün tüm dilediklerimi gerçekleştireceğim.
Lütfen seslendirmeleri rahat bir pozisyonda ve kulaklıkla dinleyiniz., ( Lütfen tüm çalışmalarımın ev ortamında amatör olarak yapıldığını ve hiçbir ses eğitimi almadığımı unutmayın,keyifli seyirler! )
Ben enerji ve mutluluğun beden bulmuş haliyim!


Sayfa: 1