Anitr Fansub - Anime ve Manga

AniTR Japon Kültürü/Live Action, J-Drama & J-Sinema => Live Action, J-Drama & J-Sinema Download => Konuyu başlatan: Shiniori - 03 Mart 2013, 10:05:46

Başlık: Assault Girls 2009 720p BluRay x264 AAC-Shiniori
Gönderen: Shiniori - 03 Mart 2013, 10:05:46
(http://g1301.hizliresim.com/15/k/j10xm.jpg)

Dizinin Adı: Assault Girls
Tür: Aksiyon, Bilim-Kurgu
Yönetmen: Mamoru Oshii
Senaryo : Mamoru Oshii
Yapım : 2009 Japonya (http://www.onepiece-tr.com/images/japon.gif)


Tüm dünyayı saran nükleer savaş, gezegeni çöl bir savaş alanına çevirmiştir. “Avalon (f)” adı verilen bölgede 3 güzel kızdan oluşan bir saldırı takımı vardır. Gray, Lucifer ve Colonel, Sunakujira adı verilen dev kum balinalarını yok etmektedirler. Gray bir savaş uçağını kontrol etmektedir. Lucifer, kendini farklı şekillere dönüştürebilen bir büyücüdür. Colonel ise tüfeği ve sahip olduğu ekipmanla mücadele eden bir savaşçıdır. Saldırı takımı, volkan külüne duyarlı çoklu algılayıcıları sayesinde hareket eden kum balinalarına karşı hem havada hem de karada savaşmaktadır. Sanal gerçeklikteki bu oyunda önemli olan şey, en büyük kum balinası olan Madarayı saf dışı bırakmaktır. Savaşı yukarıdan takip eden Game Master, Gray’e Lucifer ve Colonel ile güç birliği yapması tavsiyesinde bulunur. Peki sonunda Madara saf dışı kalacak mı? Asıl galibi belirleyen mücadele ise Gray ve Jager arasında olacak. Bu zor savaşın galibi bir erkek mi yoksa kadın mı olacak?

(http://www.onepiece-tr.com/images/torrent.jpg) Assault Girls 2009 720p BluRay x264 AAC-Shiniori (http://www.nyaa.eu/?page=download&tid=393837)