Anitr Fansub - Anime ve Manga

Naruto => Naruto Manga => Naruto Tartışma => Konuyu başlatan: NaNtokaNaru - 22 Mayıs 2013, 15:57:36

Başlık: Naruto 631
Gönderen: NaNtokaNaru - 22 Mayıs 2013, 15:57:36
 Çok uzun zamandır böyle güzel bir bölüm okumamıştım  :8: İyi okumalar ^^
(click to show/hide)
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: uzumakijutaro - 22 Mayıs 2013, 19:55:56
Dopdolu mükemmel bir chapter dı diyebilirim. Çoğu beklediğim şeyin gerçekleşmesine rağmen, mangada okumak ve onları kishimotonun kaleminden görmek gerçekten acaip heyecan vericiydi  :guc:

Beklemediğim şey ise sasukenin hokage olmak istemesiydi. Bunun olacağını hiç düşünmemiştim doğrusu ;D Gerçi aklıma gelmesi gerekirdi özellikle hashirama ve madara flashback inden sonra... Yalnız şunu net şekilde sölemeliyimki sasuke ne çabuk döndü ya intikamından filan diye düşünenler var. Kishimoto'nun saçmaladığını düşünüyorlar. Bunlara yanıt olarak seriyi daha dikkatli takip etmelerini tavsiye ederim. Sasuke'nin öfkesi aslında İtachi'ye karşıydı. Ne kadar çok üzülsede İtachi öldükten sonra aslında içten içe öfkelendiği kişi İtachi idi. Çünkü hernekadar itachi çok büyük fedakarlık yapıp müthiş işler yapsada sasuke olaya daha duygusal bakıyordu. Yani neden bana söylemedi, güvenmedi gibisinden içten içe hep bence itachiye öfkelendi. Bu öfkesinide dışa itachinin isteğinin tam tersini yaparak vurdu. Psikolojide varolan bir durumdur bu. Kişi böle travmalardan sonra yapması gerekenin tam tersine yönelebilir bilinç altındaki karmaşadan ötürü. Bu sebeple şunu net söyleyebilirimki İtachi'nin sasuke karşısına çıkıp söledikleri ki özellikle Sasuke'ye onu sevdiğini söylemesi sasukeyi bu baskı ve karmaşadan kurtaran şey oldu. Çok basit gibi görünebilir ama basit şeyler büyük işler başarabilir. Kısacası Sasuke zaten orochiyi çağırdığında köyü yok etmekten vazgeçmişti. Aradığı şey bu saatten sonra nasıl bir amaç ve güdü ile köyü koruyabilirim di bence. Yaptığı hareketler bana bunları gösterdi en azından ^^ Bu saatten sonra olabilcek herşeye hazırım. Seri bundan sonra zaten tam gaz devam eder diye düşünüyorum. Sonunda beklediğimiz güzel yerlere geldik ^^ Biticek oluşu ne kadar canımı yakıyor olsada biteceksede böyle bitsin, efsane olsun ;D

Son olarak Madara'nın, Hashirama'ya bağırışı ve sonrası hashiramanın cevabıyla takındığı yüz ifadesi bana birşey gösterdi ki madara, resmen kendini hashirama'ya kanıtlamak istiyor... Çünkü hayal kırıklığına uğradı hashirama'nın cevabıyla... Çok büyük bir zeka ve sabır sahibi bir adam bile ne kadar basit birşeyin peşinden koşuyor değilmi? Bu yüzdendirki basit şeyler önemlidir ;D
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: Turkuaz - 22 Mayıs 2013, 23:04:54
puhahahahha asajdbnasdas Sasuke hokage olmak istiyormuş!!!! asdasdsad

komik bir bölümdü ;D
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: hdbfresh - 22 Mayıs 2013, 23:30:54
Bölüm Minato'nun kyubi moda geçmesi ve Hokagelerin hazırlıkları bakımından güzeldi.
Minato hakikatten on numara karakter. Ve ayrıca tekniği 2.nin tekniğinden bile iyiymiş.

Dikkatimi çeken olay millet Minato'nun Naruto'nun babası olduğunu biliyor heralde mangaka zahmet edipte çizmemiş bile hiç birşey yokmuş gibi devam etti herşey. ( Verilen tepkileri abartıp koca haftayı böyle yemesin gibisinden birşeyler demiştim geçen hafta ama bu bölümde bu duruma  tepki veren, şaşıran vs. kimse olmadı. Sasuke kun deyip Sakura ve İno'yu çizeceğine bu durumu çizse daha iyi olurdu. )

Sakura ve İno 'nun ağzına iki tane çakacak eleman yok muydu orada ya. Sasuke - kun diye atladılar hemen.

Diğer bir hususta eğer Naruto ve Sasuke arasındaki rekabeti hokage olma yarışına çevirecekse hiç çevirmesin hatta mümkünse ikisinden biri bu savaşta ölsün o kadar diyorum ( çok zor bir ihtimal).

Bu ne arkadaş ya velet halindeyken bile hokage olmayı aklına getirmemiş üstüne köye ihanet edip yok etmek isteyen adam çıkmış ben hokage olacağım diyor cidden güldüm. Kishimoto no jutsu dan torpilli velet.
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: Amahara - 23 Mayıs 2013, 00:14:26
Naruto'nun en saçma chapterının hep sasukenin bir hikaye sonucu taraf değiştirmesi olacağını düşünürdüm ama kişimoto mangayı rezil bi şekilde bitirmeye niyetliki saçmalığın sonu gelmiyor.

sırayla gidersek,

Bir kaç chapterdır Hinatanın ön plana çıkmasından sonra Sakuraya "eveti kız arkadaşım gibi birşey" olayı çok büyük döneklik olduğu gerçek asdfuhhuasdf Yani Kishimoto bir çok fanı memnun edecek diye bir dengesizliktir ki çiziyor. Bence bu manganın kalitesini feci düşürüyor -_-" Asıl bir çifte odaklansaydı mangada çift olayı daha seviyeli olurdu. Bu şekilde olunca kimle eşleşirse eşleşsin bana samimi bir eşleşme olarak gelmeyecek sasukeyle evlenmediği sürece :P. Mangada duygularının tek değişmediği kişi Sasuke sonuçta *-* asdf

Neyse, bence romantik ilişki açısından zaten tek narusaku görmedik. Sasukede bi an Sakuradan özür dileyeceğini sandım.

http://www.mangareader.net/naruto/631/12 (http://www.mangareader.net/naruto/631/12)

Bu sayfadaki dandiklik nedir böyle ya -_-"

Sasuke-kun
Sakura!
Sasuke-kun
Sakura
Saske-kuuun
Saaakuraaaaa

diye gidecek sanıyordum araya ino girdi asdfhuuhadfsuhasdfuh

Ve en çok sövmek istediğim nokta "Hokage ben olacağım" saçmalığı -_-" Abi nasıl bir mantıktır. Önce köyü terk etti, sonra yok etmek istedi, sonra taraf değiştirdi, en sonunda hokage olmak istedi... Böyle saçma bir mantık var mı? Yani kaç chapterdır köyün ne olduğuyla ilgilenmeyen Sasuke'nin hokage olmak istemesiyle beraber şahsen diğer bölümleri boşuna okuduğum hissi verdi. Aslında kişimoto bayadır bizle kafa buluyor. Sasuke'nin bu kadar kolay değiştirmeside bir nevi saçmalıktı. Hadi onu atlattık ama hokage olmak -_-Kişimoto resmen trollüyor bizi asdfhuasudhf Bence Naruto mangasından çok sıkıldı, baya bi sıkıldı, bitsinde nasıl biterse bitsin modunda. Ama bir yandan söz verdi naruto vs sasuke olcak diye. Naruto vs Sasuke olması için dekasmaya çalışmanın son acınası noktası olarka bunu ortaya attı.

Bu chapterı okurken dersteydim resmen o sayfayı okuduğumda derste kahkaha attım aushdfuhadfsuh İçimden verdiğim tepki ise "SASUKE HOKAGE OLACAKMIŞ PUHAHAHUASDFUHDFSAUHDSUFAHHDFA XD" oldu -_-

Herneyse, kişinin diğer sözü sakuranın heroine olduğunu hatırlatacağım diyordu belliki öne çıkardı. Takım 7yi tekrar bir arada görmenin vermiş olduğu burukluğu yaşıyorum asdfyhhuasdfhuasdf Hiç hoşuma gitmedi durum xD Sakurayı görmek istemezdim asdf Kendisi işe bile yarasa savaşta (ki eskiden napacak derdim kişi şu an saçmalamanın doruk noktasında olduğundan rinnegan açsa kişi bu yapar mantık aramayın dicem) gene sevmem sakurayı. Ondan ötürü savaşa girmesini sevmediğim gibi şu ana kadar iyileştirmesi dışında bir gücünü görmedik nasıl sağ çıkacak bilmiyorum ama fırsat bu fırsatken ölsede kurtulsak.

Ha, bu chapterda hiç mi güzel birşey görmedin kızım derseniz, bir hashirama X madara fanı olarak şu kısımda madaranın ifadesine bayıldım *-*

(http://25.media.tumblr.com/e187489fb1726ecb77a27cff761cd037/tumblr_mn72p16U1a1s2p4bto1_r1_1280.jpg)
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: SineBirYan - 23 Mayıs 2013, 01:16:39
Herkes son chapterı 100 sayfa ben 18 sayfa okudum herhalde. Herkes ne uzun uzun yazmış öyle şaşırdım. Şu anda kafa kaldırmıyor bu mesaj kalsın editlerim bir ara. Bunu da buraya koyayım:

Sasuke daha iyi hokage olur bence.
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: rahmisahin - 23 Mayıs 2013, 02:29:47
Olaylari daha genis capli derinlerine inerek ve gecmis olaylari goz onune alarak dusunun. Sasuke neden hokage olacagim dedi ? ( Hokage olma ihtimali cok dusuk bunu tartismiyoruz ) Sasuke abisinin hayatini ve uchihanin katledilmesinden koy sistemini sorumlu tutuyor. Hokage olup bu sistemi degistirmek istiyor. Bakin dikkatinizi cekeyim aslinda istegi Hokage olmak degil ancak bu sistemi hokage olmadan degistirmek imkansiz. Bu nedenle hokage olacagim diyor.

Sasukenin hokage olamayacagini biliyoruz. Ancak tamam Naruto sen hokage ol duzelt bu sistemi demeyecegini de biliyoruz. Alin size Naruto vs Sasuke :).

Naruto ile Sasuke , Hashi ile Madaraya benzeyecek ama daha uyumlu olacaklar yani Hashi ve Madaranin basaramadigi birlikteligi Naruto ve Sasuke basaracak ve baris getirerk bir sistem oturtacaklar.
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: uzumakijutaro - 23 Mayıs 2013, 15:39:29
Kishimoto'nun anlatmak istediklerini anlayan insanlarında olduğunu görmek ne kadarda hoş  :hero:

Bence sasuke hokage olacak kişi. Şuan savaşın gidişatı ve olanlara oranla düşündüğümde narutonun rinnegan açıp juubinin jinchurikisi olması kaçınılmaz bir hal aldı. Bu gerçekleştiğindede narutonun hokage olması kendi kişiliğine ve ideallerine karşı olur. Çünkü ülkeler arası denge bozulmuş olacak bariz biçimde. Bu şartlar altındada Naruto'yu kesecek tek statü kage'lerin kagesi olması olur. Kısacası kage lerinde üstünde bi statüde tüm ülkelerin menfaatlerini düşünen kişi olacak ^^ En azından ben böyle düşünüyorum.
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: Dromenda - 23 Mayıs 2013, 16:59:20
Tüm yorumları okuduktan sonra kendi düşüncemi yazma gereği hissetmedim bile. Sasuke'nin HOKAGE OLACAĞIM demesine bayaa gülmüştüm ama sanırım mantıklı bir dönüş oldu.

Ayrıca bu:

(http://25.media.tumblr.com/e187489fb1726ecb77a27cff761cd037/tumblr_mn72p16U1a1s2p4bto1_r1_1280.jpg)

resim tam memelik resim. Ne koysan uyar ona.

Alttaki resimde Shingeki no Kyojin spoiler vardır!

(click to show/hide)
(Bir Facebook sayfasından alıntıdır.)
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: Amahara - 23 Mayıs 2013, 17:10:44
Öncelikle Erdem,

Eğer önceden spoiler yememiş olmasam shingeki no kyojin izleyen biri olarak bana spo verdiğin için sana feci söverdim büyük ihtimal adsf Arkadaşlar yapmayın bu seride spoiler kol geziyor mantık ne çat diye koyuyorsunuz mangayı okumayıp heyecanı bozmak istemeyenler var.

Neyse asıl konuya gelirsek,

Sasuke'nin köyün düzeninden hoşlanmadığı için hokage olmak istediği kısmını zaten anladım kendisi mangada da köyde bu tarz birşeyin olmasını engellemek istediğini değiştirmek istediğini söylüyor. Genede yüzlerce chapter boyunca sasuke köyü yok etmek istemesi, tam hokage sayılmasada Danzoyu öldürüp, köyü yıkıp köydeki herkesten nefret edip sonra 3-5 chapterda taraf değiştirip hokage olacağım, köyü değiştireceğim, barış getireceğim, demesi epey gülünç bir durum sövmek hakkımız kanımca asdf

Ayrıca,

@uzumakijutaro

Sasuke hokage olacak kişi?! Sasukenin kişiliği bir kere bencilliklerle dolu hangi huyunu hokageliğe yakıştırdın? Ayrıca Naruto ise tam aksine özellikle pain savaşından sonra hokage olursa barışı sadece konohaya değil amegakure gibi küçük köyleride koruyacağına söz vermesi, savaşanların nakamalarını korumak için savaştığını fark etti. Ayrıca itachinin sözlerinide hatırladı sasukenin itirafından sonra. Sasuke ise kimse beni onaylamasada ben hokage olacağım dedi. Bu kadar bencil bir insan gerçekten hokageliğe yakışıyor mu? Ki, kişimoto bile ninja eğitmeni olarak sasukenin kişiliğine başkalarıyla ilgilenmek uymadığı için iyi bir eğitmen olmaz falan gibi birşey söylemişti -_-
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: Dromenda - 23 Mayıs 2013, 17:20:57
Öncelikle Erdem,

Eğer önceden spoiler yememiş olmasam shingeki no kyojin izleyen biri olarak bana spo verdiğin için sana feci söverdim büyük ihtimal adsf Arkadaşlar yapmayın bu seride spoiler kol geziyor mantık ne çat diye koyuyorsunuz mangayı okumayıp heyecanı bozmak istemeyenler var.

Neyse asıl konuya gelirsek,

Sasuke'nin köyün düzeninden hoşlanmadığı için hokage olmak istediği kısmını zaten anladım kendisi mangada da köyde bu tarz birşeyin olmasını engellemek istediğini değiştirmek istediğini söylüyor. Genede yüzlerce chapter boyunca sasuke köyü yok etmek istemesi, tam hokage sayılmasada Danzoyu öldürüp, köyü yıkıp köydeki herkesten nefret edip sonra 3-5 chapterda taraf değiştirip hokage olacağım, köyü değiştireceğim, barış getireceğim, demesi epey gülünç bir durum sövmek hakkımız kanımca asdf

Ayrıca,

@uzumakijutaro

Sasuke hokage olacak kişi?! Sasukenin kişiliği bir kere bencilliklerle dolu hangi huyunu hokageliğe yakıştırdın? Ayrıca Naruto ise tam aksine özellikle pain savaşından sonra hokage olursa barışı sadece konohaya değil amegakure gibi küçük köyleride koruyacağına söz vermesi, savaşanların nakamalarını korumak için savaştığını fark etti. Ayrıca itachinin sözlerinide hatırladı sasukenin itirafından sonra. Sasuke ise kimse beni onaylamasada ben hokage olacağım dedi. Bu kadar bencil bir insan gerçekten hokageliğe yakışıyor mu? Ki, kişimoto bile ninja eğitmeni olarak sasukenin kişiliğine başkalarıyla ilgilenmek uymadığı için iyi bir eğitmen olmaz falan gibi birşey söylemişti -_-

Özür dilerim, herkes bu spoileri yemiştir diye spoiler içine almamıştım. Hemen aldım :haha:

Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: Amahara - 23 Mayıs 2013, 17:25:43
Arigatou *-*

Bende o kadar capslerden kaçıyorum ama genede diğer forumlarda insanlar anime başlıklarına inatla manga yorumları yazıyorlar çok spo yiyorum. Anime bölümlerine yorum yapamaz halde geldim T_T çok sinir oldum seriye asdf
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: uzumakijutaro - 23 Mayıs 2013, 18:35:20
@uzumakijutaro

Sasuke hokage olacak kişi?! Sasukenin kişiliği bir kere bencilliklerle dolu hangi huyunu hokageliğe yakıştırdın? Ayrıca Naruto ise tam aksine özellikle pain savaşından sonra hokage olursa barışı sadece konohaya değil amegakure gibi küçük köyleride koruyacağına söz vermesi, savaşanların nakamalarını korumak için savaştığını fark etti. Ayrıca itachinin sözlerinide hatırladı sasukenin itirafından sonra. Sasuke ise kimse beni onaylamasada ben hokage olacağım dedi. Bu kadar bencil bir insan gerçekten hokageliğe yakışıyor mu? Ki, kişimoto bile ninja eğitmeni olarak sasukenin kişiliğine başkalarıyla ilgilenmek uymadığı için iyi bir eğitmen olmaz falan gibi birşey söylemişti -_-

Haklısın Sasuke fazlasıyla bencil biri. Hatta bencilliğinin yanında narsist bile diyebiliriz. Yalnız aradan onca zaman geçti ve son chapter larda naruto nasıl müthiş olgun hareketler yapıyorsa, sasuke de olgunlaştı eskiye oranla. En azından Hashirama gibi bir efsaneyle konuştuktan sonra, öğrendikleri ona bu olgunluğu sağladı... Deyineceğim diğer nokta ise sasuke hep böyle bencil değildi. Hatırlarsan haku dövüşünde naruto nun hayatını kurtaran sasukeydi, sonraları sakurayı ve narutoyu koruduğu bir sürü an hatırlıyorum. Tabiki sonuçta orochimaru ya gitti itachiyi öldürdü akatsukiye katıldı bla bla ama kimse çıkıpta sasukenin ilk zamanlardaki gibi olamıyacağını söyleyemez. Kişiliği değişmeyecektir, hala artist ve soğuk olarak kalacaktır belki ama bence hokage olursa köyünü ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacaktır diye düşünüyorum. Özelliklede şuanki bilince kavuştuktan sonra amacını dolaylı yoldan gelecek nesillerin kendilerinin yaşadığını yaşamamaya odaklanma olarak görebiliriz. İşin ucu oraya varır çünkü... Bu durumdada Asuma'nın "king" diye adlandırdığı çocuklar ve bebekler, yani gelecek nesilleri koruma ortaya çıkar. Zaten işin ucu buraya varırsa "Hi no İshida" ya varır. Yani başından beri tüm hokage lerin içinde bulunan o duyguya. Bunların hepsi zincirleme çıkarımlar. En azından bence öyle.

Naruto konusuna gelirsek, dediklerin doğru. Lakin benim dediğim Naruto'nun sözlerine daha uygun değil mi? Düşündüğüm şey en yüksek statüde Kage'lerin Kage'si olması. Yani tüm ülkelerin menfaatlerini ayrıca Shinobi Dünyasının sükunetini düşünmesi. Zaten bu işi bu statü de başaramıyacakta hangi statü de başaracak? Başından beri naruto köyler arasındaki kini öfkeyi kaldıran unsur durumuna geldi. Gaara'yı kurtarması olsun, Sonrasında dolaylı olsada savaşın sebebi olarak 5 ulusu bir araya getirmesi olsun. Bu durumda Naruto'nun en büyük özelliği açığa çıkıyor zaten. Oda insanları kendine inandırması. Şuana kadar seride ölen neredeyse herkesin hayallerini devralan bir kişi Hokage'likle bu hayallerin hepsini başaramaz bence. Gelmesi gereken statü tüm ulusları kapsamalı ki gerçek manada Barış sağlanabilsin ^^
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: hdbfresh - 23 Mayıs 2013, 19:50:48
Sonradan yazılan yorumları okudum ama ne olursa olsun Sasuke gerek görüşleri gerek kişiliği olsun hokageliğin yanından geçecek bir şahsiyet değil. Duygularıyla aşırı hareket eden çevresinin ilgisini bile takmayan bencilin teki. Sasuke şu seride ikinci bir İtachi olsa (hem kişilik hemde zeka yönünden) Naruto yavrum sen bi dur hokage Sasuke olacak derim. Ama Naruto'nun az çok ta veletken çözmüş olduğu herkesi kucaklama bana 1 gelene ben 100 giderim felsefesini anlayamamış bir şahsiyet ki abisi ve hokagelere soruları sonrasın da bile bu durum devam ediyor. Örnek savaş meydanına geldiğinde ki tavırları.

Sasuke evet sistem ile ilgili az çok bir şeyleri çözmüş olabilir ama kafasında kurduğu çözüm bile buram buram bencillik kokuyor. (sizin ne düşündüğünüz önemli değil demesi bile bir işarettir benim için.)

Biraz argo ama kusuruma bakmayın durumu özetleyen bir paylaşım olduğu için koymak istedim. :D

(click to show/hide)

Not: Kaldırılan resimde geçen ifade argoda "hadi canım oda bir şey mi?", "Sen asıl bunu görmedin", "yok ya", "hadi oradan" vs. anlamına gelen bir tabir yanlış anlaşılmasın. :)
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: sucadısı - 23 Mayıs 2013, 21:39:34
katılıyorum NaNtokaNaru uzunzamandır böyle güzel bir bölüm yoktu  :ok:
 :haha: Sasuke hokage olacığım dedi haha haha  :haha: eminim ki sıf naruto ya rakip olsun diye demiştir. minato aynı naruto gibi oldu! minatoyu öyle görmek bayağı garip geldi. seri gerçekten müthiş devam ediyor. yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: mugiwara07 - 25 Mayıs 2013, 01:39:51
merhabalar arkadaşlar, bu bölümle ilgili yapmış olduğum değerlendirme,

https://www.youtube.com/watch?v=j8dYRui4I5A


desteklerinizi bekliyorum
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: yesrib - 26 Mayıs 2013, 19:36:28
 arkadaşlar öncelikle şunu belirtelim ki kishi çok iyiydi bir bölüm yapmış olaylar
 birbirini tamamlamış böyle bir bölüm bekliyorduk biraz çabuk mu oldu
 kishi agırdan alırdı genelde :D şunda belirtelimki Kishi şaçmalıyor
 diyemeyiz çünkü  :hi:
 olayları farklı gösteriyor önce direk konuyu ön plana atıyor sonra nedenini
açıklıga kavuşturuyor bunu biraz zaman bırakarak  yapıyor itachi olayında
 oldugu gibi kishinin tarzı bu saçmalıyor demek yanlış olur şaçmalasaydı bu hikaye
yürümezdi arada istisnayi durumlar olabilir çok normal eskiden karakterleri
sövüyordu herkes şimdi mangakalar sövülüyor bence bu yanlış bir davranış
şahsen

Gelelim  sasukenin hokage olmak istemesi çok mantıklı mangayı sıkı takip edenler
farketmiştir zaten sasuke hokage olmak için degil ninja sitemini düzeltmek için
hokage olacagım dedi zaten bu kararı vermesine en büyük etken hadhiramayla
anlaktıkları etkili olduguna şüphe yok
 şimdi gelelim konuya birileri sistemi düzeltecek bunu hashirama  madara
 yapmaya çalıştıklarında işler istedikleri gibi olmadı . Sasuke çok hata yapmış
 olabilir Bu kendi içindeki itachi ye karşı olan duygusallıgın verdiği hislerle
 ilgiliydi yaşamı boyunda intikam almak için kendine söz vermişti öle kolay
 bişey degil bu naruto bile sasukeye hak verdi ama tabiki böyle olması
 gerekmezdi Gerekmeseydi hikayede olmazsı naruto anakarakter olabilir ama
hikaye nerutoyla tek gitmiyor sasuke karakteri olayları dahada süslüyor kishi
karakterleri harmamlıyor bence sasuke ve naruto iş birliği yapacak bu kesin
sasukenin zekası narutonun ikna kabiliyeti yan yana gelince hashirama madarayla
olmayan birlik buruda olucak bence
  sasukenin bencilik konusuna gelirsek bence  sasuke en büyük benciliği kendisine yapıyor
yapıyor bununda en büyük sorunu kendi içinde verdiği mücadeleydi ne kadarda
 düşünmek istemedeara ara narutoyu düşünüyordu
  kendine eziyet ediyor güç peşine düşüyordu oysa sasuke
hiç belli etmesede dostluga çok önem verdiği göz ardı edilmemesi gereken
bir gerçek  narutoyu kimse adam yerine koymazken  sasuke onu adam yerine
koydu şimdide kimse sasukeyi takmazken naruto tek onu
umursuyor
 sasuke ve narutonun olayı itachinin bu sözüne de açıklık getiriyor
 hokage olan kişi herkes tarafından kabul görülmez
herkes tarafından kabul görülen kişi hakage olur
 Bu söz hem narutoya hemde sasukeye göre söylenmiş bişey :D gibi
Aslında bakarsak olayların çözülmesi için sasuke de naruto da başı çekecek
belki bir uchiha içinde oldugu için madarada sanmıyorum ama geri adım atabilir
 bunu zaman gösterecek

 Hashiramanın madarayla olan karşılaşması çok komikti madara hashiramayı
gördüğüne sevinmiş gibiydi  :speh:

Bölümün en güzel yerlerinden biride  7. takımın  tekrar bir araya gelmesiydi
 tabi sasuke gene bir sorun çıkarmazsa bir kakashi yok acaba kakashi ve obito
 yondimeyi görür mü bir takımın daha tekrar bir araya geldiğini görülmüyüz
mechül tabi gelecek bölümünde güzel olacagı kesin  :ok:
 
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: Strawberry - 26 Mayıs 2013, 20:38:53
Bu sayıyı okurken şaşırdığım birkaç şey;

En başta ,Sasuke'nin "bu kadar çabuk" Hokage olacağım demesi,Sasuke'nin düzelmesini Naruto'yla konuşmasını hatta Sakura'ya seni seviyorum demesini bile anlardım ama  bu gerçekten şok edici bir süpriz oldu.Sasuke'ye o kadar seri laf sayanların içinde en hiddetli olanın da Kiba olmasını biraz garipsedim anime boyunca başka bi diyalogları oldu mu merak ediyorum.

Bir diğer olay da NaruSaku'ya itamda bulunulması ki bunu yazarken yanlış anlaşılmasın seride şu an NaruSaku'nun olması diğer çiftlerden daha ihtimal fakat neden bu sahne NaruHina sahnesinden sonra oldu?..
Minato'nun bu sayıda Sakura'ya "sen Naruto'nun kız arkadaşı mısın?" diye sorup Sakura'nın tepkisini Kushina'ya benzetmesinin yanında Kushina da Naruto'yla kaşrılaştığında "benim gibi bir kız bul" demişti.Hnai belki bu çift olacaksa bunları da ilişkili bir delil olarak kabul ederim.Ama bu sahnenin Hinata ve Naruto'nun diyolağundna sonra olması biraz ilginç. Haliyle bu kadar şeyden sonra Naruto,Hinata'nın farkına varmazsa ben bile üzülürüm onun için.

Hoşuma giden sahneler de Hashirama ve Madara'nın birbiriyle karşılaştıklarında tepklileri oldu.xD Özellikle Madara'nın karşıdan sekerek gelmesine çok güldüm.:D Bir de nihayetinde o kadar süredir birbirinden ayrı olan team 7 bir araya gelmiş oldu.xD Bakalım diğer sayıda ne olacak. Ayrıca diğer kageler ne alemde onu çok merak ediyorum.
Başlık: Ynt: Naruto 631
Gönderen: NaNtokaNaru - 26 Mayıs 2013, 22:00:50
;D NaruSaku diyenlere benden gelsin :)
(click to show/hide)