Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de  (Okunma sayısı 3572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CloudT

  • Shindara dou suru?
  • S.Moderatör
  • *
  • İleti: 1778
  • Karma 54
  • Alınan Beğeni: 177
  • Cinsiyet: Bay
  • I LOVE CURRY RAMEN!
    • Profili Görüntüle
Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de
« : 08 Kasım 2014, 00:07:52 »
Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de-http://3.bp.blogspot.com/-WLAdfDrbbZs/U-mOrXPSs6I/AAAAAAAANfU/79DqHkqreXs/s1600/10498051_1509408002608505_6529962694859129401_o.jpg


Bölüm: 12
Stüdyo: TV Tokyo, Trigger, DIVE II Entertainment
Tür: Komedi, Romantizm, Okul Hayatı ve Süper güçler

Konu:

Kütüphane klübünün 5 üyesinin o güne dek sıradan bir hayatları vardı, ta ki yaşadığı gerçeklikten sıkılan ve bütün gün süper güçlerle ilgili hikayeler düşleyen Juria Andou gerçekten de evrende bir anomaliye sebep olana kadar. O gün onunla aynı odada olan 4 kız arkadaşı çeşitli süper güçler edinirler. Chifuyu Himeki paralel evrenler ve nesneler yaratabilmektedir. Kanzaki Tomoyo zamanı durdurabilmekte, yavaşlatabilmekte yada ileriye sarabilmekte, ayrıca yerçekimi yumrukları vurabilmekte olduğunu da gördük. Hatoko Kushikawa evrendeki 4 elemente hükmedebilmekte ve onları çeşitli şekillerde yoktan varedebilmekte. Sayumi Takanashi zihin ve iç enerji kontrolü yeteneğine sahip. Juria Andou'nun süper gücü ise Dark and Dark isminde, karanlık bir alev topu yaratabilmesi, havalı görünmesini saymazsak bu aslında... neyse... süprizi bozmak istemezsiniz.

[Akuma_Blade]




Not:

İlk bölüm gerçekten iyiydi. Konuya ve çeşitli bilgilere bakmadan, indirip izlemiştim. Yine okul komedisi, sıradan günlük yaşamlar diye devam edecek diye düşünürken, işin içine chuunibyou girdi ve artık iyice sapıttılar, boş boş konuşacaklar sandım. Fakat süper güçlerin dahil olması ciddi anlamda renklendirdi. Ve über süper-güçlere sahip olduklarından ortalık gökkuşağına döndü.

Her karakterin sahip olduğu güç iyi seçilmiş ve ayarlanmış. Fakat Dark and Dark? biraz garip olmuş. ^^; İzleyenler anlayacaktır...

 Bir de üstüne üstlük yeni katılan karakter de işin ilginç bir tarafında. Aslında en güçlü karakter olmaya aday durumda. Tabi kafasını çalıştırırsa. Bunun yanı sıra, kendi aralarında yaptıkları mücadeleler görmeye değer.

 Kısaca, serinin hem süper-güçleri barındırması, hem günlük yaşamı birleştirmesi seyretmeye değer bir seri hâline getirmiş. Yani, ne beklerken ne çıktı... Bu sezon seyredeceğim serilerden biri oldu.

 


Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de

Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de