AniTR Japon Kültürü/Live Action, J-Drama & J-Sinema > Live Action, J-Drama & J-Sinema Tanıtım

Lovely Complex

(1/1)

panres:


Yapım:2006 - Japonya,
Tür:Komedi,  Romantik,
Süre:100 dakika
Yönetmen:Kitaji ıshikawa,
Oyuncular:Hiro Mizushima, Teppei Koike, Risa Kudo, Shosuke Tanihara, Ema Fujisawa, Eiji Wentz, Yusuke Yamazaki, Shizuyo Yamazaki, Nami Tamaki, Shûgo Oshinari,
Senaryo:Aya Nakahara, Osamu Suzuki,
Senaryo (Kitap):Aya Nakahara,

Konusu:Lovely Complex, bir kız ve bir erkek arasındaki bir aşk hikayesidir. Kız, Risa Koizumi, 172 cm. uzunluğundadır -ki ortalama bir Japon kızından çok daha uzun. Erkek, Atsushi Ootani de 156 cm.dir -ki bu da ortalama bir Japon erkeğine göre oldukça kısa bir uzunluktur. Bu yüzden, okulun komedi ikilisi olarak bilinirler çünkü benzer bir boy farkına sahip popüler bir komedi ikilisi vardır. Sonuç olarak insanlar onları 'All Hanshin Kyojin' takımı olarak da çağırırlar.Yaz okulu sırasında, (başka bir sınıftan) çok uzun bir öğrenci ortaya çıkar ve Risa anında ona aşık olur, fakat uzun olduğu için geçmişinde erkeklerle ilgili şansı hep kötü olmuştur. Atsushi'nin de hoşlandığı bir kız vardır, böylece Risa ve Atsushi, kendi farklılıklarını bir kenara koyup birbirlerine, hoşlandıkları kişiyi elde etmede yardımcı olmaya karar verirler. Fakat birbirlerini daha iyi tanımaya başlamalarının üzerine Risa'nın, Atsushi için hisleri çiçeklenmeye başlar ve buradan itibaren aşk hayatı çok daha karmaşık bir hale gelir.Lovely Complex hakkındaki dikkate değer bir gerçek de, neredeyse tüm karakterlerin standart Japonca yerine Kansai-ben, Japonca'nın Kansai lehçesini konuşmalarıdır (hikaye Kansai bölgesinde geçer). Anime gösterilerinde bir veya iki karakterin Kansai-ben konuşması yaygındır fakat tüm karakterlerin konuşması sıradışı bir durumdur.



--- Alıntı ---http://www.sinemalar.com/film/16765/lovely-complex
--- Alıntı sonu ---

CloudT:
İzlememiştim ama izleyeceğim oldukça keyifli gözüküyor bakalım nasıl adapte etmişler.

Teşekkürler. ^.^

panres:

--- Alıntı yapılan: CloudT - 26 Ekim 2012, 21:13:03 ---İzlememiştim ama izleyeceğim oldukça keyifli gözüküyor bakalım nasıl adapte etmişler.

Teşekkürler. ^.^

--- Alıntı sonu ---

Rica ederim :)

massalia:
ben izlemiştim ama eminim lovely complex'i izleyenler bilir (benim en sevdiğim seriler arasında) filmi o kadar da iyi değil.filmden önce seriyi izleyin derim.çok daha fazla gülersiniz(hatırlıyorum ki bir kere burnumdan puding fışkırmıştı :speh: )

filmde kötü değil,yanlış imaj çizmeyeyim :ok:

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git