Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori  (Okunma sayısı 2930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shiniori

  • Seviye 4
  • *
  • İleti: 81
  • Karma 2
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/animeler/GundamUnicorn/dvd2.jpg

Anime Adı: Kidou Senshi Gundam Unicorn, Mobile Suit Gundam Unicorn
Kategori: Mecha, Bilim Kurgu, Aksiyon, Drama
Yapım: 2012 Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/japon.gif
Yapımcı: Sunrise, Sotsu Agency, Bandai Visual
Yönetmen: Yoshikazu YASUHIKO, Harutoshi FUKUI


Kidou Senshi Gundam Unicorn senaryosunun 2010'da Anime'ye aktarılacak adaptasyonudur. Gundam Unicorn'un hikayesi Kidou Senshi Gundam: Gyakushuu no Char'dan 3 yıl kadar sonra geçmektedir.

UC 0093'deki Axis'in dünyaya düşürülmesi girişimi ile biten 2. Neo Zeon savaşı sonrasında son düzenli Neo Zeon birlikleri dağıtılmış ve tüm Zeon vatandaşları Sweetwater'da toplanmaya başlamışlardır. Char Aznable'nin misyonunu kullanan bir Zeon subayı, (kod adı ile "Full Frontal") UC 0094'de "Sotsugeki" kod adlı gizli bir anti-Federasyon organizasyonu kurar. Neo Zeon savaşı sırasında kullanılamayan yeni nesil MS'leri bulup kendi safına toplamaya, Anaheim Electronics projelerini çalıp kendi amaçları için kullanmaya ve en küçük kar için herşeyi yapabilecek birkaç askeri şirket sayesinde bunları gizlice modernize etmeye başlarlar.

Sotsugeki'nin en güçlü silahı ilk Neo Zeon savaşında kullanılan NZ-000 Quin Mantha'nın tamamlanamamış bir diğeri modeli NZ-666 Kshatriya'dır. Bu canavar teorik olarak Quin Mantha'nın tüm üstün özelliklerine ve ayrıca bu kez uzaktan kumandalı bir kılıç gibi de görev yapabilen geliştirilmiş yarım düzine Fin Funnel'e sahiptir.

Güç dengesinin diğer tarafındaysa Vist Foundation vakfı bulunmaktadır: Vakfın kurucusu Siam Vist, Güney Asya doğumlu ve uzaya kolonileştirme projesi sırasında yurdunu kaybetmiş güçlü bir ailenin üyesidir. Siam, sahip olduğu yüksek finansal ve teknolojik gücü geçmişte ailesine zarar verdiğine inandığı Federasyon'a karşı bir güç olarak kullanmaya karar verir ve bunun için gizli bir topluluk olan Vist Foundation vakfını kurar. 60'lı yaşlardaki Cadias Vist ise UC 0096'de vakfın başındaki kişidir. Ailesinin amacını devam ettirmeye kararlı, sinsi ve çıkarları sözkonusu olduğunda herşeyi yapabilecek kadar acımasız bir liderdir.

Vist Foundation'un gizli projesi olarak üretilen RX-0, "NT-D" olarak da bilinen, bir Newtype'in tepkilerinin dijital hale getirilerek hafızasına yüklendiği 3. nesil düşünebilen bir savaş bilgisayarına ("Laplace Program") sahip deneysel bir MS'dir: Sadece özel durumlarla aktive edilebilen ve BioSensor sisteminin bir benzeri olan Laplace Program "Destroy Mode" aktivasyonuyla ortamdaki Psycommu partiküllerini yoğunlaştırarak bir kalkan gibi kendisinde toplar ve bu nano parçacıklar sayesinde RX-0 çok yüksek üst limitlere ulaşabilir.

UC 0096'de Federasyon kuvvetleri artık savaşın bittiğini düşünmektedir. Ta ki, Full Frontal, Vist Vakfının kendi gizli amaçları için ürettiği ve yok olan Nu Gundam sonrası ilk gerçek yeni nesil MS geliştirme projesi olan RX-0 Gundam Unicorn'un varlığından haberdar olana ve yeni bir ayrılıkçı hareket başlatana kadar.

Tüm bunlar olurken hikâyemizin merkezindeki karakter olan Barnarge Lynx, endüstriyel ağır sanayi kolonisi "Industrial 7" bölgesinde kurulu Anaheim Teknik Lisesi'nde yatılı öğrenci olarak kalmakta ve yarı zamanlı iş olarak da uzay yıkıntısı Petit Mobi'deki enkazları toplamaktadır. Savaştan ve izole bir yaşam sürdüğü hayatından nefret eden Lynx'in tekdüze hayatını koloniye gelen bir kız sonsuza dek değiştirir: Audrey Burn adlı bu kız aslında Full Frontal'ın Kshatriya'nın pilotu olması için seçtiği üstün bir Newtype'dır.

Olayların bir kez patlak vermesi ile Federasyon birlikleri de olaya karışacak ve 7 yıldır sürgünde olan savaş gemisi Nahal Argama yeni mürettebatıyla olayı tamamen bitirmek için göreve gönderilecektir.


Önemli Not: Filmle ilgili ilk açıklama Yoshiyuki Tomino'nun İtalya'da düzenlediği basın bülteniyle konfirme edilmiştir. Gundam Unicorn'un sondan bir önceki sayısında, 25 Nisan'da yayınlanacak son sayıda konuyla ilgili geniş açıklama yapılacağı zaten duyurulmuştu: Bu açıklama, Gundam Unicorn'un 2010 yılbaşında vizyona girecek filmiyle ilgiliydi.

20 Ağustos'ta yapılan açıklamada ise projenin 6 bölümlük Blu Ray OVA'lar ve Bandai Channel ağı ile dağılacağı resmi olarak basına duyuruldu. Film şeklinde olası bir adaptasyonunun durumu ve 10 civarı yabancı dilde yayın planının detayları ise şu an için meçhul.


Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/torrent.jpg [Shiniori-Raws] Mobile Suit Gundam Unicorn - 06 END (BD 1280x720 x264 AAC).mp4
Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/torrent.jpg [Shiniori-Raws] Mobile Suit Gundam Unicorn 01-05 (BD 1280x720 x264 AAC).mp4

(click to show/hide)

Çevrimdışı eyo-sama

  • Brave Dragon
  • Seviye 10
  • *
  • İleti: 521
  • Karma 2
  • Alınan Beğeni: 43
  • Cinsiyet: Bay
  • .
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2021, 22:03:58 »
Teşekkürler

 


Ynt: Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori

Ynt: Mobile Suit Gundam Unicorn 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori