-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: One Piece 718  (Okunma sayısı 3258 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mugiwara'nın Aynası

  • Abrek-kun
  • Moderatör
  • *
  • İleti: 144
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 33
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
One Piece 718
« : 23 Ağustos 2013, 18:48:37 »
Ne diyosunuz minnaa nasıl bi bölümdü? Bu arcın sonunda D ve kayıp yüzyıl ile bilgiler öğrenicez gibi geliyo bana  :ok:


http://www.youtube.com/watch?v=nWn3h8NwsLw&feature=youtu.be

Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
Ynt: One Piece 718
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2013, 14:56:34 »
Bölüm güzeldi. Herkesi gösterdi. Zoro ve Franky aynı yere geldiler ve Zoro Namilerin yanına gidecek. Düşündüğüm gibi kadın sanat meyvesi kullanıcısı çıktı. Nami'nin saklanmayıp atak yapmaya kalkışması güzel bir olay zira hala korkak gibi davranmaları sinir bozucu olmaya başlıyordu.

Cücelerde de şeytan meyvesi kullanıcısı sayısı 3 e çıktı bakalım başka çıkacak mı? Ve yavaş yavaş savaş ta başlayacak. Ve önceden de demiştim D grubunu göremeyebiliriz diye hala öyle düşünüyorum. Burgess Luffy'i tanımadı. Haki konusunda iyi değil gibi. Hatta çıkmayabilirde.

Dof Law'a saldırmış ve amiral görünürde yok acaba oradan ayrıldı mı?

Dof Luffy'nin arenadan çıkamayacağını düşünmesiyle Luffy'yi köşeye sıkıştırdığını sanıyor ama Luffy'yi çok küçümsemiş bu ona pahalıya patlayacak.

Areneda Luffy yeni bir atak yaptı. Hawk Rifle. Ve dayının ağzından kan getirdi. Dikkatimi çeken atak yaptığı sırada sanırım dayı karnına koka yapıyor eğer gerçekten öyle ise Luffy'nin B. hakisi gerçekten sağlam olmuştur.

Videodaki söylediklerine ve sorularına gelirsek:

İkinci bir Ace vakası olma ihtimali bana zor geliyor. Law'ın kurtulacağını düşünüyorum kim tarafından olur bunu bilmiyorum. Şöyle olabilir; Namiler sorunlarını kendileri halleder eski hallerine dönerler bu arada Zoro gelir ve Namiler Law'ın durumundan bahsederler. Gemi ile Law'ın oduğu yere gidip Zoro Law'a yardım edebilir.

Law'ın yenilme durumu birazda Law'ın planından kaynaklanıyor bence. Law Dof ve amirali yenemeyeceğini biliyor ve bu ikisinide oyalamak zorunda özelliklede Dof'u. Çünkü fabrikanın yok edilmesi lazım. Fabrika kolezyumun altında kolezyum donanma tarafından sarılmış. Law, Dof ve amirali orada oyalamazsa gelecekleri yer kolezyum. Ve bu biraz fabrikanın yok edilmesini zorlaştırır.

Burgess konusunda şöyle bir durum var. Eğer mangaka cüceleri ve oyuncaklaşmış insanları göstermeseydi. Ben derdim ki Luffy hiç Dof  ile karşılaşmayacak. Arenada Burgessi indirip  fabrikayı yok edip adayı terkedecekler derdim.  Ama cüceler ve oyuncakları gösterdiği için ben Dof ile karşılaşcaklarını o yüzden Luffy'nin Burgess ile karşılaşıp biteceğini sanmıyorum ki amirali saymazsak Dof şuan en güçlü görünen kişi Burgess değil. Karasakal'a göz dağı vermek için Luffy Burgess ile karşılaşa bilir. Çünkü neticede hepsini indireceğim dedi. İlk hedef olarak Kaido dediler. Balık adam adasında Big Mom'a resti çekti birtek Karasakal kaldı onada Burgess'i yenerek mesaj yollayacak bence.

Diğer nokta oyuncak yapan kişinin Diamante olduğunu düşünmekle kalmıyorum hatta abartıp %100 o diyorum :).

Çünkü: aşağıdaki resimde üstte Dof. Karoda oturan kişiye yani Diamenteye yönelmiş konuşuyor.
(click to show/hide)

Alttaki resimde ise bir oyuncak, üstünde hurda yazan bir yere atılıyor ve binanın dışında karo var.
(click to show/hide)

Ayrıca arenadan çıkamayanların oyuncak olması ihtimali ve arenadan Diamente'nin sorumlu olmasıda ekstra kanıt gibi.

Bölümün bende uzamansını istemiyorum. Çok uzatmadan olayları bağlasın çünkü açıklanacak çok şey var. Ayrıca Oda çok ara vermeye başladı daha kaç sene yazabilecek orasıda var. Okumak zevkli olacaktır ama çok uzatması sıkıntılı bir durum.





-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

Mesajınızı Beğenen Kişiler


 

GoogleTagged - Etiketler

Ynt: One Piece 718

Ynt: One Piece 718