Rich Man, Poor Woman-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Rich Man, Poor Woman  (Okunma sayısı 2908 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CloudT

  • Shindara dou suru?
  • S.Moderatör
  • *
  • İleti: 1778
  • Karma 54
  • Alınan Beğeni: 177
  • Cinsiyet: Bay
  • I LOVE CURRY RAMEN!
    • Profili Görüntüle
Rich Man, Poor Woman
« : 17 Ağustos 2012, 23:18:12 »
Rich Man, Poor Woman (リッチマン、プアウーマン)

Rich Man, Poor Woman-http://i.imgur.com/SlC1h.jpg

Adı: Rich Man, Poor Woman
Tür: Romantik komedi
Bölüm Sayısı: Bilinmiyor
Yayınlandığı Kanal: Fuji TV

Konusu:

Hyuga Toru Bir bilişim şirketinin genç ve başarılı patronudur. Hatta öyleki şirketinin piyasa değeri yaklaşık 300 Milyon Yen'dir. Asahina Kosuke de Toru’daki bu potansiyeli görüp birlikte bir şirket kurmalarını teklif eder.8 yıl önce eski bir öğrenci salonunda kurulan şirket yıllar içinde hızla büyür. Öte yandan Sawaki Chihiro Tokyo Bilim Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisidir ve zamanın çoğu iş aramakla geçer. Yine bir gün iş ararken Hyuga'nın şirketini görür...

Karakterler:

Oguri Shun - Hyuga Toru: Yönetim kabiliyetlerinden en göze çarpanları büyük sermayeleri şirkete çekmesi ve piyasaya göre uzun vadeli bakış açıları geliştirebilmesidir. Hobi olarak kurduğu web site kolay nakit para çekmesini sağlayarak ve onu milyarder yapmıştır. Herkesin ona parası için yaklaştığını düşünür ve bu yüzden insanlardan nefret eder. Toru, aniden hayatına giren ve kendinden çok farklı olduğu için Sawaki Chihiro’ya karşı bir şeyler beslemeye başlar.

Ishihara Satomi - Sawaki Chihiro: Tokyo Üniversitesi Fen Fakültesinde 4. yılını okuyan bir genç kızdır. Mesleği avcılıktır. Çocukluğundan beri sıkı ve özenli çalışan biri olmuştur ve genelde de aşağı tabakada yaşamıştır. Ancak biraz patavatsız ve utangaçtır. Bu özellikleri yüzünden iş bulması çok zordur ve avcılık mesleğinde başarısız olur. Bir gün Toru’nun şirketinde çalışmaya başlar. Yanında çalışırken onun idealizmini ve yalnızlığını gören Sawaki ona âşık olmaya başlar.

Aibu Saki - Asahina Yoko: Asahina Kosuke'nin kız kardeşidir. Bir restoranda şeftir. Liseden terk olmasına rağmen mutfak sanatları eğitimi almıştır. Eğitim için California'ya gitmiş ve gelecek vaat eden 100 genç şef arasına girmiştir. Yetenekleri sayesinde Toru’nun şirket binasında açılan yeni restoranında şef olur. Hyuga Toru ile karşılaştığında ise ona âşık olacaktır.

Arata - Asahina Kosuke: Şirketin başkan yardımcısıdır. Tokyo Üniversitesinden mezun olduktan sonra bir telekomünikasyon şirketinde müdür olarak çalışmıştır. Daha sonra kendisinin zıttı olan Hyuga Toru'yla tanışır. Hyuga Toru'nun potansiyelini görünce ona iş teklif etmiş ve birlikte şirket kurmuşlardır. Yumuşak huylu ve sevecendir. Aynı zamanda da sporda çok yeteneklidir. Hyuga'yla çok farklı kişiliklere sahip oldukları için birbirleriyle zıtlaşmazlar. Dahası Asahina, Hyuga'nın fikirlerini somutlaştırır. Aralarında güçlü bir bağ vardır.


Format: Mp4

Çevirmen: Koreyouup Çeviri Tayfası

1. Bölüm: Part 1 Part 2 Part 3

Türkçe Altyazı: İndir

2. Bölüm: Part 1 Part 2

Türkçe Altyazı: İndir


3. Bölüm: Part 1 Part 2

Türkçe Altyazı:  İndir

4. Bölüm: Part 1 Part 2

Türkçe Altyazı:  İndir

5. Bölüm: İndir

Türkçe Altyazı: İndir

6. Bölüm: İndir


Alıntı
KAYNAK: japan-fans.com

 


Rich Man, Poor Woman

Rich Man, Poor Woman