Alevler ve Kullanan Muhafızlar-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Alevler ve Kullanan Muhafızlar  (Okunma sayısı 7156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Utauyo

  • I'm an orange
  • Seviye 8
  • *
  • İleti: 276
  • Karma 19
  • Alınan Beğeni: 3
  • Cinsiyet: Bay
  • Şidori !
    • Profili Görüntüle
    • AniTr
Alevler ve Kullanan Muhafızlar
« : 01 Mart 2011, 13:03:55 »


Gökyüzü (Sky) Özellikli Alev

Şu anki Kullanıcısı: Sawada Tsunayoshi (10. Vongola)
Alev Rengi: Turuncu

Vongola Ailesinin tüm Patronlarının kullanmış olduğu Alev türüdür. Her alev türünden daha temiz ve saftır. Kendine özgü kutuları açtığı gibi diğer tüm alev türlerine ait kutuları da açabilir. Bu alev türünü ilk kullanan kişi 1. Vongola olmuştur. Bu alev türü genelde yakın dövüşte kullanılır. Ayrıca gökyüzü alevi kullanıcılarına özel "X Eldiveni" geliştirilmiştir. Tsuna "X Eldiveni"ni kullanarak Son arzu Hyper Mod'una ulaşmayı başarmıştır. Bu özelliği 1. Vongola ve Tsuna kullanabilmiştir. Tsuna tam olarak 10. Vongola olduğunda "Vongola Yüzüğü Modeli X Eldiveni"ne sahip olmuştur. Bu eldiven ile eski alevlerinden çok daha güçlü ve temiz Alevler çıkarabilmiştir. Bu alevini kullanarak "X Burner" adlı tekniği geliştirmiştir.


----------------------------

Bulut (Cloud) Özellikli Alev

Şu anki Kullanıcısı: Hibari Kyoya
Alev Rengi: Mor

10. Vongola Muhafızları arasında en güçlü Muhafızın kullandığı alevdir. Bulut alevi çoğalma özelliğine sahiptir. Bu yönden çok avantajı vardır. En yaygın kullanılan alevlerden bir tanesidir. Hibari Kyoya en güçlü Bulut özellikli kutuları toplamaktadır. En çok kullandığı kutusu ise kirpisidir. Çoğalma özelliğine sahip olduğundan dolayı saldırılarını çok daha güçlü hale getirebilir.


----------------------------

Yağmur (Rain) Özellikli Alev

Şu anki Kullanıcısı: Yamamoto Takeshi
Alev Rengi: Mavi

Genelde Atak alanında daha çok işe yarar. Diğer Alevlere göre biraz daha fazla zarar verir. Nadir bulunan alevlerden bir tanesidir. Yamamoto yağmur alevini kılıcına aktararak dövüşürür. En güçlü teknikleri olan 4 savunma, 6 saldırı özellikli tekniği vardır. Bunlardan 2 tanesini Yamamoto geliştirmiştir. Yağmur özelliğini kılıçta kullanan bir başka kişi ise Varia'nın Squalo'sudur. Tüm kılıç tekniklerini bildiği söylenmektedir. Gelecekteki en güçlü 2. Kılıç Ustasıdır.


----------------------------

Sis (Mist) Özellikli Alev

Şu anki Kullanıcısı: Rokudo Mukuro - Chrome Dokuro
Alev Rengi: Koyu Mavi gibi bişey Kahkaha

Tamamen illüzyondan ibaret bir alev türüdür. Saldırılarını ya da savunmalarını illüzyon ile yapar. İllüzyon'un çok sayıda çeşiti vardır ve İllüzyonu gerçek illüzyon yaparak savunma ve saldırı alanında kullanabilir. Sis özellikli alevi kullanmak çok zordur ve bir okadar tekniklerini de kullanmak zordur. Sis özellikli kutular da genellikle illüzyon alanında kullanılır.


----------------------------

Fırtına (Storm) Özellikli Alev

Şu anki Kullanıcısı: Gokudera Hayato
Alev Rengi: Kırmızı

Fırtına Alevi en vahşi ve en çok zarar veren alev türlerinden bir tanesidir. Uzak saldırılarda daha çok işe yarar. Fırtına özellikli kutular oldukça yaygındır. Fırtına Özellikli alevi Gokudera çok iyi kullanabilmektedir ve birçok saldırı geliştirmiştir. En güçlü saldırılarını ilk olarak Şimşek Gamma'ya karşı kullanmıştır. Gokudera'nın fırtına özellikli hayvanı bir kedidir. Adına ise Uri (kavun) koymuştur.


----------------------------

Yıldırım (Thunder) Özellikli Alev

Şu anki Kullanıcısı: Lambo
Alev rengi: Yeşil

Fırtına özellikli alev en sert alev olarak kabul edilmiştir. Diğer alevlerden çok daha güçlü bir alevdir. Ancak saldırı süreleri çok kısadır. Vongola'nın 10 yıldırım muhafızı Lambo'dur ancak pek işe yaradığı görülmemiştir. Herhangi bir yıldırım özellikli kutusu da bulunmamaktadır. Ancak Lambo yıldırıma karşı çok dayanıklıdır ve kolay kolay öldürülemez. Lambo'nun geçmişteki hali hiçbir işe yaramamaktadır ancak gelecekteki hali çok daha güçlüdür.


----------------------------

Güneş (Sun) Özellikli Alev

Şu anki Kullanıcısı: Sasagawa Ryohei
Alev Rengi: Sarı

Güneş Özellikli kutular büyüme özelliğine sahiptirler. En önemli avantajı avantajı büyüme özelliğine sahip olmasıdır. Güneş Muhafızı Sasagawa Ryohei'nin gelecekteki tek kutusu hayvanı olan Kanguru'dur. Kangurusu herhangi birşeyi kesesine aldığında büyütebilir. Gokudera'nın savaşı kazanabilmesini sağlayan Ryohei'nin kangurusunun Uri'yi büyütmesidir.


AniTR.Com - Makuragi
Alevler ve Kullanan Muhafızlar-http://i.imgur.com/gR99JEP.png

Çevrimdışı shadlerss

  • Shadlerss
  • Seviye 5
  • *
  • İleti: 139
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: Alevler ve Kullanan Muhafızlar
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2011, 10:37:28 »
Ellerine sağlık özenmişsin belli teşekkürler  [:ok:]

 


Ynt: Alevler ve Kullanan Muhafızlar

Ynt: Alevler ve Kullanan Muhafızlar