Uzun süredir izlediğim animeler vardı ama pek bakamıyordum foruma.

İsim olarak belirtmek istedim akşam akşam.

Son zamanlarda izleyip bitirdiğim animeler arasında
bakuman 1. ve 2. sezon bulunmakta.. Ciddi anlamda mükemmel bir seri imiş ki.. 3. sezonunu dört gözle bekliyorum.. tabi tavsiyede ederim.
True Tears, Romantizm , Drama ve Azıcık komedi ile mükemmel bir seri diyebilirim.

aşk üçgenini mükemmel işlemişler.. Şu anda 8. bölümdeyim.. 13 bölümden oluşuyor nasıl bitirecekler merak ediyorum açıkcası.

Romantizm Drama, Komedi ve Okul türünü seven.. izlesin bence.öneririm.
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora bitirdiklerim arasında.. Çok değişik bir anime idi.. Romantik komedi türünde ancak Bitirişi beni tatmin etmedi.. Konusu mükemmel diyebilirim ama keşke biraz daha ilerletselerdi.. Konunun yarım kalmasını aldırış etmem derseniz. oturup tek seferde izleyip bitirebileceğiniz güzellikte bir anime..
Katanagatari, öncelikle tavsiyesini bu başlık altında almıştım.

izledim ve epey güzel bir seri.. çizimleri kendine özgü ve cidden güzeller. tabi konusu da öyle.. Aksiyon yer yer mevcut ama. Roman tarzı bir anlatım mevcut alt yazı okumaktan sıkılmam diyenler.. ilginç ve güzel konusu için tabi komediside var. İzleyebilirler.
Skip Beat! tüm övgülere rağmen bilmiyorum diğer seriler ile karşılaştırdığım için galiba pek beğenmedim.. Sıralama olarak skip beat ı izledikten sonra aynı kategorileri izlemiş olsa idim belki hoşuma giderdi diye düşünüyorum ama. izlediğim pek sarmadı diyebilirim.
Nurarihyon no Mago ve Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou, ben böyle bir anime görmedim.. hani puanlama olsa 10 üzerinden 200 veririm...

zaten anime ilk bölümden itibaren tam gaz başlıyor.

komedi desen var. Romantizm i dozunda vermişler ama konusu ve çizimleri mükemmel...

Herkese tavsiye ederim.

3. sezonunu bekliyorum.
Mayo Chiki! hayatım boyunca izlemiş olduğum (yanlışlıkla başladığım) ilk ecchi türü.. Başladıktan sonra bırakmadım. konusu ve romantik komedisi mükemmel diyebilirim tek sıkıntılı yanı ecchi olması idi.