Anitr > Duyurular

Anitr Yapılanma Çalışmaları

(1/6) > >>

Wizy:
Anitr Fansub üzerinde bir kaç yapılandırılmaya gitmeye karar verildi. Bular kısaca;

* Bir kaç gün içerisinde hiç konuları yada herhangi bir konuda mesajı olmayan üyeler silinecektir. Bu büyük bir üye sayısı düşüşü demektir. Fakat bu bir çoğunluğu üye olup tekrar siteye uğramayan kişilerden oluşmaktadır.
 * Anime Download bölümü tamamiyle kapatılmış ve artık Anitr Fansub çalışmalarından başka çeviriler yönetim tarafından yayınlanmıyacaktır.
 Bir kaç yapılanma çalışmaları daha gelecektir. Bunlar üzerinde konuşulup onaylandığında bu konu üzerine eklenecektir.

 İyi günler dilerim. Anitr Yönetimi ^.^
 

mikroq:
Mesajı olmayan kullanıcıların kaldırılması demek, 8580 kişinin silinmesi demek... :)

Cidden büyük bir karar alınmış ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum. :) Az ama öz kullanıcının olması iyidir. ;) Sadece tüketim olmamalı  :muzik:

Wizy:
İlk başta hiç mesajı olmayan ve siteye 1 ay içinde online olmayan üyeleri silerek başlayacağız. ^.^ Daha sonra işler birazcık daha sıklaşmaya başlayacak.

hdbfresh:
Anime download Bölümü kapatılacak dediniz. Bu sadece sizin kendi fansub animeleriniz dışında download sunmayacağınız yinede bizim kendi uploadlarımızı paylaşabileceğimiz anlamına geliyor değil mi?

Ve şunuda ekleyeyim çoğunlukla takip edilen (One Piece, Naruto, Fairy Tail vs.) animelerin eskileri olmasa da güncellerinin verilmesi taraftarıyım yinede karar sizin.

Wizy:

--- Alıntı yapılan: hdbfresh - 29 Ağustos 2012, 11:51:00 ---Anime download Bölümü kapatılacak dediniz. Bu sadece sizin kendi fansub animeleriniz dışında download sunmayacağınız yinede bizim kendi uploadlarımızı paylaşabileceğimiz anlamına geliyor değil mi?

--- Alıntı sonu ---

Aslında oda şu an düşündüklerimiz arasında. Bu konuyu konuşup bir karar vereceğiz. ^.^

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git