Naruto > Naruto Anketler

En güçlü sannin sizce hangisi?

(1/6) > >>

ogi:

Son Ekleme: 04 Eylül 2012, 02:07:04benim seçimim kesinlikle jiraiya bunun sebebi ise
(click to show/hide)itachi genjutsu ile orochimaruyo kolayca altederken jiraiya için kisameye en iyi ihtimalle ölürken onu da yanımızda götürürüz demiştir

uzumakijutaro:
Aslında çok zor bir soru benim için. Çok düşündüm bu konuda... Jiraiya daha güçlü demek çok istiyorum ama son manga olaylarından sonra Orochimaru demeden edemeyeceğim malesef ^^

SEBEP(manga okumayan bakmasın)
(click to show/hide)Adam resmen ölümsüz arkadaş. Heryere yaydığı çakrasından tekrar kendini diriltebiliyorlar. Öyle bir sistem kurmuşki ne kadar öldürürsen öldür bir yerden fırtlıyor. Zekası yüzünden ve bu ölümsüzlüğe yakın kurduğu düzen yüzünden bence orochimaru daha güçlü. Ayrıca edo tensei tekniğinide hesaba katarsak. Ezici bir üstünlüğü var diğer 2 sannine karşı ^^

NaNtokaNaru:
Bence de Orochimaru daha güçlüdür hem Edo Tensei var hemde öğrendiği yasak teknikler var kendini her şekilde yenileyebiliyor tabi bu onun için riskli ama yinede büyük bir artı , üstelik Naruto Kyuubi modundayken onunla uzun süre mücadele edebilmişti. Ama Jiraiya Naruto'nun Mührünü biraz gevşettiği zaman ağır yaralanmıştı. Ayriyeten Hiruzen Sarutobi ile yaptığı savaşda var , 3. Hokage Orochimaru'yu yenemediği için Shinigami Jutsu'sunu yaparak Orochimaru'nun el mühürlerini saf dışı bıraktı malesef bunun karşılığında da öldü. Herhalde herkes Hiruzen'in Jiraiya'dan iyi olduğu konusunda hemfikirdir. Üstelik Orochimaru vs Jiraiya-Tsunade dövüşünde de Orochimaru el mühürleri kullanamıyordu yanlış hatırlamıyorsam.   

Utauyo:
Sırayla hepsini değerlendirmeye çalışacağım...

(click to show/hide)Öncelikle Jiraiya animedeki şüphesiz en güçlü ve en saygı duyulan karakterlerden birisi. Savaş zekasını ve yeteneklerini muhteşem bir şekilde kullanan, cesaretini 6 Pain'e karşı meydan okuyarak herkese kanıtlayan ve neredeyse tümünü indirecek güce sahip olan mükemmel bir ninja. Seri boyunca Jiraiya adına birçok epic sahneyle karşılaştık. Bunlardan en önemlisi ise "Sennin Mode" idi. Yaptığı her işte bize ne kadar muhteşem bir güce sahip olduğunu gösterdi. En güçlü ninjaların öğretmeni olması (Minato, Nagato, Naruto...) ise nasıl bir güce sahip olduğunu anlamamıza yetiyor. Jiraiya-sama benim gözümde bir numaradır...

Tsunade'ye gelecek olursak.. Bilgeliği, gücü ve zekası ile tüm erkek ninjalara taş çıkarmış ve "Sannin" ünvanına sahip olmuş birisi. Mükemmel yetenekleri ile 5. hokage olmaya layık görüldü ve köyünü korumak için her zaman kendini feda etmeye hazırdı. İşte bunu Pain'in Konoha'ya saldırdığı zamanki yaptıklarından anlayabiliriz. Tsunade'nin yenilemesi olmasaydı belki de Konoha hiç kurtulamayacaktı. Yani gelmiş geçmiş en iyi ninjalar arasındadır kendisi benim gözümde...

Gelelim Orochimaru'ya... Naruto'yu heyecanla takip etmeme neden olan, akıl almaz güçlere sahip olan ve "keşke bu güçlerini iyilik için kullansaydın be Oroçi" diye iç geçirdiğim insan. Edo-tensei başta olmak üzere birçok yasak ve gizli jutsu ile beni benden alan birisi. Dilini heryere sokar ve orada izini bırakmadan ayrılmaz. Adından her zaman söz ettirmiştir ve en korkulan kişilerden birisi olmuştur. Konoha'ya tek başına meydan okumakla başlayıp, Sasuke gibi birisi tarafından yaşamına son verilmeye çalışılan, efsanevi sannin. 2 sannin'e birden, kısıtlı bir güçle meydan okuyup da daima kendinden emin olan inanılmaz bir kötü karakter. Kim bilir sakladığı daha ne hünerleri vardır da biz bilmiyoruz...

Daha fazla uzatmadan listemizin birinci sırasına "Orochimaru"yu yerleştiriyoruz...

ogi:
amacım tartışmak değil ama bana mantıklı gelen görüşlerimi bildirmek istedim sadece :) orochimaru kyubii olan naruto ile karşılaştığında kaçarak kurtulabilmiştir jiraiyanın ise kyubi ile olan mücadelesi hala sırdır kaçmamış ve ağır bir yara almıştır orochimaru vs tsunade ve jiraiya'da ise jiraiya tsunadenin verdiği ilaç yüzünden zor ayakta durmaktadır tamam kabül akıl almaz tekniklere sahip orochimaru ama jiraya'yı da hor görmeyelim kendine has teknikleri ve sennin mod'a sahip painlerin 3ünü devirmiş sırrını bilseymiş diğerlerini de devirebilecek kapasitede ki efsanevi bir ninja 3. hokageye gelince yaşlı olmasına rağmen ilk 2 hokageyi shiniigami tekniğiyle olsada yenmiştir teknik tekniktir kendi canına mal olsa dahi orochimaruyu da yenmiştir bence sonuçta orochimaru kaçmak zorunda kalmıştır   Saygılar :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git