Naruto > Naruto Anketler

En güçlü sannin sizce hangisi?

<< < (2/6) > >>

Nightwolf:
Kesinlikle Orochimaru.

hdbfresh:
Orochimaru güçlü olabilir, ama toplama bilgisayar gibi onun geni şunun dnası bunun gözü öbürünün ayağı hesabı bence güç bu değil. O yüzden ben Orochimaru en güçlüsü diyemem. İnsanlıktan çıkmış ne olduğu belirsiz bir şekle girmiş. Bumu güç normal şartlarda onlarca kez ölmesi gereken bir adam girdiği garip şekilden dolayı ölümsüz bir hal almış. O Yüzden Orochimarunun gücü kenarda kalsın. Eşit şartlar altında bakarsam bence Jiraiya en güçlüsü.

tohatlı:

--- Alıntı yapılan: NaNtokaNaru - 04 Eylül 2012, 02:47:10 ---Bence de Orochimaru daha güçlüdür hem Edo Tensei var hemde öğrendiği yasak teknikler var kendini her şekilde yenileyebiliyor tabi bu onun için riskli ama yinede büyük bir artı , üstelik Naruto Kyuubi modundayken onunla uzun süre mücadele edebilmişti. Ama Jiraiya Naruto'nun Mührünü biraz gevşettiği zaman ağır yaralanmıştı. Ayriyeten Hiruzen Sarutobi ile yaptığı savaşda var , 3. Hokage Orochimaru'yu yenemediği için Shinigami Jutsu'sunu yaparak Orochimaru'nun el mühürlerini saf dışı bıraktı malesef bunun karşılığında da öldü. Herhalde herkes Hiruzen'in Jiraiya'dan iyi olduğu konusunda hemfikirdir. Üstelik Orochimaru vs Jiraiya-Tsunade dövüşünde de Orochimaru el mühürleri kullanamıyordu yanlış hatırlamıyorsam.   

--- Alıntı sonu ---

aynen katılıyorum adam el muhuru kullanmadan götürüyo ıkıye tek... (click to show/hide)(jırayya'da ılaclı olmasına ragmen sızde takdır edersınızkı el muhru en onemlısıdır) Acık ara farkla oroç..

Turkuaz:
Zekasını kullanmak da bir güçtür orochimaru'nun gücü yadsınamaz.

Ama benim gönlümün birincisi Jiraiya-sensei  :utandim:

NaNtokaNaru:

--- Alıntı yapılan: Turkuaz - 04 Eylül 2012, 18:55:53 ---Zekasını kullanmak da bir güçtür orochimaru'nun gücü yadsınamaz.

Ama benim gönlümün birincisi Jiraiya-sensei  :utandim:

--- Alıntı sonu ---
Kesinlikle katılıyorum. Edo tensei olsun yasak teknikler olsun habire ağzından bir şeyler çıkarması olsun hepsi gücünün bir parçasıdır bence. Yani teknik tekniktir ne kadar iğrenç olursa olsun. Zeka denen olgu kaba kuvvetten her zaman üstündür ve bu olguyu hiçe saymak olmaz. :) Benimde gönlümde Jiraiya sensei var. İnsan olarak ve bir ninja olarak mükemmel birisi , bu zaten saygı duyduğum bir şey ama 3 sennin'in hikayesi Naruto , Sasuke , Sakura üçlüsünün hikayesi ile aynı. Yani animenin ana karakteri Jiraiya olsaydı kesinlikle Jiraiya en güçlü derdim. Ancak animenin ana karakteri Naruto. Ve ne yazık ki Jiraiya'da arkadaşını nefret kuyusundan çıkaramamış bir karakter bu yüzden Naruto'nun Sasuke'yi değiştirebileceğini düşünüyorum. Orochimaru ise kesinlikle en güçlü sennin'dir diye düşünüyorum. Çünkü isterse kendi kuvvetine 1. ve 2. Hokage'yi hatta Madara'yı bile ekleyebiliyor. Böyle bir gücün karşısında ne Jiraiya durabilir ne Tsunade. 3. Hokagede duramadı bunu da gördük.     

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git