Fate/stay night 1 Saatlik Bölümler ile Başlayacak-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Fate/stay night 1 Saatlik Bölümler ile Başlayacak  (Okunma sayısı 3158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FuLLBusteR

  • S.Moderatör
  • *
  • İleti: 179
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 51
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Fate/stay night 1 Saatlik Bölümler ile Başlayacak
« : 29 Eylül 2014, 10:36:54 »
Sürpriz: Fate/stay night 1 Saatlik Bölümler ile Başlayacak


Fate/stay night 1 Saatlik Bölümler ile Başlayacak-http://i.imgur.com/4IhziaL.jpg/fate-stay-night-unlimited-blade-works.jpg

Sezonun beklenen animelerinden biri olan Fate/stay night: Unlimited Blade Works, beklenenden çok daha uzun olarak, 24 dakika yerine 1 saat uzunluğundaki bölümlerle başlayacak. Anime serisinin başlayacağı 4 Ekim tarihinde 1. bölüm yerine 1 saat uzunluğundaki 0. giriş bölümü yayımlanacak. Bu bölüm Rin Tohsaka ve Archer’a yoğunlaşmakta. Sonraki hafta 11 Ekim’de yayımlanacak olan animenin 1. bölümü yine 1 saat uzunluğunda ve Emiya Shirou ile Saber’ın hikayesini konu almakta. Japonya’dan önce, Los Angeles’ta bugün (28 Eylül) serinin ilk bölümü gösterildi bile. Ayrıca bahsi geçen 1 saatlik bölümler için de kısa bir tanıtım videosu yayımlandı.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sFw3aqU3hic" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/watch?v=sFw3aqU3hic</a>

Bu birer saatlik bölümler sürpriz olmadı değil. Eğer daha önce  Fate/stay night: Unlimited Blade Works anime filmini izlediyseniz 1 saat 40 dakika gibi bir uzunlukta olduğunu hatırlayacaksınızdır. Dolayısıyla anime serisinin başlangıcı bile 2010’daki anime filminden daha uzun tutulmuş.

Fate/stay night: Unlimited Blade Works anime serisi daha önce paylaştığımız üzere 2 sezonluk biri seri olarak hazırlanıyor; animenin 2. sezonu Nisan 2015’te başlayacak ve yine Fate/stay night: Heaven’s Feel anime filminin de hazırlanmakta olduğunu hatırlatmakta fayda var.

KAYNAK:AF

 

GoogleTagged - Etiketler

Fate/stay night 1 Saatlik Bölümler ile Başlayacak

Fate/stay night 1 Saatlik Bölümler ile Başlayacak