Gekijouban Trigun Badlands Rumble The Movie 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Gekijouban Trigun Badlands Rumble The Movie 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori  (Okunma sayısı 2553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shiniori

  • Seviye 4
  • *
  • İleti: 81
  • Karma 2
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
Gekijouban Trigun Badlands Rumble The Movie 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/animeler/trigunmovie/dvd2.jpg

Anime Adı: Trigun Badlands Rumble
Diğer Adı: Trigun The Movie
Kategori: Aksiyon, Bilim-Kurgu, Komedi
Yönetmen: Satoshi Nishimura
Senaryo: Yasuhiro Nightow, Yasuko Kobayashi
Yapımcı: MADHOUSE
Yapım: 2010 Japanese Gekijouban Trigun Badlands Rumble The Movie 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/japon.gif
Müzik: Tsuneo Imahori


Gasback isimli azılı hırsız bir gün bir bankayı soyarken adamları ona ihanet eder ve onu öldürmeye çalışırlarken Vash'da oradadır. Vash kendini adadığı kimseyi öldürmeme sözünden dolayı Gasback'ın işine karışır ve ona ihanet eden adamlarını öldürmemesi için Vash elinden geleni yapar. Bu sırada Gasback'ın adamları kaçar ve polisler etrafı sarar. Gasback kendi yöntemleriyle oradan kaçar ve Vash'da içi rahat bir şekilde kendi yoluna devam eder. Bu olayın üzerinden 20 yıl geçmiştir. Ve Gasback'ın ünü git gide artarken başına konulan ödül de 300 milyona çıkmıştır bile.

Gasback'ın Mekke şehrine geleceği dedikoduları etrafa yayılmıştır ve bunu duyan ödül avcıları sürü halinde bu şehre akın ederler. Vash'da bu şehre gelir, ancak onun nedeni ödül değildir. Bu sırada Gasback'ı öldürmek isteyen Amelia adlı genç kız, Vash'ın ilgisini oldukça çekmiştir.

Meryl ve Milly ise Mekke şehrine iş amacıyla giderler. Şehirdeki dev heykelin sigorta anlaşması için heykelin sahibi Kepler'i ikna etmeleri gerekir. Ellerinden bir şey gelmediği takdirde heykelin başına bir şey gelmemesi için dua etmekten başka çareleri yoktur.

Herkesin yollarının bu şehirde keşiştiği zamanda Wolfwood'un olmaması olur mu? Vash, Merly, Milly ve Wolfwood'un yıllarca zaman önce Vash'ın sayesinde kurtulduğu Gasback'ın da içinde bulunduğu hareketli bir macera böylece başlar.


Trigun Badlands Rumble BD Disc + Cover

Gekijouban Trigun Badlands Rumble The Movie 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/torrent.jpg [Shiniori-Raws] Gekijouban Trigun Badlands Rumble (BD 1280x720 x264 AAC).mp4

(click to show/hide)

 


Gekijouban Trigun Badlands Rumble The Movie 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori

Gekijouban Trigun Badlands Rumble The Movie 2010 720p BluRay x264 AAC-Shiniori