Anitr Fansub - Anime ve Manga

Shoujo => Shoujo Anime => Shoujo Genel Tartışma ve Anketler => Konuyu başlatan: Misaki2002 - 15 Temmuz 2015, 19:47:31

Başlık: Diabolik Lovers
Gönderen: Misaki2002 - 15 Temmuz 2015, 19:47:31
Evet Otaku kardeşlerim. Benim sevdiğim animelerden biri olan Diabolik Lovers' anketine hoş geldiniz :ds: :ds: :ss: :ds: :ss: Lütfen yorum yapmayıda unutmayınız :police: :police: :police: :police: :star: :rstar: :star: :rstar: :angel: :angel:
Başlık: Ynt: Diabolik Lovers
Gönderen: Kizoku - 16 Temmuz 2015, 16:07:53
Karakter olarak Subaru sanırım.

Animeye gelirsek; ben 6 bölüm izleyip bıraktım. Belki sonra devam ederim ama o kadar seri varken ona ne zaman sıra gelir bilemiyorum...

Olumlu ve olumsuz olarak yorum yapacak olursam; olumsuz olan, eğer bunları standart kızların aşık olduğu tipten vampirler olarak düşünürsek bana ortada bir kızı tacizden başka bir şey yok gibi geldi. Ortada herhangi bir senaryo yok. Diğer yönden, gerçekçi olursak vampirler aşık olunası varlıklar değildir ve yaptıkları şeyin sevimlilikle bir ilgisi yok. O yüzden kıza yaptıkları herhangi bir olumsuz şey sadece vampir doğasını gerçekçi kılmış. Bir de bölümlerin başlarında herbir bölümü saat olarak göstermeleri hoş olmuş. Çizimler de hoşuma gitmişti.

Benim kendi görüşüm, açıkçası o kadar serinin içinde izlenmese de olur bir seri. Tabi seven sever orası beni ilgilendirmez.

Not: Sonunda bu bölümlerde de konular açıldığını görmek güzel... :puf:
Başlık: Ynt: Diabolik Lovers
Gönderen: eyo-sama - 02 Mayıs 2021, 18:19:56
kararsız kaldım.