-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Ceren Oktay

Sayfa: 1
1
Sizin Siteleriniz / Sinemadünyamız.Com Yetkili Alımları
« : 30 Kasım 2012, 22:39:23 »
Merhaba;
Sinemaya ilgi duyan ve film seven arkadaşları bir araya getirmek için site açmış bulunuyorum. Sizleri de siteme bekliyorum. Bunun dışında sitemizde yönetim ekibi kurmak istiyorum. Başvuruları beklerim :)

http://sinemadunyamiz.com/index.php site adresi :)

2
Anime Tanıtım / Samurai X
« : 01 Kasım 2011, 14:42:32 »
Samurai Kenshin konusu

Himura Kenshin usta bir suikastçıdır Meiji döneminde birçok kişiyi öldürmüş ve bu yüzden ''Hitokiri Battousai'' adını almıştır devrim biter ve bir daha asla öldürmeyeceğine yemin eder ve seyahate çıkar yanlış anlama sonucu tanıştığı Kaoru Kamiya ile tanışır ve Kaoru nun Dojosunda geçici olarak yaşamaya başlar ama kenshin geçmişinin bi gün ondan imtikan alacağını biliyordur...


Bu diziyi izliyordum. Bir aralar tv'de de oynamıştı. Çok güzeldi :-*

3
Anime Tanıtım / Digimon
« : 01 Kasım 2011, 14:39:19 »
Digimon (Jap: デジモン, - dejimon, uzun yazımı: デジタルモンスター dejitaru monsutā, "Digital Monster"), anime, manga, oyuncaklar, video oyunları, oyun kartları ve diğer medya unsurlarından oluşan popüler bir Japon medya ve ticari ürünler serisidir. Digimonlar, Dünya'nın çeşitli telekomünikasyon ağlarından meydana gelmiş paralel bir evren olan "Dijital Dünya"'da yaşamaktadırlar.


Digimon, Türkiye'de animesinin yayına girmesinden çok daha önce 1997 yılında Bandai firmasının çıkardığı oyuncakla tanındı. Digimon, oyuncaklarının başarısından sonra manga olarak 1997 ve 1998 yıllarında piyasaya sürüldü. 1999 yılında ilk PlayStation oyunu olan Digimon World 'ün çıkmasıyla Türkiye, Digimon'u tanımış oldu.


Japonya'da 1999 yılında ilk Digimon filminin yapılmasından sonra ilk Digimon serisi olan Digimon Adventure yayınlanmaya başlandı. Sonra sırayla devam niteliğindeki Adventure 02, Tamers, Frontier ve Savers yayınlandı. Türkiye'de ise ilk iki sezonun tamamı ve üçüncü sezonun bir kısmı yayınlandı.

4
FantastikSeriler.Com - Türkiye'nin En Büyük Fantastik Forum'u Sloganıyla çıktık yola. Yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Fantastikle ilgisi olan pek çok anime ve manga var bildiğiniz gibi. Yakında onlara da özel bölüm açılacaktır.
Sizleri de bekleriz :)

Son Ekleme: 02 Kasım 2011, 11:53:34
Sitemiz şu anda öncekinden daha gelişmiş durumdadır. Bölümler renklendirilmiş, üyelere ayrı renk atanmış, twitter, facebook vs sayfalarımız sol tarafta çıkıyor. Forum anasayfasında -giriş yaparsanız görürsünüz- twitter'a yaptığımız güncellemeler gözükmektedir. Spoiler eklentisi kurulmuştur...

Şu anda 413 İleti 161 Konu Gönderen: 11 Üye'ye sahibiz...

Son Ekleme: 02 Kasım 2011, 15:44:23
Sitemize yazarlar geliyor. Fantastik Dünya yaratma konusunda emek vermiş yazarları çağırıyoruz. Hangi yazar gelsin istiyorsanız oylamanız yeterlidir.

http://fantastikseriler.com/index.php/topic,180.msg463/topicseen.html#msg463

Sayfa: 1