-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - thencre

Sayfa: 1
1
Tanışma / Yeniden Merhaba
« : 06 Temmuz 2013, 10:44:27 »
Siteye son girişimden bu yana 6 ay geçmiş. Bu 6 ayda One Piece bitirdim sayılır (son 50 bölüm kaldı). Arada 13 bölümlük bir çok anime izledim ( En çok beğendiğim ve tavsiye edebileceklerimden bir tanesi magic knight rayearth).  Hakikaten bu anime izlemek işi bağımlılık yapıyor :)

Halen Ankaradayız Aydına taşınamadık. Ankaradaki arkadaşlar ayarlasalarda bir gün buluşsak...

2
Tanışma / Ankaradan Merhabalar
« : 15 Ağustos 2012, 15:55:58 »
Herkese merhaba, ben Serdar. 31 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum ve inşaat mühendisiyim.

Avatar ve  jimmy neutron saymazsak geçen yıla kadar anime izlemişliğim yoktu (eski çizgifilmleri saymıyorum). Kardeşimin tavsiyesiyle deat not ve fma i izledim. Sonrasında Naruto, basilisk gibi animeleri ard arda izlemeye başladım. internetten bulabildiğim kadar anime indirmeye devam ediyorum ama itiraf etmeliyim bir çoğunuzun hayran olduklarının isimlerini bile duymadım (one piece gibi). Bu konuda bu siteden faydalanmaya geldim. 2 TB harddiskimdeki bir çok film ve belgeseli silip yerlerine anime kaydetmeye başladım.

Bu konuda anime arşivini benimle paylaşacak Ankaradan arkadaşlar edinmeyi düşünüyorum... çünkü anime paylaştıkca çoğalır diyede iğrenç bir espri yapayım.

Bu arada asıl hobimden bahsetmeden geçemiyeceğim. Büyük papağanların hayatımdaki yeri bir başka (timneh,jako, amazonlar, macawlar ve kakadular). O konuda yardımcı olmamı istediğiniz bir konu varsa yardımcı olabilirim.

Herkese saygılarımla....

Sayfa: 1