Anitr Fansub - Anime ve Manga

AniTR Anime => Anime & Manga Haberleri => Konuyu başlatan: FuLLBusteR - 22 Haziran 2015, 00:01:28

Başlık: Charlotte Animesinin İlk Bölümünden Sahneler
Gönderen: FuLLBusteR - 22 Haziran 2015, 00:01:28
Charlotte Animesinin İlk Bölümünden Sahneler ile Animenin İki Yeni Görseli Paylaşıldı


Jun Maeda’nın 2. orijinal anime projesi “Charlotte” animesinin “Tanin o Omou” (Think About Others) isimli ilk bölümünden sahnelerin yer aldığı kısa bir video ile animeye ait iki yeni görsel animenin resmi web sayfasında paylaşıldı.

https://youtu.be/ZmDhlN7WxOM

Paylaşılan görseller üzerinde şu cümleler yer alıyor. “Çocuk, kendisi için değerli bir şeyi kaybetse dahi, kaderiyle yüzleşiyor.” “Canavar, kendisi için değerli birini unutması anlamına gelse dahi, kadere meydan okumaya devam ediyor.”

(http://i1.wp.com/i.imgur.com/SoTRpDV.jpg/charlotte.jpg?resize=660%2C461)

Web sayfasında bunların dışında animenin başlayacağı tarih de yer aldı. Buna göre Charlotte Japonya’da 4 Temmuz’da yayımlanmaya başlayacak.

Key’in 15. yıl dönümünü kutlamak amacıyla Key, Aniplex ve P.A Works işbirliğiyle ortaya çıkacak ve senaryosu Jun Maeda’ya, orijinal karakter tasarımları Na-Ga’ya ve animasyonları P.A Works’e ait olan Charlotte’da hikaye, ergenliğe ulaşan çocukların küçük bir bölümünde ortaya çıkan özel güçlerle, bu özel güçlere sahip olan arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan Hoshi No Umi Akademisi öğrenci konseyi üyeleri etrafında döner.

KAYNAK:AF