-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - CooLUcHiHa

Sayfa: 1
1
Fan Fiction / Paralel Dünya
« : 17 Mayıs 2013, 21:57:55 »
Paralel Dünya Bölüm 1
(click to show/hide)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer hikayem sevilirse devam edeceğim :)

2
Fan Fiction / Beyaz Altın 3.Bölüm(Vampirlerle Savaş)
« : 29 Mart 2013, 21:50:19 »
                                                       Beyaz Altın 3.Bölüm
VampireStorm kasabasına doğru yola çıktılar.(Yol da 10 km falan.)Beraber hiç konuşmadan öyle sessiz,sakin bir şekilde yürüyorlardı.Sonra Smith:
-Sohbetinize de hiç doyum olmuyor,dedi.
Sonra öbürleri Smith'e topluca dedi ki:
-Bir konu söyle biz de konuşalım!!!
-Tamam o zaman söylüyorum,şu Bing örgütü hakkında ne düşünüyorsunuz?
-Sence?? Adi ve pislik olduklarını düşünüyoruz tabii ki! Sen öyle düşünmüyorsan gidebilirsin.Gelene git,gidene kal demeyiz.
-Yok canım öyle demek istemedim.Üff,amaan,hiç konuşmasanız daha iyiymiş,diye bitirdi Smith.
Sonra yolda yürümeye devam ettiler,haritaya baktılar(Yıl 3500 olduğundan harita elektronik :D) Sonra tam haritadan kafalarını kaldırdılar,TISS! diye bir ses geldi. Yuan:
-An-anne-anneciiim!,diye bağırdı.Sonra etrafta vampirler gözükmeye başladı.Tabi bizimkiler bunların ne olduğnu anlamadı.Cesur biri olan Nagato az da olsa titreyerek:
-Nesiniz siz böyle? İn misiniz,cin misiniz? Yaklaşmayın sonra sizi kırbaçlarım haa!,dedi.
Tabi Nagato'nun kırbaç dediği kendi kemeriydi.Sonra vampirler kanlarını emmek üzere onları kovaladılar.Tabi bizimkiler bayağı bir kaçtı,yoldan saptı,kaçtılar da kaçtılar.En sonunda Masakazu:
-Ben son bir kez daha kırbaçla vurmayı deneyeceğim,dedi.
Sonra Masakazu kırbaçla vurdu ama pek bi zararı olmadı.E insanlık hali,kırbaçla bunlara vuruyorlanr ama hem kaçıp hem vuruyorlar.Sonra vampirin teki Smith'i sırtından yakalıyor.Ve onun biraz kanını emiyorlar.Sonra Smith'de vampire dönüşüyor ve onları kovalamaya o da başlıyor.Sonra bunlar iyice bir kaçıyorlar yeniden, gökten asit yağıyor.Tabi yıl 3500 haritadan kova istiyorlar ve kovayı asitle dolduruyorlar.Sonra bu asitleri Vampir olan Smith'in üstüne döküyorlar.Sonra o:
-Aaaaaaağğğğh!!,diye bağırıyor.
Sonra onu ve tüm kovalayan vampirleri o yöntemle öldürüyorlar.Sonra Smith için oraya bir mezar kazıp içlerinden:
-Bunu yapmak istemezdik ama kendi iyiliğimiz ve seni geri döndüremediğimiz için yapmak zorundaydık arkadaşım,diyorlar.
Sonra yola koyuluyorlar.Yuan biraz duygusal olduğu için yol boyunca gözyaşı döküyor.Sonra yola tekrar koyuluyorlar ve haritaya bakıyorlar,bi bakıyorlar ki kasabaya 1-2 km kalmış.Sonra o kadar yolu yürüyüp kasabaya ilk adımlarını attıkları anda ipe takılıyorlar ve hepsi doğru ağa yakalanıyor.
Sonra aniden o ağ onları madene çekiyor.Ordakilerden bir kısmı salyalı salyalı şöyle söylüyor(onlar da vampir zaten):
-Siz bizim kardaşlarımızı nasıl öldürürsünüz! Onlar da canlı,biz de canlıyız! Bizim de yaşamaya hakkımız var.Siz canlısınız da biz amele miyiz? He,söyleyin bunun cevabını!,dediler.
Sonra Zabuza şöyle dedi:
-O zaman siz bizim kanımızı emmeyi bırakın,biz de sizi yaşatalım.Sizin kan sevginiz yüzünüzden arkadaşımız Smith ve diğer arkadaşlarınızı öldürmek zorunda kaldık.Yoksa biz de vicdan azabı çekiyoruz.
Sonra öbür konuşmayan kısım :
-Napalım,biz de yiyecek ihtiyacımızı sizinle karşılıyoruz.Hem doğanın dengesini bozuyorsunuz,diyorlar.
Sonra bizimkileri yakalayanlar:
-KARAR VERİLMİŞTİR.Sizi lanetli dereye atacağız.Beyaz altın'ın yollarından biridir.
Her ne kadar korkunç olsa da bir yönden de sevindiler ama uzun sürmedi.Lanetli dereye bizimkileri attılar.Sonra bir kara parçası gibi bir yer buldular ve nefes ihtiyaçlarını karşıladılar.Sonra bizimkiler hayat mücadelesini sürdürmeye çalışırlar.

DEVAM EDECEK.

3
Fan Fiction / Beyaz Altın 2.Bölüm
« : 29 Mart 2013, 21:07:26 »
                                                   
3500 yılında,Bing adlı örgütten Dao,Bai,Rin,Celal,Savano dur.Diğer beyaz altın'ın peşindeki ve öç isteyen karakterler de Masakazu,Yuan,Nagato ve Zabuza dır.Yolda giderken Smith de onlara katılmıştır.
                                             BEYAZ ALTIN 2.BÖLÜM
CHEESY Kasabasına doğru yola çıkarken Smith'i de yollarına almışlardı.Sonra Bing örgütünden Celal aniden çıkıverdi:
-Hayrola gardaş?,dedi.Tabi bizimkiler de çok şaşırdı.Ne de olsa sizin de karşınıza PKK çıksa hayrola gardaş dese şaşırır ve korkarsınız :D.Neyse,bizim Nagato gene şunları bağırarak söyledi:
-Gardaş mı? Hem ailemizi öldürüyorsunuz,hemde bize kardeş muamelesi yapıyorsunuz.İyi valla,dedi.Sonra ardından Bai geldi ve dedi ki:
-Ne deseydik? Pislik zübbe mi? Gardaş demek daha sakince diye düşündük.Hem ailenizi öldürmek prensip meselesi,dedi.Sonra Savano gelip dedi ki:
-Prensip meselesi diye bahsetme çocuklara,yaşları küçük,dedi.Sonra Zabuza hemen lafa karışıp:
-Ne küçük yaşı lan?Yumruğu yersen görürsün küçüğü büyüğü,dedi.Sonra Rin çıka gelip elinde bir enerji topu yaptı.Sonra enerji topu büyüdü,küçüldü,büyüdü,küçüldü,sonra öyle öyle bu mızrağı fırlatırken dedi ki:
-Ataların mızrağı! Sonra,bizimkiler ne olup bittiğini anlamadan kaçmaya başladılar.Ama Smith,in kolu sıyrılmıştı ve sonra CHEESY kasabasına bir baktılar ki kaçarken aynı zamanda varmışlar.Sonra haritada yazan mağazaya gittiler.Ordaki personel Asuna'ya sordular:
-Selamın aleyküm,beyaz altın'ı hiç duydunuz mu?. Sonra Asuna şöyle cevapladı:
-Aleyküm selam,evet duydum ama bence onu aramaya gitmeyin.Sonra Smith sordu:
-Neden gitmeyelim? Yoksa sen onun peşinde misin?.Asuna ise şöyle cevap verdi:
-Hayır,siz beyaz altın'ın dilek haklarını dileyene kadar lanetlenirsiniz ve bunun sonucu tost olursunuz. Sonra bizimkiler tabi şaşırdı,ama sonra Asuna dedi ki:
-Eğer beyaz altını bulmayı gerçekten istiyorsanız size bir ipucu verebilirim.Ne de olsa sonraki seçilmiş benim.Sonra Yuan utanarak ve kekeleyerek sordu:
-Ş-ş-şey b-bize s-söyleyebilir mis-misiniz? Asuna dedi ki:
-Tabii ki!Hemen VampireStorm kasabasına gidin ve haritada oradaki hedef yere gidin.Ve elinizi çabuk tutun,dünya kaderi sizin elinizde.Bide unutmadan,Daha yolun çeyreğini zar zor bitireceksiniz,acele edin.
Sonra hepsi şaşırdı tabii ki.VampireStorm kasabasına doğru yola çıkarlar...

DEVAM EDECEK...

4
Fan Fiction / Beyaz Altın Tanıtım ve 1.Bölüm!
« : 27 Mart 2013, 13:37:04 »
Çok eskiden SwordShield adlı kasabada 300 000 den fazla insan mutlu mesut yaşıyormuş.Ta ki lanetli beyaz altın gelene kadar! Beyaz altının lanetini bilmeyen gizli bir örgüt(örgütün adı Bing)beyaz altının peşindedir.Ancak o altını bulanın 10 tane dilek dileme hakkı vardır.Bu örgüt de dileğini soylarını getirmek ve dünyayı ele geçirmek olarak amaçlamışO örgütün ve örgüte soyunun esir olduğu Masakazu adındaki çocuğun maceraları.

                                               BEYAZ ALTIN 1.BÖLÜM
Masakazu adında bir çocuk,SwordShield adlı bir kasabada yaşıyordu,bir gün dışarı çıkarken kan sesleri duydu.Evine geri döndü ve bir baktı ki amcasını öldürmüşler.Annesi ve babası bodrumda saklanmış,amcası da o olay olmadan önce onları ziyarete giderken Dao adlı bir Bing örgütü üyesi amcasını öldürmüş.
Masakazu:Olamaz!Eğer amcamı öldürdüyseler,sonra öbürlerine de sataşacaklar.Ne yapmalıyız? Derken Annesi ve Babasını bulup bu seferde Bai adında Bing örgütü üyesi onları öldürür.Kısacası evi basarlar.Sonra Masakazu'nun arkadaşlarının ailesi de yavaş yavaş telef olmaya başlamıştır.Bu arkadaşları Zabuza,Yuan ve Nagato'dur.
Nagato:Arkadaşlar bizde bence bu Bing adlı örgütten ailemizi öldürdüğü için intikam almaya gidelim.
Zabuza:Gidelim gitmesine de,önce beyaz altın'ı bulmalıyız.Beyaz altını bulursak hem ölenleri canlandırırız,hemde güzelce bir intikam alırız.
Yuan:Durun!İntikam almak işleri daha da batırır.Eğer intikam alırsak bu intikam başka intikamlar doğuracaktır.
Masakazu:Yuan haklı.Ama gerçekten beyaz altını bulmalıyız ve ölen ailelerimizi canlandırmalıyız.
Böylece Masakazu,Zabuza,Yuan ve Nagato beyaz altın haritasını bulup CHEESY Kasabasına doğru yola çıkarlar.

DEVAM EDECEK...

5
Tanışma / Konnichiwa!
« : 25 Mart 2013, 21:14:18 »
Merhaba Arkadaşlar Benim Adım Emre Soyadım Tunçay Yaşım 13. 2 yıldır anime izliyorum umarım bu forumda iyi vakit geçiririm ve aktif olmaya çalışırım.Erdem69 zaten beni tanır kendisini şurdan tanırım:
(click to show/hide)
Ayrıca:Justin Bieber,Acun Ilıcalı ve Boş yere konuşanlardan nefret ederim bilginize.Birkaç anime bitirmişimdir.Örneğin naruto ve NS(naruto shippuden)bitti akippudendeyim(çıkcak bölümleri bekliyorum :D).Devam ettiğim animeler de var örneğin Binbougami Ga! animesi.Neyse herkese iyi forumlar.

6
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=BU1ualyf-2k" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/watch?v=BU1ualyf-2k</a>

Sayfa: 1