Fairy Tail > Fairy Tail Tartışma

Mist Gun / Gerard ?

(1/3) > >>

alee:
Arkadaşlar beni bu konuda aydınlatın lütfen. Mist gun kim gerard kim? :bnn:
Anladığım kadarıyla gerard, mist gun'ın edolastaki haliydi.
1-Peki dünya üzerindeki konseye sızan gerard o muydu?
2-Hem konseyde hem de ultear denen kızın yanında nasıl oluyodu?
3-Erza nın çocukluk arkadaşı gerard mıydı?
Şuan benim anladığım gerard çocukluktan dünya ya geliyo edolastan(nasıl olduğu bilinmiyo). Ve içine zeref giriyo ultear da onu kullanıyo ve en sonunda da her şeyi unutuyo. Doğru mu anlamışım.
Cevap verin lütfen bu arada mangada 222. sayıdayım.

massalia:
valla alee tam olarak öyle değil:) :ihih2:ben tüm bölümleri izledim ve mangayı okudum ve anladığım kadarıyla aynen dediğin gibi mistgun gerard'ın edolas'taki versiyonu erza'yla bir bağı yok ama onu tanıyor.gerçek gerard'ın içine zeref girdi ve konseydeki gerard(siegrain)oluyor)gerard'ın bir yansımasıydı,hatta erza'yla savaşırken "bu yansıma büyüsü,gerçekte siegrain yok,o da benim,bunu konseye sızabilmek için yaptım" demişti.yani siegrain diye birisi yok.bir gerard bir de onun edolas hali mistgun var.ama benim o noktada kafam karıştı:) :?

alee:
Cevabın için teşekkürler.Ama bildiğim kadarıyla gerard mist gun ın edolas hali.Küçüklüğünde nasıl olduğu bilinmeyen bir şekilkde dünyaya geliyo veya gönderiliyor.Zaten gerard edolas kralının oğlu. Ve gönderildikten sonra erza olayı fln sonra içine zeref kaçıyo:d Ultear kullanıyo bunu ve sonra hafıza gidiyo.  :uyu: :dv:

massalia:
valla oralar da benim de kafam karışık alee:) :?

alee:
Tamamdır.Olay şu :speh: Dünya'daki Gerard.Edolas'daki Mist gun.
Gerard, erzanın çocukluk arkadaşı.Sonra içine zeref kaçıyo, ultear kullanıyo bunu sonra patlamadan sonra hafıza gidiyo ve konsey gelip tutukluyo bunu.
Mist gun küçükken panter lily tarafından kurtarılıyo.Sonra bu mist guna babasıyla bir sorunu var ama onu bilmiyom dünyaya gönderiliyo işte.Dünya da wendy ile arkadaşlık fln yapıyo.Ve sonra da edolas da savaşdan sonra kral olarak kalıyor. :bö:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git