AniTR Anime > Anime Genel

Favori ilk 5 animeniz?

(1/16) > >>

Utauyo:
Evet herkesin sevdiği animelerin sıralaması vardır herhalde :muzik2:
1- ..
2- ..
3- ..
4- ..
5- ..      şeklinde, nedenini de söyleyerekten açıklayınız bakim ;D


Benim sıralamam;

1- DEATH NOTE (İlk bölümünü izlediğim an anladım ne güzellikte bir anime olduğunu. Sonlara doğru biraz batırmış olsa da her yanıyla diğer animelere göre çok daha ilginç bence. Yani ne diyim anime beni benden alıyordu izlerken :rock: )

2- NARUTO & NARUTO SHİP. (Her bölümü, her anı yeni olaylarla dolu muhteşem bir yapım bence :D Arada sırada biraz sıksa da, yani şahsi görüşüm olaraktan yine de süper işte ne diyim başka :D)

3- K. H. REBORN (Konusuyla, karakterleriyle ve daha birçok şeyiyle benim ilgimi aşırı bir şekilde çekmeyi başarmış olan, her bölümünde eğlendiren bir anime.)

4- ONE PİECE (Henüz 100 küsür bölümlerde olmama rağmen acayip eğlenceli ve mükemmel bir konusu olan çok güzel bir yapım bence. İleriki bölümlerde kesinlikle ilgimi aşırı bir şekilde çekeceğine ve belki de ilk sıraya yerleşeceğine inanıyorum. ;D)

5- DRAGON BALL / Z / GT (Bilinçli olarak ilk izlediğim anime. İlk animem olmasına rağmen izlerken çok eğlendiğim ve halâ da çok sevdiğim bir anime)

_HoLLoW_:
1-Dragon BalZ:İzlediğim ilk anime olması ve en sevdiğim animedir.. :D
2-One Piece:Yeniden başladım.. :D
3-Bleach:Bitti ama güzel bölümler gelmesi dileği ile devam..
4-Slam Dunk : Basketbolla ilgili güzel ve komik bir anime..
5-K.H.R: Yeni başladım :D
Edit:Kendimce 6.seçeneğim Black Lagoon :)

Wizy:
1. Naruto - Naruto S. : İzlerken tadını çıkardığım bir anime. Ekran = fullscreen - Hayat = off.
2. One Piece :  Her bölüm ayrı birşey. Günceliz ya sonra ki haftalar nasıl gelecek derken bakıyorsun ki hayat ne kadar hızlı akıyor.
3. Black Lagoon : Revy' olabilir aslında bu sırada olmasını sağlayan :D Roberta' da çok iyi bu arada :)
4. Toradora : İzlediğim en iyi animelerden birisi. Beni baya etkilemişti.
5. Bleach : Filleri çok uzun ve saçma olmasa üstlerde olabilirdi.

uzumakijutaro:
Çok zor seçim yapıcağım ama neyse ^^

1-) Naruto Shippuuden

sebep: İlk başladığım anime. Ayrıca en sevdiğim yanı ana karakterin küçüklüğünden beri izliyor olmamız. Sanki Naruto'yla beraber yaşıyormuş hissi yaşatmıştı bana buda beni çok mutlu etmişti. Ayrıca karakterlerin ve kurgunun müthiş oluşuda ayrı birşey. En az 2-3 defa tekrar izlediğim anime ^^

2-) Kanokon

sebep: 2. sıra da aslında 2 anime var one piece ve kanokon ama 2 si arasından kanokonu seçerim. İlk izlediğim ecchi türü animeydi. Konusu çok güzeldi. Kanokon'dan sorada zaten kanokon gibisini bulamadım xD Ayrıca aşığı olduğum chizuru karakteri de büyüke etken.

3-) One Piece

sebep: Tek kelimeyle müthiş ötesi bir senaryo müthiş karakterler ve müthiş komedi. İzlediğim hiçbir anime hatta film dahi beni bu kadar güldürmemiştir ;D Mangası 1. sıramda gelir. Ama animede işler biraz değişiyor ^^

4-) Sekirei

sebep: İzleyipte aşık olduğum ikinci ecchi xD Adeta süperdi. Konusu özellikle mükemmeldi. Karakterler ise çok hoşuma gitmiştir. Ayrıca kazehana karakteri büyük etkendir 4. sıra olmasında ^^

5-) Air Gear

sebep: Yeni izlediğim serilerden birisi. Aslında ilk başta biraz durgun bir animeydi. Ama sonradan ostlarıyla senkronladıkları müthiş sahneleri sayesinde beni çok etkilemiş bir animedir. 5. sıra için aday çoktu ama son zamanlardaki ruh halim ile air gearı seçiyorum.

Resimleriyle birlikte ekledim(sebepsiz) ;D

SineBirYan:
Top 5  8)

1-ONE PİECE

Anlatmama gerek var mı bilmiyorum açıkçası. Yani bu anime anlatılmaz, yaşanır. 500'e gelecek anime bölümü. Her bölümü ayrı bir güzel. Tamamen fillersız ve karakter konusunda aşmış bir hayalgücü var mangakasında.
2-TENGEN TOPPA GURREN LAGANN

Beni genellikle bir anime sararsa onu bitirmeden pc'nin başından kalkmam ama bu anime beni bağlayış şekli çok başkaydı.
3-HAJİME NO İPPO

Yüzyılın rahat en iyi spor manga/animesi. Hala mangası devam ediyor ve çok harika bir animeydi. Başından kalkmamıştım. Hem karakterleri hem de spor dünyasını çok iyi göstermesi bakımında çok iyi bir anime. TTGL'den aşağı kalır yanı yok.
4-CLANNAD(ve ikinci sezonu)

Bu animenin gönlümde yeri başkadır. İlk izlediğim animelerden biridir ve belki de en güzel karakter çizimleri olan animedir. İkinci sezonu kadar ağladığım bir anime başka bilmiyorum.
5-SETO NO HANAYOME

Rahat en komik anime bence. OP'deki komedi sürekli bu animede yaşanıyor bence. Hem karakterlerin suratları olsun hem de hikaye ve parodi olsun harika bir anime. Herkese de tavsiye ederim  ;D




Not: Toradora'yı unutmuşum. Gönlümde taht kuran bir anime onu da 4,5'e alıyorum  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git