-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - bilsoft

Sayfa: 1
1
Sizin Siteleriniz / Mükemmellik Repertuarınızı Keşfedin!..
« : 30 Aralık 2014, 13:37:07 »
Anime forum sitesi, henüz yeni olduğundan eksiklerimiz olabilir eleştirilere önerilere açığız. Amacımız animelerin bol alternatifli bir şekilde anime severlere sunulmasıdır. Henüz hiç bir sitede olmayan Forzada ( ÖZEL ) bölümümüzdeki bilgilerimizle bir ilki yaşayın. Destek olan arkadaşlara burdan teşekkür ediyorum.

Kısa bir açıklama:
Yürümeyi öğrenen bir küçük çocuğu düşünün. Yapılan araştırmalara göre ortalama olarak, yürümeyi öğreninceye kadar en az 260 kez düşer. Ona birileri vazgeçmemen gerekiyor, çünkü vazgeçtiğin zaman yanlızca yürümemekle kalmayacaksın, aynı zamanda başarısız olacaksın demiş. Çocukta sonuna kadar gelip yürümeyi başarmış. Hepimiz bu süreçten geçtik. Çocuk ne kadar düşerse düşsün, yürüyebileceğine inandığı sürece başarısızlık duygusuna kapılmaz. Başka bir konuda 260 kez başarısız olsanız büyük ihtimalle sonunda kendinizi aptal sanmaya başlardınız. Bu sanırım 2. deneyimim olucak insan bir "güzel" olarak doğar. Büyüdükçe kendini büyük zannedenlerin oturduğu tahtı sallamaya başlar. O tahtı sallamak ümidiyle tekrardan sizlerleyiz. (:

Adres : http://www.forzada.com/

2
Sizin Siteleriniz / Naruto Türkiye
« : 15 Mart 2012, 23:02:53 »
-http://www.hokagefan.com/images/formolog/resim.jpg

Evet arkadaşlar (: yeni bir site ile tekrar anime dünyasında yerimi alıyorum.. Dikkatimi çektide narutoyu arşivlemek istedim fakat hiç link bulamadım, bulduklarım ise sadece 70-80 bölümden ibaretti ve bunlarda hep aynı link alıntı yapan yapana ^^ biz size tüm bölümleri tam "5" alternatif ile sunuyoruz.. Site ağırlıklı olarak naruto üzerinedir fakat önceki sitemden takip eden arkadaşların isteği üzerine diğer animeler içinde kategori açılacak. ilk seri 135 bölümden sonrası fiiller olduğu için öncelikli olarak 135 bölüm fansublandı, bu yaz geri kalan bölümleri eklenecek. Shippuuden'in uploadları yeni başladı, aynı şekilde 5 alternatif ile sunulacak. Tüm naruto sever arkadaşları bekliyorum (:

www.hokagefan.com

3
Sizin Siteleriniz / Ynt: Anime Severlerin Buluşma Noktası
« : 12 Kasım 2011, 23:50:59 »
Evet! tanıtımı'mı ilk defa özel olarak bu sitede yaptım en azından buna saygı duyulmalı (: oqueys kardeş yorumun ve güzel dileklerin için teşekkürler ve hani derler ya iyi bir forum bilinmeyen bir kalabalığa ev sahipliği yapmak demek değildir. Asıl önemli olan üyelerin seviye sahibi aklı başında düzgün tükçe kullanan ve nerede nasıl tepki vereceğini bilen kişilerden oluşmasıdır diye şu yazılanlar bana bunu hatırlattı ^^ Teşekkür ediyorum, iyi akşamlar.

4
Sizin Siteleriniz / Anime Severlerin Buluşma Noktası
« : 12 Kasım 2011, 23:17:22 »
-http://www.animelerim.com/images/311x44l.png

Herkese merhabalar!

Şunca yaşadığım hayat zamanı içerisinde hem bu kadar yoğun ve stresliyken hem de bu kadar huzurlu ve mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Birşeyler yapmamızda herşeyin ama aklımıza gelen gelmeyen herşeyin o kadar çok sebebi var ki. Bunlardan biride "bırak artık genel forum açmayı" oldu. Animeye karşı olan ilgim Death Note ile başladı daha sonra naruto & bleach one piece derken 4 yıldır anime dünyasında bir o yana bir bu yana gidiyorum ^^. Sitemi açtığımda mutluydum bir çok kişiden tek başına ne yapabilirsin ki? yada tanıdıkların olacak ki öyle büyüyeceksin gibi sözlere aldırmadan amacım sadece paylaşmak olduğundan severek, isteyerek, tertipli, düzenli bir şekilde konularımı ekledim. Yaptıklarımın hiç bir zaman boşa gittiğini saçma şeyler olduğunu düşünmedim. O yüzden gereksiz hırslara ve kabullenmelere gerek yok. Denerim, kurarım, emek harcarım ama geriye dönüp artıları eksileri saydığımda eksiler ağır basıyorsa bırakırım onu ve oradan arkamada bakmadan uzaklaşırım (: deli olduğumu düşünmeyin sakın! ya da düşünün (: hatta belki de deliyimdir kim bilebilir.. keşke olsaydım! o zaman herşeyi yapabilirdim sanırım (: çok garip ama sanki uzun zamandır yolumu kaybetmiştim de şimdi bulmuşum gibi. nasıl mı buldum? kendim çizdim.. ve site'de ilk adımım oldu. yarın ne getirecek acaba diye beklemektense ben atlıyorum bugünün içine. birazcık insanlığıma boku atmakta ne var? herkesin yanlış kabul ettiklerini yapsam mesela.. yaparken mutluysam kendime de ihanet etmemiş olurum hem. eh pişmanlık yok madem hadi o zaman azıcık karıştır Animelerim'i bir süre. Hoşuna giderse elimi sımsıkı tut, gitmezse boş ver gitsin.

www.animelerim.com


[/center]

Sayfa: 1