Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık  (Okunma sayısı 3354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FuLLBusteR

  • S.Moderatör
  • *
  • İleti: 179
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 51
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Yepyeni Bir One-Shot Manga İçeren Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık

Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık-http://i0.wp.com/i.imgur.com/iChwY4g.jpg/boruto-naruto-the-movie.jpg?resize=514%2C720
Kishimoto tarafından tasarlanan yeni Boruto: Naruto The Movie Görseli

Boruto: Naruto The Movie’nin vizyona girmesine çok da kalmamışken, filmi Japonya’da izleyebileceklere sevindirici bir haber geldi. Buna göre; tıpkı The Last: Naruto The Movie izleyicilerine dağıtılan “Official Movie Book Naruto  Hiden Retsu no Sho” isimli Kishimoto tarafından filme özel çizilen bir manganın yer aldığı resmi kitapçık gibi bu seferde “Naruto Hiden Zai no Sho Official Movie Book” isimli yeni bir resmi kitapçık filmi izleyecek olan ilk 2 milyon seyirciye verilecek.

Kitapçıkta, “Naruto ga Hokage ni Natta Hi” (The Day Naruto Became a Hokage/Naruto’nun Hokage Olduğu Gün) isminde Masashi Kishimoto tarafından bizzat çizilen ve Naruto mangasında daha önce geçmemiş bir hikayeye sahip olacak bir one-shot manga yer alacak. Bunun dışında Naruto mangasının final bölümü olan 700. bölümün daha önce Weekly Shonen Jump’ta yayımlanan renkli baskısı da bu kitapçıkta yerini alacak.

Filmi Japonya’daki sinema salonlarında izleyecek olanlar yine Kishimoto tarafından tasarlanan ve 100.000 adet ile sınırlı özel bir hediye olarak bu yelpazelerden ister Uzumaki versiyonuna, ister Uchiha versiyonuna sahip olabilecek.

Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık-http://i1.wp.com/i.imgur.com/6ZJvsfC.jpg/boruto-naruto-the-movie.jpg?resize=640%2C758

7 Ağustos’ta Japonya’da gösterime girecek Boruto: Naruto The Movie’nin seiyuu kadrosuna da yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Paylaşılan yeni isimlerle seiyuu kadrosunun son hali şekilde:

Takeuchi Junko – Uzumaki Naruto
Sugiyama Noriyaki – Uchiha Sasuke
Sanpei Yuko – Uzumaki Boruto (Naruto ve Hinata’nın oğlu)
Kikuchi Kokoro – Uchiha Sarada (Sasuke ve Sakura’nın kızı)
Kijima Ryuichi – Mitsuki (Boruto ve Sarada ile aynı takımda yer alan ninja)
Abe Atsushi – Yamanaka Inojin (Sai ve Ino’nun oğlu)
Ono Kensho – Nara Shikadai (Shikamaru ve Temari’nin oğlu)
Hayami Saori –  Uzumaki Himawari (Naruto ve Hinata’nın kızı)
Namikawa Daisuke – Momoshiki (Konoha’ya sürpriz bir saldırı düzenleyen gizemli adam)
Yasumoto Hiroki – Kinshiki (Momoshiki’nin sadık hizmetlisi)
Filmin senaryosu ve karakter tasarımları Kishimoto’ya ait olacak ve Kishimoto aynı zamanda filmin prodüksiyonunda şef danışman olarak yer alacak. Daha önce Naruto Shippuuden’de bölüm yönetmenlği ve Road to Ninja: Naruto the Movie filminde animasyon yönetmenliği yapmış Yamashita Hiroyuki bu filmi de yönetecek. Kodachi Ukyou ise Kishimoto ile birlikte senaryo üzerinde çalışacak isim.

Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık-http://i1.wp.com/i.imgur.com/ybIiNMA.jpg/boruto-naruto-the-movie.jpg?resize=639%2C424

Japon rock grubu Kana-Boom ise Naruto Shippuden’in 16. açılış parçası “Silhouette”den sonra şimdi de Boruto: Naruto The Movie’nin tema parçası “Diver”ıda performans sergileyecek.

Weekly shonen jump tarafından açıklanan filmin konusuna da kısaca değinirsek; 7. Hokage Naruto’nun oğlu olan Boruto, babasını tamamıyla reddetmektedir. Bunun arkasında ise bir kahraman olarak saygı duyulan babasını geçme isteği vardır. Babasının arkadaşı Sasuke’yle karşılaşması sonrasında, Sasuke’nin çırağı olmak ister. İşte Masashi Kishimoto tarafından yazılan yeni neslin hikayesi de bu şekilde başlamış olur.

KAYNAK:AF

 

GoogleTagged - Etiketler

Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık

Boruto: Naruto The Movie Seyircilerine Özel Kitapçık