Anitr Fansub - Anime ve Manga

AniTR Anime => Anime & Manga Haberleri => Üyelerden Gelen Haberler => Konuyu başlatan: Dromenda - 19 Nisan 2013, 22:08:58

Başlık: Naruto Online Game (İlk Tanıtım Videoları)
Gönderen: Dromenda - 19 Nisan 2013, 22:08:58
Oyunun ilk videoları geldi.

Namco Bandai’nin Çinli yapımcı firma Tencent Games ile birlikte hazırladığı Naruto Online oyununun ilk videoları paylaşıldı. Tarayıcı tabanlı olarak hazırlanan oyunda savaşlar sıra tabanlı olarak gerçekleşiyor. Hikaye olarak oldukça geniş bir zaman dilimini konu olacak olan Naruto Online, sonbahar döneminde Çin’de çıkışını gerçekleştirecek.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f6PMrW5pTOM (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f6PMrW5pTOM)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2s3Wawr1o3Q (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2s3Wawr1o3Q)

Şahsi fikrim:

Tarayıcı + sıra tabanlı bir oyun olacağını hiç düşünmemiştim, tüm hayallerim yıkıldı :bö: Ninja Saga oynayalım daha iyi, değil mi? Ayrıca birde Avrupa'da da çıkacak mı sorusu geliyor aklımıza. Çıksa bile çok sonra çıkar tahminimce.

Kaynak: Anime Fantastica (http://www.animefantastica.com/naruto-online-tanitim-videolari/)
Başlık: Ynt: Naruto Online Game (İlk Tanıtım Videoları)
Gönderen: DarkAnimer - 07 Ocak 2014, 21:18:14
chibi ninjada çok güzel =) onu oynayabilirsiniz 
indirmeli oyun arıyorsan bide
http://forum.turkanime.tv/topic/6119-naruto-shippuuden-gekitou-ninja-taisen-special-pc-oyun/ (http://forum.turkanime.tv/topic/6119-naruto-shippuuden-gekitou-ninja-taisen-special-pc-oyun/)
indirebilirsin bunu