-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Cybeguard

Sayfa: 1
1
Sohbet-Muhabbet / Encode Hakkında Bir Kaç Soru?
« : 20 Ekim 2015, 19:08:15 »
Arkadaşlar öncelikle selam.  :hi:

Şu sıralar encode işine merak sardım. Yani merakımdan ve birazda yapmak istediğimden sorularım var  :?

Araştırdım biraz, Megui falan var pc de. Ayrıca pc 2gb 700mb ekran kartına sahip bi laptop. Yani kötü ama idare ediyor ehehehe  :ok:

Avisynth te indirdim kurdum. Öncelikle sorularım şöyle;

1) Animeden altyazıyı çıkartmak, Türkçe altyazıyı eklemekte bana mı düşüyor?

2) Bu pc ile idare edebilir miyim?

3) Animeyi ben mi indirmeliyim, yani altyazı gömeceğim animeyi ben mi indirmeliyim?

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için  :8:

2
Arkadaşlar daha önceden RPG (Role Play Game) yapıyordum belli başlı sitelerde. Araştırdığım kadarı ile aktif olarak RP yapan siteler kalmamış. Eğerki arkadaşlar yapmak isteyen veya yapan arkadaşlar varsa, ve yapmak istiyorlarsa, ya Katekyo Hitman Reborn RP veya kendim hazırlayacağım bir kurgu ile, veya ikisini birleştirip bir RP sitesi açabiliriz Free Forum sitelerinden. Eğer cidden yapmak isteyen arkadaşlar var ise, benle birlikte 1 admin daha ve 2 GM olmak isteyen arkadaşla site kurabiliriz. Onun dışında rp yapmak isteyenler siteye gelip RP yapabilirler. Ne dersiniz? ,


*RP: Role Play yani rol yapma anlamına gelir. Hikayeler ile gerçekmiş gibi anlatırsınız ve oynarsınız. Sanki sizmişsiniz gibi.

3
Devam Eden Mangalar / Sun Ken Rock Tartışma
« : 06 Ekim 2015, 18:14:23 »
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu seri hakkında? Bildiğim kadarı ile hala devam eden bi seri ama İngilizce olarak, Türkçe olarak en son 90 larda falan kaldı diye hatırlıyorum.

Öncelikle ben görüşümü yazayım ehehe  :uc: Bence çizimleri gayet iyi bir mangaydı, ama kurguya gelince iş öyle değil tabiki  :uhu:

Kurgu olarak kötüydü bence, nedenine gelecek olursak (spoiler açacağım, içinde barındırıyor olabilir fakat şurda şu oldu falan demeyeceğim, genede açıyorum)

(click to show/hide)

4
Tanışma / Selamlar
« : 27 Eylül 2015, 03:18:15 »
Merhaba arkadaşlar adım canberk :D Lise 2 ye geçtim bu sene , malum pazartesi başlıyor  :bnn:

Neyseki forumu sevdim ve kayıt oldum :D Hoşbulduk :D  :hero:

Sayfa: 1