AniTR Diğer > Sohbet-Muhabbet

Standart Sıkıntılarınız için şikayet kutusu...

<< < (2/5) > >>

Ayumi-san:
Bazı konularda annemle babamın birbirlerini iyi dinleyip anlamalarını ve küçük sebeplerden dolayı seslerini yükseltip tatsızlıkların çıkmamasını dilerdim.Annemin güzel kalbi boşuna kırılıyo.Benimle dertleşiyo.
İki tarafı idare etmeye çalışıyorum. :ah:
Olan çocuklara oluyo,sözü çok doğru...

DarkMP:
Zamanın durduğu günden beri bir yıl oldu bugün. Vakit çok hızlı akıyordu ama zaman durmuştu, çünkü değişen bir şeyler yoktu mekandan başka ve aynı kasvet, aynı durgunluk hakim havada. İnanılan şeyler inanılmaz hale geldiğinde anlamazsın bile ne olduğunu, kaldığın bu zihinsel yalnızlığın çaresizliği korkulara dönüşür sonra taşlaşır kalbin hissetmezsin bir daha... Artık kendinle çarpışmaya başlarsın, eski halin ona dokunmak ister, yenisi istemez. Dokunmak için uzanan ellerin dokunursa eğer, parmakların parçalanmaya başlar inceden, derler ki içinde ki çarpıklıktandır ve sonra susarlar inat edermişlercesine, donarsın zamanın içinde.

panres:
      :al2:     mouse katletme konusunda benden becerikli kimse yok bunu keşfettim. Yeni aldığım mouse 1 hafta bile gitmedi.  :al:  Bilim adamları dayanıklı mouse icat etmeli.

FuLLBusteR:
Yatağın sol tarafından kalkanlardan şikayetçiyim

Dromenda:
Dersleri şikayet ediyorum ben :hps: Onca çalışmaya rağmen sürekli gerileyince kafam bozuldu :vada:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git