AniTR Diğer > Radara Yakalananlar

Radara Yakalananlar 1 DarkMP

(1/5) > >>

FuLLBusteR:
forumla tanışma hikayeni anlatır mısın ?

CloudT:
Dark-chin, bi soru soruldu cevap versene.  :haha:

Ayrıca, Dark-MP nereden ortaya çıktı. Vahiy inmiş olamaz, bir yerden esinlenmiş olabilirsin. Şu isminin mazisini anlat bakalım.  :kg:

MrNyaa:

--- Alıntı yapılan: CloudT - 25 Temmuz 2014, 01:56:32 ---Dark-chin, bi soru soruldu cevap versene.  :haha:

Ayrıca, Dark-MP nereden ortaya çıktı. Vahiy inmiş olamaz, bir yerden esinlenmiş olabilirsin. Şu isminin mazisini anlat bakalım.  :kg:

--- Alıntı sonu ---
Tahmin ediyorum kızar mı bilmem ama  nickin sonundaki MP  Adı Soyadı olabilir mi :D

Bizde soru sorabiliyok mu (şiveli bi biçimde) eğer soruyorsak bu anime işine nasıl başladın açarsak ilk ne zaman animeyle tanıştın ve ilk ne zaman ne zaman site kurayım didin :D :ds2:


not: Bu arada patron DarkMP değilmiya :D :?

DarkMP:
Cevap vermeyince daha çok soruyorlar gibi  :ds2:
Kısa ama anlatıkça uzar-_-'

İlk soruyla son soru birbirine benziyor. Ortak bir cevap verilebilir.

Küçükken anime olduğunu bilmeden izlediğim pokemon, red baron gibi gibi gibi bir sürü anime vardı işte tanışıklığım eskiye dayanır ama anime olduklarını öğrendikten sonra Naruto'ya başlamıştım.
O zamanlar animekolik.com vardı. İşte böyle... bitti bu kadar diyomuşum ;D

Bir ara farkında olmadan üye olmuşum, muhtemelen bir şey indirmek içindir. Sonra 7 ay boyunca giriş yapmamışım. Tekrar denk geldiğimde Bleach tartışma konusuna düştüm, güzel güzel tartışıyorlar mangayı, ileride ne olacak falan filan... Aizen zamanlarıydı... Ben de bir yerden Gin bankai açacak diye spoiler almıştım, tartışmanın içine atlayım dağılsınlar kuhuhu diye düşünerek üye olmaya çalıştım ki işte o an zaten üye olduğumu farkettim. "Gin bankai açacak" deyince, "Sen kimsin? Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Önce bir tanışma başlığı aç da kendini tanıt!" şeklinde tepkiyle karşılaştım ve tanışma başlığı açarak siteye adım atmış oldum. O zamandan sonra Bleach ve Naruto tartışmalarında yer aldım. İngilizce ile ilgili bir şeyler yazmıştım bir konuda(ne olduğunu hatırlamıyorum) o sıra Admin Emre konuda görmüş, çevirmenlik teklif etti, öyle tanıştık. Ben site kurmadım. Animekolik'te olduğu gibi AniTR'nin kurucusu da Emre.

@Cloud Chapter
İlk kez internet kafeye gittiğimde biraz şansa gitmiştim, plansız bir anda olmuştu. CS oynayacaktık tabii o da ilk oynayışım olacaktı. Bir şekilde oyuna girdirttiler de sonra neden isim(nick) yazmadın dediklerinde fena afalladım. İsim de ne? Herkesin kendine göre bir ismi vardı ve ben ordaki playerdan başka bir şey değildim.  :yk:
İsim koymak gerekiyordu ama ne koyabilirdim daha önce hiç ismim olmadı ki, sads asda şeklinde sallamalardan bile bihaber olduğum internetten anlamayan biriydim sonuçta ;D Melih yazdım. Nick kavramı ile uyumsuz olduğunu farketmem bir kaç el sürdü. Öyle olunca MP diye salladım, şimdilik böyle sade bir şeydi. Daha sonradan da başına ve sonuna bir yıldız * ekleyecektim. Böyle devam ederken insanlar alıştı, arkadaşlarım yolda görünce "Empi" demeye başladılar, böyle bilinir oldum, kalıcı bir nicke dönüştü.
Yıllar geçtikten sonra günün birinde, bir çok şeyi geride bırakarak ayrıldım. Şehir, arkadaşlar, alışkanlıklar vs vs. Öyle olunca nickin önüne "Dark" eki eklemeyi uygun gördüm. Benzer bir nickinde ortamda olmayışı cezbedici bir etkendi :D Hem yeni aldığım mail adresime de uygundu^^
Dark olalı nerdeyse 10 yıl olmuş... yine de geçmişten birilerinin MP diye hitap ettiği olur.

CloudT:
Gin bankai açacak diyerek resmen ortalığı karıştırarak, ortama girmişsin.  :ss2:

Emre kurdu ve bir çok şeyden sonra artık emekliye ayrıldı gibi. Artık ortalarda göremiyoruz.   :al:


Ve bundan sonra sana MP diyeceğim... :haha: Tabi sıkılırsam yine Dark demeye devam ederim. :hps:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git