-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Wizy

Sayfa: 1 ... 6 7 8
106
Bleach Tanıtım / Hirako Shinji - Kısa Tanıtım
« : 14 Temmuz 2011, 19:40:55 »
-http://www.bleachexile.com/images/info_images/Hirako%20Big.gif
Düz kesim sarı saçlara, kahverengi gözlere sahiptir. Genellikle ceket ve gömlek giyer. :)

Boy: 176 cm
Kilo: 60 kg
Doğum günü: 10 Mayıs
İlk Görülme: Cilt 21, Bölüm 183
Görevi : Visored
Önceki Görevi : 5. Takım Kaptanı
Shikai: Sakanade

Biyografi :
Hirako Shinji bize seride bilinen ilk Vaizard olarak tanıtıldı. Ichigo ve arkadaşları Soul Society' den döndüğünde ve okula tekrar başladığında, İchigo'nun olduğu sınıfa transfer olan bir öğrenci olarak çıktı karşımıza.  Vizardın ne anlama geldiğini anlatan karakter diyebiliriz aslında. İchigo'ya, sadece bir shinigami olarak limitlerinin olacağını ve bu yüzden  fazla güçlenemeyeceği için vizardların arasına katılması yönünde isteğini paylaşır.

İchigo, Grimmjaw ile savaşından sonra açık ara yenilgiye uğramıştır. Buna sessiz kalmak istemeyen Shinji, İchigo' yu eğitmeye başlar. Hiyori ile araları sıkı fıkıdır. :)

Shinji biraz da olsa ilginç bir karakterdir. Ne insan, ne shinigami , nede hollowdur.

Kısa tanıtımlar serisi :)
Tanıtım - Wizy - Anitr.com

107
Bleach Tanıtım / Grimmjow
« : 14 Temmuz 2011, 18:59:45 »
-http://www.bleachexile.com/images/info_images/Grimmjaw%20Big.gif
Turkuaz mavi saçları ve gözlerinin etrafında birleşen bir dövmeye sahiptir.

Boy: 186 cm
Kilo: 80 kg
Doğum günü: Bilinmiyor
İlk Görülme: Volume 003, Bölüm 025
Görevi : Arrancar

Zanpaktou: Salınım sözcüğü Pantera. İlk başlarda bu sözcüğü duyamazsınız çünkü , Ichigo ile yaptığı mücadele sırasında onu serbest bırakmaya gerek duymadı.

Biyografi :
Sayıların kişiye göre isimsel bir anlamı bulmuyor. Sadece arrancarların, numara sırasına göre güçlerini göstermek istenilmiştir. 6. sırada olan Grimmjow büyük bir güç salınımına sahiptir. Kolları sıvanmış, kısa bir ceket giyer. Sıra numarası olan "6" yazısı sırtında yer alır. Bu karakterin ne kadar güçlü olduğunu İchigo ile savaştığı sahnelerden anlayabiliriz.  İchigo'nun Zangetsu'yu kullanarak yaptığı saldırıları kolay bir şekilde püskürtebilmiş ve karşı saldırıda bulunabilmiştir.

 Şahsi yorumumu alacak olursanız ; Grimmjow, hikayete anlatılan arrancarlar arasında en çok kişiliğe sahip olan karakterdir.

Kısa tanıtımlar serisi :)
Tanıtım - Wizy - Anitr.com

108
Durdurulan Projeler / Bakuman Türkçe Manga ( Anitr )
« : 22 Nisan 2011, 17:48:53 »
-http://www.anitr.com/resim/images/bakuman.jpg

Bakuman Türkçe Manga

Bakuman serisi uzun süredir yarım bırakıldığı için 51. bölümden itibaren devam ederek Türkçeleştirmeye karar verdik. Bazı bölümlerdeki cümle sayısı 300' e kadar çıkmaktadır. Bu yüzden çeviriler arası süre için sabırlı olmanızı istemekteyim ^^

Ekipte bulunan kişiler ;
Çevirmenler;
SineBirYan - 52. bölümde çevirmenlik.
DarkMP

Editörler;
Wizy
makuragi
uzumakijutaro
Erdem69

57. sayı ve sonrası
Çeviri: Wanpaku
Editör: Wanpaku


Online Okuma Linki İçin Tıklayınız.


İndirme Linkleri


-http://i54.tinypic.com/mj8i2w.png

109
Bleach Tanıtım / Hiyori Sarugaki
« : 20 Nisan 2011, 19:04:53 »
-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/4/72982.jpg

Boy: 1.33
Kilo: 30Kg
Doğum günü: 1 Ağustos
İlk Görülme: Volume 022, Bölüm 189
Animede İlk Görülme: 112
Görevi : Vizard
Önceki Görevi : 12. Takım Kaptan Yardımcısı

Zanpaktou : Kubikiri Orochi
Şikai : Salınım sözcüğü "Chop Cleanly (ぶっ手切れ, buttegire )"
Ban-kai : Bilinmiyor

Biyografi: Kısa sarı saçlarına pigtails takan, kahverengi gözlü ve ufak boylu karakterdir. Sürekli etrafa negatif enerji yayma durumu içerisindedir. Gözlerinin altındaki çizgilerden ve bakışlarından zihnen ne kadar yorgun olduğu anlaşılabilir. Ufak boyuna göre bünyesinde oldukça şiddete eğimlilik ve bolcada asabilik barındırır. Kırmızı sportif elbise ve sandalet giyer. Öfkesine hakim olamadığı için sürekli kavgalara girme veya başlatma huyu vardır. Aizen' in deneyleri yüzünden hollowlaşmaya çok fazla yaklaşmıştır. Fakat bunu diğer arkadaşları gibi kontrol altına alarak Vizard takımı oluşturulduğunda oda bir üyesi olmuştur. Şu an insanların dünyasında yaşamını sürdürmektedir.

Tanıtım : Anitr.Com Wizy

110
Bleach Tanıtım / Kuukaku Shiba
« : 18 Nisan 2011, 16:55:28 »
-http://cdn.myanimelist.net/images/characters/3/33245.jpg

Boy: 1.70
Kilo: 58Kg
Doğum günü: 1 Ekim
İlk Görülme: Volume 009, Bölüm 078
Görevi : Patlayıcı ve Havayi Fişek Uzmanı

Biyografi :
Sürekli bandaj takıp ve saçları dağınık olarak gezen genç bir kadın görünümündedir. Beyaz etek üzerine kışkırtıcı kırmızı elbisesi vardır. Sol kolunda hoş bir dövmesi bulunur. İlginç temaları olan evlerde yaşayan huysuz havayi fişek uzmanıdır. Seride bir ara kendisini gösterip sonra ortadan kayboldu. Animede, Kisuke Urahara ile aynı yaşta olduğu belirtildi. Anime ve mangada gösterildiği kadarı ile sağ kolu protezdir. İchigo ve arkadaşlarının Seireitei' ye girebilmeleri için büyük yardımı dokundu. Kuukaku adlı eski ve soylu bir klanın parçasıdır. Bir shinigami gibi görünmemesine rahmen yüksek seviyede kido bilgisi vardır. Yanında ise kısa bir kılıç taşımaktadır. Sürekli küçük kardeşi olan Ganju' yu dövmektedir.

Sevdikleri : Sigara , Bağırmak , Kavga etmek , Patlayıcı ve havai fişekler.
Sevmedikleri : Aptal insanlar , Boşa vakit geçirmek , Can sıkacak herşey :)

111
Bleach Tanıtım / Aizen Sousuke
« : 16 Nisan 2011, 17:40:48 »
-http://www.bleachexile.com/images/info_images/5th_captain.gif

Boy: 1.86
Kilo: 74Kg
Doğum günü: 29 Mayıs
İlk Görülme: Volume 009, Bölüm 079
Görevi : 5. Takım Kaptanı ( + olarak Hollow Lideri )

Zanpakutou bilgi:

Shi-Kai: Kyouka Suigetsu. Salınım sözcüğünü malesef hatırlamıyorum. Aizen' in zanpaktousu beş duyuyu kontrol etme özelliğine sahiptir. Düşmanını farklı bir boyut, koku, ağırlık, şekil veya herhangi bir nesneyi değişik olarak hissetmesini sağlar. Tam olarak hipnozun ileri versiyonuda diyebiliriz.

Ban-Kai: Seride ban-kai kullandığınıda hatırlamıyorum. Bildiğim kadarı ilede gösterilmedi.

Biyografi: Seride Aizen ilk başlarda sakin ve yumuşuk bir yüz ile karşımıza çıktı. Soul Society de kendisine karşı büyük saygı ve güven besleniyordu. Bu görünüşü sayesinde herkeside kolayca kandırmayı başarabildi. Bir takım kaptanı olarak kimse şüphelenmeden önemli deneylerini ve araştırmalarını kolaylıkla gerçekleştirdi. Aizen' in ne kadar güçlü olduğunu İchigo ile olan savaşından da açıkça anlayabiliriz. Gelişen olaylardan sonra kaptanlıktan ayrılan Aizen hollowların hakim olduğu diğer dünyaya giderek, "Arrancar" lar arasında en güçlü on tanesini toplar. Bunlara Espada denir ve bu gruba liderlik yapmaya başlar. Yandaşları Gin ve Tousen' dir

Tanıtım : Anitr.com - Wizy



112
Bleach Tanıtım / Abarai Renji
« : 14 Nisan 2011, 17:26:18 »
-http://www.bleachexile.com/images/info_images/6th_vice_captain.gif

Boy: 1.88
Kilo: 78Kg
Doğum günü: 31 Ağustos
İlk Görülme: Volume 006, Bölüm 051
Görevi : 6. Takım Kaptan Yardımcısı

Zampakto Bilgileri:

Shi-Kai: Adı Zabimaru' dur. Salınma sözcüğüde Hoero!.  Zanpaktousu büyüdüğünde testere biçimini alır. Zabimaru isteğe bağlı olarak uzuyabilir ve hızlı biçimde geri toplanabilir. Kullanımı kırbacı anımsatır.

Ban-Kai: Adı Hihiou Zabimaru' dur. Bu salınımında Renji merkez noktada bulunur. Etrafında ise dev yılan iskeleti şekline dönüşmüş Zabimaru. Kemikler birbirine ruhsal güç ile bağlanmıştır. Uzun mesafelere saldırıda bulunabilir. Çoğu zaman kalkan olarakta kullanılır. Zanpaktonun gerçek şekli Yılan Kuyruklu Babundur.

Biyografi: 6. takım yardımcısıdır. Kızıl saçlı ve uzun boyludur. İchigo ile ilk kez Rukia' nın yakalanma görevinde karşılaşarak kendisini bize göstermiştir. Renjinin geçmişi Rukia ile bağlantılıdır. Beraber büyümüşlerdir. Zanpaktosu Soul Society deki en güçlü yardımcı kaptan silahlarından birisidir.

 Abarai Renji kesinlikle harika bir karakterdir. Bazen komik, bazen kaba, bazen samimi birisidir. Tam bir savaş yoldaşı diyebiliriz.

Tanıtım : Anitr.Com - Wizy

113
Duyurular / Avatarlar Hakkında.
« : 13 Nisan 2011, 03:05:06 »
  Forumda kullanılan avatarların boyutları yüzünden sitede görsel olarak kayma olduğunu fark ettim. Bu yüzden problemin yaşanmaması için avatar boyutları mecburen 100yükseklik x 170genişlik olarak değiştirilmiştir. Avatarlarınızı bu boyutlara göre güncellemeniz önerilmektedir.

Bu uyarıyı herkezin göremeyeceği göz ününe alınarak büyük boylarda avatar kullananlar kullanıcılar çoğunlukta olduğu için sisteme kayıtlı olan avatarlar otomatik olarak kaldırılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederim.


Anitr.Com Yönetimi   Wizy
Saygılarla...

114
Anime Genel / İzlediğiniz Anime Serileri...
« : 02 Nisan 2011, 22:40:47 »
Biliyorum bu listeyi hazırlamak zor olabilir genede boş vaktiniz olursa animefreak vb sitelere girerek alfabetik sıraya göre hatırlıyabilirsiniz. :) Herkez izlediği serileri koysun bakalım. Kim neleri izlemiş. ( Movieleri eklemenize gerek yok. )

Bu arada alttaki listem tam değildir. Diğer sitelerdeki alfabetik sıralara bakarak aklıma gelenleride ekliyeceğim :D

(click to show/hide)

115
Anime Genel / En Güçlü İkili [ Sizce Kimler ? ]
« : 30 Mart 2011, 20:35:28 »
Başlıktada olduğu gibi soru çok basit. İki karakteri ( aynı veya farklı animeler ) bir araya getirip bir takım oluşturacaksınız. Ve bu takım bence en güçlü takım olurdu diyeceksiniz.

 Ben başlıyorum.

 İlk Üye Basilisk - [desc=Basilisk' i izleyenler bilir. Bakislari ile karsisindaki insanin tüm yeteneklerini etkisiz hale getirebiliyor. :) ]Oboro[/desc]  
 -http://cdn.myanimelist.net/images/characters/5/72453.jpg
 
 İkinci Üye   Naruto - [desc=Anlatmama gerek yok sanirim :)]İtachi[/desc]
 -http://cdn.myanimelist.net/images/characters/9/69483.jpg
 

116
Bleach Tanıtım / Bleach Tanıtım
« : 01 Mart 2011, 09:37:07 »
-http://www.logowallpaper.net/wp-content/uploads/2011/12/Bleach-Anime-Logo-Wallpaper.png-http://1.bp.blogspot.com/-Ca6ps1HLfk8/U4jYD__a2DI/AAAAAAAABuk/tztBsru0uvE/s1600/Dark_Emperors.png

  15 yaşında ki Kurasaki Ichigo bir lise öğrencisidir. Diğer insanlardan onu ayıran fark ise hayeletleri görebilmesi ve onlarla konuşabilmesidir. Bir gün, daha önce görmediği türde bir hayalet görür. Bu hayaletlerin adı Hollowdur ve genellikle yaşam enerjisi yüksek olan ruhlara saldırırlar. Hollowlardan biri İchigonun ailesine saldırır iken yardıma Kuchiki Rukia adlı shinigami yetişir. Dövüş sırasında yaralanan Rukia, Hollowu yok edebilmek için çareyi İchiga'ya güçlerini bir kısmını vermekte görür. Ama Rukia, Ichigo'ya güçlerini verir iken birden bütün güçlerinin gittiğini fark eder. İchigo bu yüzden geçici shinigami olarak görev yapmaya başlar.

  İchigo'nun hayatında bu olay büyük değişim noktası olmuştur. Hem yaşayan dünyada hemde ruhlar dünyasında ki dertler ile boğuşur.

  Kurasaki Ichigo
-http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/e/ed/Ichigo_Kurosaki.jpg/230px-Ichigo_Kurosaki.jpg
  Kurasaki Ichigo 15 yaşındaki gençtir. Kendisini küçük yaşta iken annesinin ölümünden sorumlu tutar. Diğer insanlardan farkı ruhları görebilmesi ve onlarla konuşabilmesidir.  Kuchiki Rukia' nın kendisine verdiği güç ile geçici bir Shinigami olur. İçindeki gerçek gücün mühürlü olduğu söylenir.

  Kuchiki Rukia
-http://media.animevice.com/uploads/0/69/584130-rukia_kuchiki__profile_portrait_3_large.png
  Kurasaki Ichigo'yu hollow saldırısından kurtararan ve ona geçici olarak güçlerini veren shinigamidir. Güçlerini Ighigo'ya verdiği için onunla beraber yaşamaya başlar. Shinigami güçlerinin bir insana verilmesi büyük bir suç olduğudan hakkında yakalanma emri çıkar.

  Abarai Renji
-http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20110817222338/bleach/es/images/1/1e/Renji_new_look.png
  Animenim baş karakterlerinden birisidir. 6. takımda Byakuya Kuchiki'nin yanında teğmen olarak görev yapar. İlk başlarda sert bir karekter gibi görümesine karşı gayet yardım severdir. Kurasaki Ichigo ile ilk kez Kuchiki Rukia' yı geri götürme görevinde karşılaşır.

  Ishida Uryū
-http://img828.imageshack.us/img828/8049/50986007.jpg
  Genelde fazla konuşmayan bir insandır. Quincy klanından kalan son kişi olarak biliniyor. [du] Quincylerin seçilmiş insanlar olduğunu söyleyerek kendilerine has gruları olduğunu söyler. Ustası hollow saldırısında kaybettiği için hollowlara karşı büyük kin besler. Kurasaki Ichigo' nin sınıf arkadaşıdır.

Urahara Kisuke
-http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2010/085/f/f/kisuke_urahara_by_proFumo.jpg
  Eski bir takım kaptanıdır. Kendisine ait dükyanında shinigamilere ürünler satmaktadır. Sakin bir yapıya sahiptir ama iş ticarete gelince ciddileşebilir. Kuchiki Rukia' yı geri götürme görevinde Byakuya Kuchiki tarafından ağır yaralanan İchigo'yu tedavi edip onun hocası olarak içindeki gerçek günün çıkmasında yardımcı olur. Shinigami Araştırma Enstitüsü'nün kuran ve başına geçen ilk başkadır.

  Orihime Inoue
-http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2013/014/1/1/orihime_inoue_by_coralsnowcandy-d5rgheq.jpg
  İchigo ile aynı sınıfta okuyan bir öğrencidir. Hayatını kaybetmiş olan abisinin ona verdiği ve onu devamlı koruyacağını söylediği tokları çıkarmaz. Çok iyi  ve hassas bir kalbe sahiptir. Fiziksel dövüş sırasında gayet başarılıdır. Yemek yimeyi sevmesine rahmen hazırladığı yiyecekler çok enteresandır ve ondan başkası yemek istemez.

  Yasutora Sado
-http://fc01.deviantart.net/fs29/i/2008/155/a/9/Bleach___Yasutora_Sado_by_TrinityQuasar.jpg
  İghigo'nun sınıf arkadaşıdır. Küçüklüğünden beri kendisine verilmiş büyük gücün farkındadır. Ufak yaşlarda bu gücü kavgalarda kullanarak hep kazanan olmuştur. Yetim olan Sado iyi kalpli bir insan tarafından evlatlık alınır. Üvey babasının ona öğrettiği saygı ile büyür ve güçlerini kenisi için kullanmamak ister. İghigo ile ilk kez bir kavga esnasında karşılaşır.
Tanıtım : wizi_emre

117
Anime Tanıtım / Seras Victoria - Kısa Tanıtım
« : 01 Mart 2011, 09:32:42 »
-http://www.animekolik.com/wp-content/uploads/2011/01/seras_victoria-.jpg

    * Hellsing animesinin baş karakterlerinden birisidir.
    * İlk başta normal bir polis memuru olarak karşımıza çıkar. Taki yarı vampir bir rahip tarafından yakalanasıya kadar.
    * Bu vampir taradından esir alınır. Fakat yardımına animenin baş karakteri Alucard gelir. Seras' ın kurtulup yaşayabilmesinin tek yolu, kendi isteği ile vampir olmaktan geçtiği anlaşılınca, artık onun için normal bir insan olarak yaşamak sona ermiştir.
    * Alucard , Seras' ı vampir olarak yaşama geri çevirir. Ve onu kendi tavsiyesi ile Hellsing Organizasyonuna üye yapar. Böylece insanlar ve vampirler arasında ki bir dünyaya kendisini düşmüş bulur.

118
Bleach Tanıtım / Shihouin Yoruichi
« : 01 Mart 2011, 09:26:57 »
* Gizli hareket timinin eski kaptanı ve Tenshi Houban Shihouin soyunun eski prensesidir.
    * Esmer , mor renkte saçlara, sarı göz bebeklerine , 156 cm boya ve 42 kiloya sahip vahşi bir dişidir.
    * Animede ilk olarak 15. bölümde konuşan erkek bir kedi şeklinde karşımıza çıkar. Dünya' ya geldiğinde genellikle bu formda durur. Urahara Kisuke ' nin yakın arkadaşıdır. Kaba ve sert bir kadındır. İlk olarak gerçek formunu İchigo' ya gösterir.
    * Dünya' ya geldiğinde genellikle kendisini diğer shinigami ve hollowlardan gizliyebilmek için kedi formunda durur.
Kedi formundayken görülen bir resim
--------------------------------------
İchigo' ya gerçek formunu tam olarak ayrıntıları ile gösterdiği zaman

--------------------------------------
Yemekler ile arasını belirtmek ister isek aşağıdaki video gayet açıklayıcı diye düşünüyorum. Fazla birşey yazmama gerek yok.. Kedi formundayken ise genellikle süt içmeyi tercih eder.
--------------------------------------
Neden kedi formunda dolaşıyor diye aklınıza soru takılır ise;

Urahara Kisuke görevinden alındığında onunla beraber Soul Society' den kaçar. Kedi formuna dönüşmesinin sebebi de bu sayılabilir. Bu tür bir teknik ile uzun süre gizlenebilmeyi başarmıştır.
--------------------------------------
Zeki ve espirili, Soul Society çalışmaları hakkında bilgili olduğundan 2. Takımın kaptanı olur. Asil bir soydan gelmesine rağmen hiçte öyle davranmaz. Yardımcısı olan Soifon ' a talimat vererek ona direk ismi ile hitap etmesini ister.
Soifon ile beraber görüldükleri bir resim
-http://media.animevice.com/uploads/0/4178/174918-bleach1248.jpg
--------------------------------------
Soifon neredeyse Yoruichiyi küçük bir tanrıça olarak görmekteydir. Sürekli onunla ilgilenmek isteyip yanına olmaya çalışmaktadır. Bir gün kendisininde onun kadar iyi bir usta olacağına inanmaktaydır. Fakat bu hayalleri Yoruichi' nin Soul Society' den kaçması ile yıkılır. Eski tanrıçasına kin ve nefret beslemeye başlar. Yoruichi' nin yolu İchigo ile beraber tekrar Soul Society' e düştüğünde Soifon ile karşılaşır ve aralarında ölüm kalım savaşı başlar.
--------------------------------------

Teknikleri

Animede şu ana kadar herhangi bir silah kullandığı görülmedi. Yada gözümden kaçtı. Fakat Zanpaktosunun olduğu ve bankaisini başardığı biliniyor. Anlaşılan hanfendi yanında taşımaya pek gerek duymuyor. Genellikle çıplak elleri ve ayakları ile dövüşür.
--------------------------------------
Çıplak El İle Dövüşü : Soul Society de en iyi çıplak el ile dövüşen kişi olarak bilinmektedir. Bunu Soifon yönetimi altında bulunan 2. takım shinigamilerini silahsız olarak yenmesi ile görebiliriz.

Vücutsal Kılıç Uzmanı : İçerisinde müğürlü olduğu söylenen zanpaktosu ve uzmanlaştığı flash adım tekniğini birleştirerek tam bir kılıçkadına ( swordwoman ) dönüşebilir. Vurduğu darbeler karşısında ki kişiye bir kılıncın etkisini yansıtabilir.

Flash Adım Ustası: Soul Society' de bazı üst düzey shinigamilerin kullandığı teknik olan ve çok hızlı hareket etmelerini sağlayan Flash Adım tekniğinde tam bir ustadır. Hızı o kadar yüksektir ki hareket ettiğinde 2 - 3 yerde aynı anda gözüktüğünden sanki klonları oluşuyormuş hissine kapılınır. Gerçek ile ayıt etmek bile mümkün değildir. Flash Adım Tanırıçası lakabınıda bu tekniğinden almıştır.

Hızının ne kadar yüksek olduğunu bu resimden de anlayabiliriz. Byakuya ile olan bir karşılaşmasında, Byakuya Yoruichi'nin nereye gittiğini kısa bir süre algılıyamamış ve kendi kolunun üstünde olduğunu fark etmiştir
Gelişmiş Gücü : İnce bir yapıya sahip olmasına karşı gayet güçlüdür. Bunu ichigo' yu sırtında taşır iken aynı anda da flash adımları ile kaçmasından açıkça anlıyabiliriz. Espadalar ile karşılaşmasında 10 numaralı espadayı tek bir darbe ile 3 - 4 metre ileri fırlatmasıda buna bir örnek sayılabilir.

Shunkō : Göğüs göğüse mücadelelerde kido ile birleştirilmiş bir tekniktir. Kolların ve bacakların güçlendirilmesi bir yana bu tekniğin en etkili taraflarından biriside karşısındakini hareketsiz ( eskisiz - kımıldayamama ) hale getirmesidir. Bu kido vicut tarafından kontrol edilerek dışarı salınabilir. Bir bakıma silahın tetiğine basmada diyebiliriz. Enerji istenilen yöne büyük bir şiddet ile salınabilir. Bu sayede kitlesel patlamalar oluşturulabilir. Bu teknik Yoruichi tarafından tamamlanmıştır.
-http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20101207210428/bleach/en/images/6/6f/Yoruichi_shunko.gif
Tanıtım wizi_emre

119
Wizy'nin Çalışmaları / Çizimlerim :)
« : 27 Şubat 2011, 12:04:59 »
Bir kaç anime izledikten sonra uzun süredir çizim yapmadığım için elime kağıt kalem aldım. Bir şeyler çizeyim dedim. Sil tekrar çiz - sil tekrar çiz döngüsünden çıktıktan sonra ortaya böyle birşey çıktı. Kafadan bir çizim yaptım. Gözler pek hoşuma gitmedi diyebilirim. Silip başka göz şekilleri deniyeceğim :) Şimdilik resimi koyayım dedim.


Karakalem gölgelendirme denemem..
(click to show/hide)

Yoko Çizimim

-http://anitr.com/cizim/4.jpg

02.12.2010 Çizimim.
-http://anitr.com/cizim/3.jpg

03.12.2010 Çizimim
-http://anitr.com/cizim/5.jpg

06.12.2010 Çizimim
-http://anitr.com/cizim/2.jpg

18.02.2011 Çizimim
-http://anitr.com/cizim/1.jpg

Yarışma için yaptığım çizimim
-http://anitr.com/resim/images/cizim.jpg


120
Tanışma / Tanışma
« : 24 Şubat 2011, 23:25:05 »
Merhaba ben Emre. Beni aranızda uzun süredir tanıyanlarınız vardır elbet :)

Tanımayanlar için ;

23 yaşındayım. 2 yıllık bir üniversiteye gidiyorum. Kütahyada oturuyorum. Uzun süredir anime hayatı içerisindeyim. Daha neler anlatabilirim şu anık bilemiyorum.  ;)

Sayfa: 1 ... 6 7 8